Kızlar sizce doğru zaman mı? Yaşım geçiyor

Hamile kaldınız diyelim bu süreçte kontrollere gitmek bence sakıncalı bi kaç ay daha bekleyin ortalık biraz daha durulsun. İkinci dalga gelecek mi belli değil insanlar hemen eski normale döndüler sakıncalı bir durumdayız.

Benim 2 çocukla da alanım yok sürekli yapışıklar ve çok daralıyorum eşim de genellikle işte yoğun bi iş hayatı var
O zaman daha cok zorlanmayacakmisiniz?
Ben 2 cocukken ne kadar verimli ilgilenebiliyormusum meger,3cuden sonra anladim.Yetisilmiyor mu,yetisiliyor,fakat zor,buyudukce isler daha da degisiyor,yoksa soyle bakinca 3uz de olsalardi yardimsiz bakabilecekmisim.
Hic bir sey bizim cocuklugumuz gibi degil,ihtiyaclar sonsuz bölü kare.
Ha isteyen de herseyi goze aliyor zaten...

Virüs ne olacak onu beklerdim. Aşı bulununcaya kadar yapma bence. Şuan çocukların durumuna bile üzülüyorum. Sürekli enseler. Tablet telefon.

Kızlar dünyalar güzel bir kızım var 3 yaşında. Bir kardeşi olsun istiyorum ama bu zamanda yapılırmış koronoda var tereddütleri var yaşım da geçiyor artık. Spiral ile korunuyorumregl dönemim ve yarın çıkarsam mı düşün düşün yol bulamadım. BUNUDA bize mi soruyorsun be kadın demeyin kararsızım. Şimdiden teşekkürler yazan herkese
Benimde 3 yasinda kizim var bunu bende dusunuyorum kardes icin ,ama daha heralde en azi 2 yil bekliycem

Durumunuzu en iyi siz bilirsiniz, bu sebeple ona birsey diyemeyecegim fakat corona sebebiyle ertelerseniz daha iyi olur. Tamamen bitmese bile iyice azalsın ya da kontrol altına alınsın, ha bu arada yaş farkı 3u geçer ama işte bunlar hep sizin kararınız tercihiniz 🤷‍♀️

Siz eşinizle ilgili baya konu açtınız burda eğer problemlerinizi hallettiyseniz ve kendinizi hazır hissediyorsanız yapın tabi.

Back
X