Tabiki normal.. Haksızsınız..
Siz ayrı şehirde yaşıyorsunuz. Onlar belli ki gelip gidiyorlar birbirlerine..
Ne yani? Aman başka çocuk var deyip yollamayacak mı?
Kendimi onların yerine koydum da, babaannemle altlı üstlü oturuyoruz ve günün 15 saati oradayım..
Küçükken de öyleydim.. Orada kalırdım..
Halam-Amcam-Dayım geldiğinde neden gitmeyeyim ki?
Ne ayıp..
Bence bencillik yapıyorsunuz..
benmki bencillik mi bilmiorum ama arkadasım ben o çocuga acıorum sadece hiçbir şekilde annesini aramıyor eve gitmek istemior.anne sevgisi yok hiç.hep babannede hep.sürekli babaennede kalıcaksa ben ne anladım böyle annelikten.insan hiçmi özlemez aramaz evladını napıo die.
Yazıda sizin çocukla ilgilenilmediğini vurguladığınız için ben bu yönden algılamamıştım..
Bu onların problemi..
Sanırım o çocuğa üzüldüğünüz için, ben geldiğimde getirmeyiversinler, benim çocukla ilgilenilmiyor dediniz?
Ayrıca; el yanında değil.
Bir sorun yok..
Bizler de babaannele anneannemizde içli dışlı büyüdük. Dediğim gibi, orada kaldım ben haftanın 3-4 günü..
Sıkıntı yok, annemi de seviyorum babamı da.. :)
Cocugumu kiskandiniz ?Benimle ilgilenmiyorlar filan demissinizde sonunda..
Birazda karisik yazmissiniz.. Sanirim torun hep ananesinde cocuk memnun anane memnunsa siz neden rahatsiniz ?
Cocugumu kiskandiniz ?Benimle ilgilenmiyorlar filan demissinizde sonunda..
Birazda karisik yazmissiniz.. Sanirim torun hep ananesinde cocuk memnun anane memnunsa siz neden rahatsiniz ?
cocugu kıskanmak mı??
çocugu kıskanmam söz konusu değil.
gayet açık yazdım herşeyi.
bikerede su konusahibini anlayipta yorum yapin ya empati yapmak bu Kadar mi zor ??? saldirmak icin resmen yazhilanlarin icinden bazi kelime yada cümleleri cimbizla alip yükleniyorsunuz!! sinir oluyorum böyle yapanlara...
koskoca kadin neden kiskansin cocugu?
konusahibinin cocugu henüz Kücük kv ne kadarda iyi baksana cocuk cocuguna zarar verebilir diye korkuyor ne var Bunda?
ayricada konusahibi cok hakli bence madem cogu Zaman birlikteler konusahibi geldigindede hosgeldine gelip en fazla bi gün kalip gitsinler. konusahibi cocugu degil ama yegenden dolayi kendi cocugu babaanne dede ilgisini gerektigi ölcüde göremiyor bunu kiskanior bence ve haklida. kim isterki ayda bir gittigi yerde cocugunun itilip kakilmasini ve ayrica hasret kaldigi dede sevgisini görememesini? hadi bunlarida gectim konusahibi baska bir noktaya da deginmmis. aciyorum annesi hic ilgilenmiyor diyor simdi siz bunada ne var ki dersiniz ama öyle degil iste cocugun anneanneden cok anneye ihtiyaci var öyle bir gun orda birgun Burda kalacaksa niye dogurdun ki o Zaman ?
bikerede su konusahibini anlayipta yorum yapin ya empati yapmak bu Kadar mi zor ??? saldirmak icin resmen yazhilanlarin icinden bazi kelime yada cümleleri cimbizla alip yükleniyorsunuz!! sinir oluyorum böyle yapanlara...
konusahibinin cocugu henüz Kücük kv ne kadarda iyi baksana cocuk cocuguna zarar verebilir diye korkuyor ne var Bunda?
ayricada konusahibi cok hakli bence madem cogu Zaman birlikteler konusahibi geldigindede hosgeldine gelip en fazla bi gün kalip gitsinler. konusahibi cocugu degil ama yegenden dolayi kendi cocugu babaanne dede ilgisini gerektigi ölcüde göremiyor bunu kiskanior bence ve haklida. kim isterki ayda bir gittigi yerde cocugunun itilip kakilmasini ve ayrica hasret kaldigi dede sevgisini görememesini? hadi bunlarida gectim konusahibi baska bir noktaya da deginmmis. aciyorum annesi hic ilgilenmiyor diyor simdi siz bunada ne var ki dersiniz ama öyle degil iste cocugun anneanneden cok anneye ihtiyaci var öyle bir gun orda birgun Burda kalacaksa niye dogurdun ki o Zaman ?
arkadasım çok tşk edeiyorum beni anladıgın için.
şimdi burda herkez sanki haftanın 5 günü götürüodur çocugunu ananeye babanneye kendide o gün senn o gün benm geziodur.
bırakmakta amac yok anlatabildmmi gezmeye gidiolar bırakıolar alışverişe gidio bırakıo hastneye gidio bırakıo.yok günü varmıs arkadaslarla bırakıo.
bence hiç normal olan durumlar değil bunlar.
ben her gittiğim yere çocugumu götrmeye çalışıorum ama benm de nefes almaya ihtiyacım var ayda 3 5 günde olsa gezmek nefes almk istiyorum çocugumu bırakıorum ama aklım hep orda kalıo.
ya allah aşkına böyle yapıkcasan nie dogurdun bu cocugu die osruorum kendi kendime bazen.
inan annesi gelince eve götrceğini anlıo sinir krizlerine girio cocuk.
size normal gelmeyebilir,evet normalde değil zaten ama sizin bu kadar takılmanız gereken bi sorun değil bence bu.madem aklınız evde kalıyo bebeğinizi bıraktığınızda, bırakmayın o zaman.gezmek aklınızın çocuğunuzda kalmasından önemli değil heralde.
bırakıyosanız aklınız kalmasın,aklınız kalıcaksa bırakmayın.işte çözüm.
bırakmayın diosunuzda mecburi durum olunca ne yapabilirm.birde bir insanın hiçmi nefes almaya ihtiyacı yok.kimse benm durumumu bilemedği için bunu söylemek çok bast geleblir bazılarına.ama inanın burda sadece markete çıkabiliorum kızımı dolastırıorum.karşı komsum var ama tanımıorum bile.herkez çalışıo sitede.HER ALLAHIN günü evdeym ancak hafta sonları çıkıtouz işte eşimle.ulaşım yok hiçbir imkan yok.bi çarsısı var oda nereye kadar.ben de oraya gidince 2 3 saat de olsa bi nefes almak istiyorum ne bilim bakıma gidiorum kuaföre gidiorum vs.
neyse böyle düşünmeniz normal kimse bilemez sonucta.
kimse bilemez demişsinizde bebeği olan çoğu kişi yaşıyo zaten bunu.kuaförüne gezmesine kocasıyla 1 saat dışarı çıkmasına fırsatı olmuyo.bende yaşadım hala yaşıyorum.ama söylemeye çalıştığım madem ortamdan rahatsız oluyosunuz elinizden gelende yok(hayır annene kızını bırakmicaksın biz gelince diyemeyeceğine göre,hakkınızda yok zaten böyle bişeye) NEFES ALMAK için başka bi yol bulun.ben kuaföre falan giderken eşime bırakıyorum hala(3 yaşında ve babaanneyle yaşıyoruz)anlatabildimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?