- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
neyse kimse kimsenin ailesinin içini bilemez o yüzden bişey demek istemiyorum.
saygılar...
Sende görümcenin durumunu bilemezsin belki onunda kendince mazaretleri var, belki sürekli oraya göndererek çocuğunu başından savıyor da olabilir... Ama neden senin çocuğun oraya gidince çocuğunu göndermesin ki? Babaanneyle dede aynı anda iki torununa sevgi gösteremeyecek mi?
Çocuk senin çocuğuna zarar veriyorsa bunu uygun bir dille k.validene anlatırsın ona göre davranırlar. Ama senin çocuğun oraya gitti diye görümcenin çocuğu gelmesin, çocuğuma ilgi azalmasın durumu biraz bencillik oluyor...
benmki bencillik mi bilmiorum ama arkadasım ben o çocuga acıorum sadece hiçbir şekilde annesini aramıyor eve gitmek istemior.anne sevgisi yok hiç.hep babannede hep.sürekli babaennede kalıcaksa ben ne anladım böyle annelikten.insan hiçmi özlemez aramaz evladını napıo die.
Konu "Görümcem kızıyla hiç ilgilenmiyor, çocuğa acıyorum." değildi yalnız
Dedesinin görümcenizin kızıyla daha çok ilgilenmesinden yakınıyorsunuz.
Çocuk üzülüyorsa çokta haksız sayılmazsınız aslında. Bence babanneyle dedeye tatlı tatlı sitem edebilirsiniz "Dedesi azcıkta benim
kızımla ilgilen." şeklinde...
ilgilenmek zorunda kalıyor kzımı kucagına aldrtmıyor sevdrtmior.hemen ksüo gidio.
Aman canım ya oda evlat sonuçta. O zaman dedesi senin kızını severken sende görümcenin kızını al kucağına nazla azcık
Ben çok severim çocukları yaaadüşmanımın evladı olsun inan yinede severim
benmki bencillik mi bilmiorum ama arkadasım ben o çocuga acıorum sadece hiçbir şekilde annesini aramıyor eve gitmek istemior.anne sevgisi yok hiç.hep babannede hep.sürekli babaennede kalıcaksa ben ne anladım böyle annelikten.insan hiçmi özlemez aramaz evladını napıo die.
Aslinda cozum gayet basit.kv dene gittiginde carsiya biyere gideceksen cocugunu da alacaksin yanina.evlerindeyken de gozunu ayirmayacaksin.bu kadar basit.
3,5 yasindaki cocuga hicbirsey yapamazsin bu konuda.
Ben sana o yavrunun dusuncelerini diyeyim: bu ev benim evim,dede anneanne de benim,oyuncaklarda benim.senin degil(bu senin kizin oluyor yani) git burdan hepsi benim.
Bu yasta boyle olur.genellikle.
Sabirli olup dengeyi kuracaksin.
Gorumcende gormedigi sevgi ve ilgiyi dede ve ninesinde bulan bir minnak yavru icin cekil oteye benim cocugum oturcak dedenin kucagina demek cok yanlis.kurtarin kendinizi bu dusunceden.....
arkadasım ben zaten o yavruya bişey dediğim yok herkez burrda benm o küçük cocuga tepkili oldugumu düşünmüş.ama işler öyle değil işte.
BEN BURDA YAPILAN DÜŞÜNCESİZLİĞE KIZIYORUM.ben oraya kırk yılda bir gidiyorum benm kızımında babanne desi onlar kızımı sevemezlermi.ama SEVEMİOLAR İŞTE.o çocugun sevgi eksikliğindenmi kaynaklanıor bilmiorum ama hçbirşekilde sevdrmior kızımı dedesine.adamda üzülüo bunu biliorum bunu herkez bilio ailede bitek görümcem anlayamaıo.annemlede konustuk geçenlerde yani kv leyle sinir hastası o yani görümcem bişey demeye gelmio işte dio.
o yüzden ses çıkaramıolar.bişey diyemiolar hemen tehditlere baslıo.
buarada kendi annem bursanın ilçesinin bi köyünde oturuo oraya gidip gelmem imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?