- 14 Mart 2024
- 72
- 9
- 6
- 29
- Konu Sahibi watermeloncoco
-
Silik bir çizgi var canım predector mu markasıBugün regl günüm kırmızılar gelecek gibi evdeki tek testim buydu sizce gebelik var mı kızlarr
MiratechTestin markası ne
MiratechSilik bir çizgi var canım predector mu markası
Güvenilir canım kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende hadi hayırlısı bata kaç gün kaldıMiratech
Var gibi cnm kan ver marka guvenilir kac dk da ciktiMiratech
Açıkçası hiç umudum yok Sanki testten kaynaklı gibi kan vermeyi düşünmüyorum biraz daha beklerim. Açıkçası ben bir önceki gebeliğimi de bununla öğrenmiştim kimyasal oldu inancım yok yaniVar gibi cnm kan ver marka guvenilir kac dk da cikti
Hadi inşallah var gibi duruyorMiratech
Regl gunum dedin bekle bakalım hafta sonu kimyasalsa regl olursun ztnAçıkçası hiç umudum yok Sanki testten kaynaklı gibi kan vermeyi düşünmüyorum biraz daha beklerim. Açıkçası ben bir önceki gebeliğimi de bununla öğrenmiştim kimyasal oldu inancım yok yani
Genelde hamilelerin hepsinde ayni sikayet oluyor cnm hayirlisi olsun hakkindaSancım var resmen adet olacak gibiyim sanmıyorum gebe oldugumu
İnşallah vardır dua et banaGenelde hamilelerin hepsinde ayni sikayet oluyor cnm hayirlisi olsun hakkinda
Ovülasyon testine de bakar mısın ikinci fotoda o da biraz koyu sanki değil miGenelde hamilelerin hepsinde ayni sikayet oluyor cnm hayirlisi olsun hakkinda
Sende bana et pazar da benm regli gunumİnşallah vardır dua et bana
Onu gormemisim cnm silik o daha koyu olmasi lazim ama herkeste ayni olmuyormusOvülasyon testine de bakar mısın ikinci fotoda o da biraz koyu sanki değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?