- 14 Mart 2024
- 72
- 9
- 6
- 29
- Konu Sahibi watermeloncoco
-
Sevinçli haber verelim biribirimize inşallahSende bana et pazar da benm regli gunum
Neden oyle dusundun ki gayet iyisinsayfayı doğru kullanamıyorum galiba kusura bakmayın kızlar, teşekkür ederim yanıt veren herkese
Siteden girince zor oluyor keşke İOS için de uygulaması olsaNeden oyle dusundun ki gayet iyisin
İlerde yaparlar onu da ama oyle dusunmeSiteden girince zor oluyor keşke İOS için de uygulaması olsa
Ben bu testleri sıvı kısırtlaması yapmadan yaptım ovülasyon ondan silik çıkmış olabilir mi?İlerde yaparlar onu da ama oyle dusunme
Olabilir cnm genelde sabah ilk degil ikinci idrarla yapiliyorBen bu testleri sıvı kısırtlaması yapmadan yaptım ovülasyon ondan silik çıkmış olabilir mi?
Aaa tamam canım sabah yapayım bakayım duruma. Yarın tatile çıkıyorum artık dönüşe kadar regl olmazsam kan veiririmOlabilir cnm genelde sabah ilk degil ikinci idrarla yapiliyor
Dikkatli davran sen yine hamile gibi nolur nolmazAaa tamam canım sabah yapayım bakayım duruma. Yarın tatile çıkıyorum artık dönüşe kadar regl olmazsam kan veiririm
Silik çizgi gördüm inşallah hamilesindir
Ovülasyon testi daha koyu olmalıydı ama değil miSilik çizgi gördüm inşallah hamilesindir
Sankii var gibiiSabah böyle iovülasyon testi kızlar. Elimde gebelik testi yok
Bence de olma ihtimali yüksek, tatile gitmeden kan mı versenizSabah böyle iovülasyon testi kızlar. Elimde gebelik testi yok
Üzülmek istemiyorum daha önce yıprandım. Ovülasyon testim silik ama bence değilimBence de olma ihtimali yüksek, tatile gitmeden kan mı versenizona göre hareket edersiniz en azından
Hemen moral bozmayın ya hamileysenizÜzülmek istemiyorum daha önce yıprandım. Ovülasyon testim silik ama bence değilim
İnşallah tatlım ya beklentiye girmemek diyelimHemen moral bozmayın ya hamileyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?