kizlar sizce haksiz miyim

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Ben memurum aileme ben baktim bi abim bi kardeşim de polis birini sevdim memur değil diye karşi çıktılar abim kredi çek annemlere ew al sonra ewlen dedi ailem hiç bi şeyimle ilgilenmedi düğünümde somurtum durdular bayramda ziyarete gittik kardeşim eşime de bana da slm dahi vermedi ama kredi çekmem için de ariyor ew alacaz sende biraz çekeceksin diye çektim ama onun beni aramasina çok kizdmm normalde slm vermez kredi çekmem için ariyor abim de nişanlandi ve bana hiç haber vermediler benim nişanimda düğünümde kendilerinde söz hakki olduğunu görüp kendi nişanini haber bile vermemesi zoruma gitti..haksiz miyim

İçim bi türlü soğumuyor insanın ailesinin böyle yapması öksüz gibi ewlenmesi ve asla bizde burda yanlış yaptik dememeleri ya diyorum ki kabul edin içim soğusun hep kullanildim sadece işleri düştüğünde aradilar ve evlenmemi de istemediler ne de olsa maaşimi onlara veriyordum ewliyim çocuğum olacak düğünümde böyle yapmalarina rağmen ewlendikten sonra onlara kredi çektim benim ihtiyacim yok mu bi çocuğum olacak onun rizkindan alip onlarin kredisini ödüyorum hala ben kötüyüm..

Bence haklisin
Ama takma kafana
Uzulmek bebise zarar

Taviz tavizi getirir.Sizin durumunuzdada aynısı olmuş..Artık kendi ailenize sarılın bence daha fazlada kendinizi kullandırmayın..

Keşke kredi çekmeseydin benim kuzenimde aynısını yaşadı oğulları var o mesleğe geçti bir kuruş istemediler kız geçince kredi çektirdiler.Kuzenim evlenmeyi düşündüğü kişiye krediyi söylememiş tam aileler tanışacakken çıktı ortaya ayrıldılar hala yengemler ne var kredide mecbur yapacaktı derler durular.

Ağır konusucam şimdi. Haksizsin. Canım benim sende akıl yokmu seni tskmayan bi ailen var ne diye kredi cekiyosun. Sen niye onlara bakiyosun. Bak kendi hayatına ya ben olsam evlerine bile gitmem
Kelime kelimesine katılıyorum.bak bebeğine de stres yüklüyorsun daha çok minik annesi kafana takma ve kendi ailene sahip çık

lütfen kredi çekip para vermediğini söyle. eğer verdiysen o paraya güle güle de. sana geri gelmeyecek ve ailen hepten senden irtibatı kesecek. keşke krediden önce konu açsaydın
Zaten geri vermeleri için vermedim borç değil yani...vazifem..miş

Ağır konusucam şimdi. Haksizsin. Canım benim sende akıl yokmu seni tskmayan bi ailen var ne diye kredi cekiyosun. Sen niye onlara bakiyosun. Bak kendi hayatına ya ben olsam evlerine bile gitmem
Ben de katılıyorum, bazen başımıza gelen şeyleri yaptıklarımızla hakediyoruzdur. Ne diye seni sallamayan ailen için kredi çekiyorsun ki?

neden cektin krediyi!!?!?!?!?!?! utanmiomu abin senden böyle bise istemeye
esinede helal olsn hic bise dememiss
memur degilmis de bilmem neymisde herkes memur olmak zorundami?!
en azindan ADAMIS
üzülme kafana takma basinin gözünün sadakasi olsn
bosver.....

kız aileleri neden bunu yapıyo biliyo musun kızın parasını eloğlu yiyecek gözüyle baktıkları için
çifte standart dedikleri bu işte En Büyük KK

teşbihte hata olmazmış; derler ama o malum sözü yazmıyım hadi neyse.

kendinizi çekin madem ailenizden. bi de kredi çekip veriyosunuz filan. hiç mi mantığınız çalışmıyor.

Yapmasam hayırsız ewlat pozisyonuna düşecem şu durumda bile düşüyorum..

Yazık olmuş,geçmiş olsun artık.Çektin parayı verdin mis gibi,sen ileride ev ya da vs almak için para iste,sonra buraya yaz tekrar ne yaptılar ne dediler.

Back
X