Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüşmüyorum zaten ama annemle konuştuğumda da hala bi şeyleri kabul etmemesi zoruma gidiyor eskisi gibi olamiyorum bi türlü...5 kardeşiz ama kardeş özlemi çekiyorum hep işleri için kullandilar dersane paralarini asker paralarini bile ben verdim ama hep nankörlük ettiler öksüz kimsesiz gibi ewlendim kuaför de bile tektim..
Ben memurum aileme ben baktim bi abim bi kardeşim de polis birini sevdim memur değil diye karşi çıktılar abim kredi çek annemlere ew al sonra ewlen dedi ailem hiç bi şeyimle ilgilenmedi düğünümde somurtum durdular bayramda ziyarete gittik kardeşim eşime de bana da slm dahi vermedi ama kredi çekmem için de ariyor ew alacaz sende biraz çekeceksin diye çektim ama onun beni aramasina çok kizdmm normalde slm vermez kredi çekmem için ariyor abim de nişanlandi ve bana hiç haber vermediler benim nişanimda düğünümde kendilerinde söz hakki olduğunu görüp kendi nişanini haber bile vermemesi zoruma gitti..haksiz miyim
Önceden memur diye kız vermezlermiş, şimdi de memur olsun diyor aileler. Kızımızı mutlu edecek iyi biri olsun deyip de vermek yerine...Krediyi çekip vermesen iyiymiş, ama olmuş bitmiş. Canım anan ana, baban babadır, sen yine annene-babana yap görevini. Ama abilerine karşı takınman gereken tavır için aynısını söyleyemeyeceğim, ne demek nişanında haber vermediler?
Bir an annenlerin kız çocuk-erkek çocuk ayırımı yaptığını ve evde erkek çocukların sözünün geçtiğini düşündüm.
Abinlere ufak bir mesafen olsun canım, küsme. Ama başka para da verme, tavrını koy.
Neyse, bebiş için takılmamaya çalış canım ya, bebişler en önemlisi...
Krediyi çekmekle hata etmişsiniz. Sizi sırf memur olmayan biriyle evlilik yaptığınız için aileden dışlayan bir aileye yardım etmek bana göre çok gereksiz. Evet onlar bizim ailemiz ama bizde onların çocuklarıyız değil mi? Hayırsız evlat olunmaz sadece, hayırsız ailede olur.
Görüşmüyorum zaten ama annemle konuştuğumda da hala bi şeyleri kabul etmemesi zoruma gidiyor eskisi gibi olamiyorum bi türlü...5 kardeşiz ama kardeş özlemi çekiyorum hep işleri için kullandilar dersane paralarini asker paralarini bile ben verdim ama hep nankörlük ettiler öksüz kimsesiz gibi ewlendim kuaför de bile tektim..
haklısın ama sana böyle davranan bi aileye kredi çekerek hata yapmışın. kullandırma kendini. bu şekilde seni daha çok sevmeyecekler sadece sömürüleceksin