kizlar sizce hamile miyim baska bir sorunum mu var?

broflovski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
205
1
96
Diğer
merhaba hepinize,5 aylik evliyim ve bir problemim olustu.iki adet donemi arasinda 1-2 damla kanamam oldu.Acacak olursam 8 nisanda son reglimi oldum,bir sonraki 6 mayista.Fakat gecen hafta bir gun 1-2 damla koyu kirmizi renkli bir kan gordum,sanirim tutunma kanamasi regle 1 hafta varken oluyor hem de kahve veya pembe renkli...benimkinin tutunma kanamasi olma ihtimali var mi?tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi?eger tutunma kanamasi degilse harekete gecmem lazim,onemli olabilir...bu 1 hafta gecmek bilmiyor... :( sevgiler...

belki düzensizlik belki de gebelik
mutlaka doktora gitmeni öneririm
gebelik testinde hamile olsan bile erken,belli olmayabilir
Kan testi kesin sonucu verecektir

Okadar erken yerleşme kanaması olacağını zannetmiyorum. Bana yumurtlama dönemi kanaman olduğu gibi geldi. Adetinin 16. Gününde yerleşme imkansız ancak yumurtlama daha muhtemel

Ben geçen hafta doktoruma sordum ve dediği şey, bazı kadınlarda bu şekilde olur kesinlikle bir sorun değil, aksine yumurtladiginin göstergesi dedi. Yani gebe kalma olasılığının yüksek olduğu günler. Iyi değerlendirmek gerek o günleri dedi

hic olmadigi icin panige kapilmistim,icim rahatladi cok tesekkur ederim,gercekten de yumurtlama kanamasi imis :) o halde sansliyiz elimizde her gun derece ile gezmek zorunda degiliz :)

Back
X