Evettttt gördümmmm çoook yeniiii kan tahlilinde öğren hemen .Darısı bizlereerken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok umutlanmak istemiyorum sizce nedir?
Şuanlık bi halsizlik var canım çalışıyorum ben bugün izin günüm sabahtan beri temizlik yapcam ama iki oturup bi kalkıyorum böyle uyusam modundayım midem bi değişik böyle bi çalkalanma var bi tuhaf bi de göğüslerim dokunmamla acı veriyo diğer adet dönemleri gibi değil dokununca baya acı hissediyorumBelirtilerini paylasirmisin canim
Amin canımm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Evettttt gördümmmm çoook yeniiii kan tahlilinde öğren hemen .Darısı bizlere
İnşallah canım ya doğru diyosun yormamam lazım kendimi inşallah sağlıklı oluray bende gördüm çizgiyi
inşallah bebiş geliyordur canım
temizlik falanda yapma bence şu kesinleşene kadar kendini yorma hayırlı haberlerini alırız inşallah
Teşekkür ederim canım yarın gitmeyi düşünüyorum doktora :)Beyn gördümmmmmm çizgiyi hayırlı olsun bebişiniz hemen kan verin bence☺☺☺
Haber ver meraktayımmTeşekkür ederim canım yarın gitmeyi düşünüyorum doktora :)
Evet canım yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım yarın bana olmaz artıkGayet rahat görünen ikinci çizgi var canım tekrar idrar testine gerek yok bence kan tahlili yaptır emin olursun
Haber veririm canım dua et benim için inşallah umduğum gibi olurHaber ver meraktayımm
İnşallah hamilesindir canm benim allah gönlüne göre versinHaber veririm canım dua et benim için inşallah umduğum gibi olur
Amin canım inşallahİnşallah hamilesindir canm benim allah gönlüne göre versin
Ayni testten yapmistim cnim. Hayrli olsunerken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok umutlanmak istemiyorum sizce nedir?
Canım benimde böyleydi gidip lan verdiğimde beta 33 çıkmıştı bence hafif çizgi görünüyor. Ama kan testi ver mutlaka. Allah yardımcın olsunerken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok umutlanmak istemiyorum sizce nedir?
Sıkıntı çıkmamıştı dimi canımAyni testten yapmistim cnim. Hayrli olsun
Sonra ne oldu peki canımCanım benimde böyleydi gidip lan verdiğimde beta 33 çıkmıştı bence hafif çizgi görünüyor. Ama kan testi ver mutlaka. Allah yardımcın olsun
Hyr cnim 10.haftama giricem insSıkıntı çıkmamıştı dimi canım
Aynen öyle canım yarın gitçem doktora kan vercem bakalımçizgiyi gördüm benim ki de böyleydi garantilemek için kan testi şart tabi.
hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?