Kızlar sizce hamile miyim ?

Şimdi 11 haftalik hamileyim. . Çok şükür. . Allah herkese nasip etsin inşallah. .
Amin canım inşallah bende yarın gittiğimde düşük bi değer bekliyorum çok daha yeni olduğu için inşallah sağlıklı olur Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

İnşallah, şimdiden hayırlı olsun canım :)

Neler yaptn canım bize bilgi verebilirsen özel birşeyler yaptn mı uzun yatmak sağa yatmak falan gün aşırı vs

Hayırlı olsun canim.hangi marka gebelik testin

Neler yaptn canım bize bilgi verebilirsen özel birşeyler yaptn mı uzun yatmak sağa yatmak falan gün aşırı vs
Canım doktora gitmiştim ben bana sende yumurtlama tembelliği var dedi adetten 10 gün sonra gitmiştim baktı şuan yumura oluşumu olması gerekir dedi ama daha oluşmadığını söyledi gün aşırı ilişki dedi adetine bi gün kala bile ilişki dedi açıkçası gelecek aya bırakmıştım klomen kullanırım diye.yani stres yapmadım hiç akışına bıraktım gün aşırı ilişki oldu bi kez ayaklarımı havaya kaldırdım bi kezde ilişkiden sonra hiç yataktan kalkmadım hatta o şekilde uyudum olursa olur diye geri kalanındaysa ekstra bişey yapmadım hiç

Predictor early aldım canımm gerçektede çok iyi daha gebeliğimin en başındayım yinede gösterdi
Bende bu testle öğrenmiştim 4 gün kala hala saklıyorum :) diğer ucuz testlerde pek çıkmamıştı bu test gerçekten çok iyi
Bu arada kanda da pozitif çıkmış tebrik ederim inşallah güzelce katlanır sağlıklı bi gebelik dilerim

Adetin tarihinin son gününe kadar ilişki mi oldu canım

Amin canım inşallah sağlıklı olur. Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…