Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımHyr cnim 10.haftama giricem ins
Şimdi 11 haftalik hamileyim. . Çok şükür. . Allah herkese nasip etsin inşallah. .Canım benimde böyleydi gidip lan verdiğimde beta 33 çıkmıştı bence hafif çizgi görünüyor. Ama kan testi ver mutlaka. Allah yardımcın olsun
Amin cnim ins snde sorunsuz hamilelik dönemi gecirirsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım inşallah bende yarın gittiğimde düşük bi değer bekliyorum çok daha yeni olduğu için inşallah sağlıklı olur Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımŞimdi 11 haftalik hamileyim. . Çok şükür. . Allah herkese nasip etsin inşallah. .
Amin canım inşallah yarın gelsin çabucak..Amin cnim ins snde sorunsuz hamilelik dönemi gecirirsin
Verdin mi kanı :)Amin canım inşallah yarın gelsin çabucak..
verdim kanı canım 9.27 çıktı dahaaaa çokkkk yeniymiş sanırım dün o yüzden çok silik çıktı iki gün sonra tekrar gitçem ikiye katlanması gerekiyor bu değerin bakalım hep dua ediyorum inşallah sağlıklı olurVerdin mi kanı :)
İnşallah, şimdiden hayırlı olsun canım :)verdim kanı canım 9.27 çıktı dahaaaa çokkkk yeniymiş sanırım dün o yüzden çok silik çıktı iki gün sonra tekrar gitçem ikiye katlanması gerekiyor bu değerin bakalım hep dua ediyorum inşallah sağlıklı olur
Neler yaptn canım bize bilgi verebilirsen özel birşeyler yaptn mı uzun yatmak sağa yatmak falan gün aşırı vsverdim kanı canım 9.27 çıktı dahaaaa çokkkk yeniymiş sanırım dün o yüzden çok silik çıktı iki gün sonra tekrar gitçem ikiye katlanması gerekiyor bu değerin bakalım hep dua ediyorum inşallah sağlıklı olur
Hayırlı olsun canim.hangi marka gebelik testinverdim kanı canım 9.27 çıktı dahaaaa çokkkk yeniymiş sanırım dün o yüzden çok silik çıktı iki gün sonra tekrar gitçem ikiye katlanması gerekiyor bu değerin bakalım hep dua ediyorum inşallah sağlıklı olur
sağol canım çok teşekkür ederim :)İnşallah, şimdiden hayırlı olsun canım :)
Predictor early aldım canımm gerçektede çok iyi daha gebeliğimin en başındayım yinede gösterdiHayırlı olsun canim.hangi marka gebelik testin
Canım doktora gitmiştim ben bana sende yumurtlama tembelliği var dedi adetten 10 gün sonra gitmiştim baktı şuan yumura oluşumu olması gerekir dedi ama daha oluşmadığını söyledi gün aşırı ilişki dedi adetine bi gün kala bile ilişki dedi açıkçası gelecek aya bırakmıştım klomen kullanırım diye.yani stres yapmadım hiç akışına bıraktım gün aşırı ilişki oldu bi kez ayaklarımı havaya kaldırdım bi kezde ilişkiden sonra hiç yataktan kalkmadım hatta o şekilde uyudum olursa olur diye geri kalanındaysa ekstra bişey yapmadım hiçNeler yaptn canım bize bilgi verebilirsen özel birşeyler yaptn mı uzun yatmak sağa yatmak falan gün aşırı vs
Test al yarın bi bak istersen canım gecikme varsa ihtimal var demektirBenim de 1 nisan adet tarihim hala olmadim sence hamile miyim
Kaç gün var adetineerken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı çok umutlanmak istemiyorum sizce nedir?
Bende bu testle öğrenmiştim 4 gün kala hala saklıyorum :) diğer ucuz testlerde pek çıkmamıştı bu test gerçekten çok iyiPredictor early aldım canımm gerçektede çok iyi daha gebeliğimin en başındayım yinede gösterdi
Adetin tarihinin son gününe kadar ilişki mi oldu canımCanım doktora gitmiştim ben bana sende yumurtlama tembelliği var dedi adetten 10 gün sonra gitmiştim baktı şuan yumura oluşumu olması gerekir dedi ama daha oluşmadığını söyledi gün aşırı ilişki dedi adetine bi gün kala bile ilişki dedi açıkçası gelecek aya bırakmıştım klomen kullanırım diye.yani stres yapmadım hiç akışına bıraktım gün aşırı ilişki oldu bi kez ayaklarımı havaya kaldırdım bi kezde ilişkiden sonra hiç yataktan kalkmadım hatta o şekilde uyudum olursa olur diye geri kalanındaysa ekstra bişey yapmadım hiç
Amin canım inşallah sağlıklı olur. Teşekkür ederim canım.Bende bu testle öğrenmiştim 4 gün kala hala saklıyorum :) diğer ucuz testlerde pek çıkmamıştı bu test gerçekten çok iyi
Bu arada kanda da pozitif çıkmış tebrik ederim inşallah güzelce katlanır sağlıklı bi gebelik dilerim
evet canım öyle olduAdetin tarihinin son gününe kadar ilişki mi oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?