Kızlar sizce hamile olurmuyum ?

Derinadabulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
15
3
1
30
Kızlar ben 6 7 aylık evliyim kendimi kastığımdan dolayı gerdek gecesini bir türlü atlatamadım psikiyatri ye gittim gecenlerde ve doktor sayesinde gece gerdek gecesini çok şükür atlattım ve eşim içime boşaldı sonraki gün bir daha ilişkiye girdik ve gene eşim içime boşaldı geçen ay 28 .nde adet olmuştum 17 ve 18 i ilişkiye girdik boşaldı ve şuan sanırım adetime 2 hafta var sizce hamile olurmuyum çok istiyorum ?

Tatlım olursun niye olamayacaksın çok yeni evlisiniz bunların hepsi olur hayırlısıyla.Yumurtlama gününü takip et o gün ilişkiye girin

Canım iki kez girdim şuan kızlık zarım yeni yırtıldı diye taze kurumadı daha sızıntı var o yüzden iki gün üst üstte ilişkiye girdık artık kurusun diye beklicez sence olurmuyum iki gün yeterlimi ?

Kızlar ben 6 7 aylık evliyim kendimi kastığımdan dolayı gerdek gecesini bir türlü atlatamadım psikiyatri ye gittim gecenlerde ve doktor sayesinde gece gerdek gecesini çok şükür atlattım ve eşim içime boşaldı sonraki gün bir daha ilişkiye girdik ve gene eşim içime boşaldı geçen ay 28 .nde adet olmuştum 17 ve 18 i ilişkiye girdik boşaldı ve şuan sanırım adetime 2 hafta var sizce hamile olurmuyum çok istiyorum ?

akıllı telefonun var mı? takvimim diye bir uygulama var. onu indirirsen sana yumurtlama günlerinde hatırlatma yapar. o günlerde ilişkiye girersen ve bir sorun yoksa Allahın izniyle olur. Ancak daha yeni ilişkiye girmişsin, biraz tadını çıkarmanı ve bedenini tanımanı öneririm.

Evet canım indirdim biliyorum ama çok bekledim Gerdek gecesini 7 ay sonra hallettim ve artık hamile olmak istiyorum en azından şuanlık olma şansım var mı diye öğrenmek istedim ilk geceden :/

Evet canım indirdim biliyorum ama çok bekledim Gerdek gecesini 7 ay sonra hallettim ve artık hamile olmak istiyorum en azından şuanlık olma şansım var mı diye öğrenmek istedim ilk geceden :/

Neden olmasin ki bi sikinti yoksa vakti saati gelincr olur en az 6ay denemen lazim. 1 sene icinde olmaz ise doktora gitmen sart

Back
X