Kızlar sizce hamilemiyim? Belirtilere bir bakarmısnız?

Valla bence en büyük belirtiler adete bir kaç gün kala ve adeti bir kaç gün geçince oluyor.
Mesela bunlardan en belirginleri
belden bacağa vuran çekme şeklinde ağrı, kasıklara saplanan keskin ağrı heran adet olacakmış gibi,
göğüs ucu hassasiyeti,
krem gibi kıvamlı akıntı.
Bir de ben hamile olduğumu bilmeden girdiğim ilişkide fena şekilde kasık ağrısına yakalanmıştım. Iliskiyi kestikten sonra gitmişti.
nırım benim belirtiler için çok erken henüz adetime bir hafta var
Sa

Ne zaman başladınız bebiş çalışmalarına?
Sana tavsiyem olsun böyle oturup belirti falan arama ben çok hata yaptım. 8 ay geciktirdi bebegimin gelmesini.
Akışına bırak
Daha yeni bu ay başladık ayın Eylül 30 da oldu bebiş denemesi tek seferlik ama eşim Bida denemek istemiyor ben çok diyorum diye ikna oldu bi seferlik olursa olur dedi o yüzden olsun istiyorum :( umarım olur yoksa uzunca bir süre hasret kalacağım.

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.webp
    20191005_234811.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 20191005_234747.webp
    20191005_234747.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Canım hamilesin...
Bu değerle kesenin görülmesi daha mümkün değil. Belliki yeni döllenme olmuş.
Kese 5000lerde falan görünüyor. Kasma kendini sıkıntı yok.. :) yükselir o değer

Daha yeni bu ay başladık ayın Eylül 30 da oldu bebiş denemesi tek seferlik ama eşim Bida denemek istemiyor ben çok diyorum diye ikna oldu bi seferlik olursa olur dedi o yüzden olsun istiyorum :KK43: umarım olur yoksa uzunca bir süre hasret kalacağım.
Aaa neden istemiyor eşin? Böyle tek seferlik şansa bırakmakla olmazki ama. Çok saçma

Hamilesin canım hayırlı olsun henüz çok erken binlere ulaşınca değer görünüyor diye biliyorum ama ben daha fazlada olabilir senin biraz yeni az daha bekle eminim ki görünecektir 🙈🙏🏻

Yeni evliyiz diye biraz erken diyor evimizi arabamızı alalım modunda haklıda ama kadınlık hormonlarım ağır basıyo🙈
O zaman haklı ya :P biraz tadını çıkarın güzelim acelene ne oldu. Evliliğe alışmadan çocuk yapmak bana biraz saçma geliyor açıkçası. Ben 1.5 yılın sonunda başladım mesela

O zaman haklı ya :p biraz tadını çıkarın güzelim acelene ne oldu. Evliliğe alışmadan çocuk yapmak bana biraz saçma geliyor açıkçası. Ben 1.5 yılın sonunda başladım mesela
Bende öyle düşünüyordum ama çok eksiklik hissediyorum rüyalarımda felan görmeye başladım bi anda ilginç ama bi sefer denedik olursa kısmet olmazsa artık uzunca bi düre beklicez hayırlısı olsun 🙏🏻

Canım gün geçtikçe normal hamilelikte 2 ye katlıyor değerler bu yüzden bazı hamilelerde çok nadir artış az oluyor evet kese gözükmesi için erken ama değer artışın çok az artıp tekrar düşebilmek ihtimali var buna kimyasal gebelik olabilir inşallah değildir doktorun o yüzden seni takibe almıştır ama sen kötüyü düşünme hamileymişsin gibi davran kendine en önemlisi kendini strest yapma inşallah sağ sağlim kucağına alırsın 🙏🏻

Aaa neden istemiyor eşin? Böyle tek seferlik şansa bırakmakla olmazki ama. Çok saçma
Canım hala belirtilerim devam ediyor arttı dahada. Birde kabızlık eklendi. Sancılarım feci. Ayın 20 sini belkiycem test için adetime bir hafta var ama kesin olsun diye 20 sine kadar beklicem sabırla 🙈 dua et bana

Canım gün geçtikçe normal hamilelikte 2 ye katlıyor değerler bu yüzden bazı hamilelerde çok nadir artış az oluyor evet kese gözükmesi için erken ama değer artışın çok az artıp tekrar düşebilmek ihtimali var buna kimyasal gebelik olabilir inşallah değildir doktorun o yüzden seni takibe almıştır ama sen kötüyü düşünme hamileymişsin gibi davran kendine en önemlisi kendini strest yapma inşallah sağ sağlim kucağına alırsın 🙏🏻
Canım benim adete 5 kaldı ama şuan herşeye ağlamaya başladım kendimi ağlarken buluyorum sonra napıyorum ben ya diyip sustuyom kendimi, bel ağrılarım başladı gece lavaboya gitmekten uyuyamadım hala iki kerede altıma kaçırdım karnımda batmalar var gaz ve şişkinlik var ama adetime var diye bekliyorum testler negatif çıkıyor. İlişkiden 10 gün geçti kesine gözüyle bakıyorum artık göğüslerimde Çok sızlıyor şiştiler. Acaba kanda çıkarmı erkenmi

Canım benim adete 5 kaldı ama şuan herşeye ağlamaya başladım kendimi ağlarken buluyorum sonra napıyorum ben ya diyip sustuyom kendimi, bel ağrılarım başladı gece lavaboya gitmekten uyuyamadım hala iki kerede altıma kaçırdım karnımda batmalar var gaz ve şişkinlik var ama adetime var diye bekliyorum testler negatif çıkıyor. İlişkiden 10 gün geçti kesine gözüyle bakıyorum artık göğüslerimde Çok sızlıyor şiştiler. Acaba kanda çıkarmı erkenmi
canım geçen ay bende bütün belirtiler vardı gaz şişkinlik göğüste batma kasıkta batma ağrı aklına gelecek her belirtiyi yaşadım. adetimde tam 15 gün gecikti . testlere verdiğim paraların haddi hesabı yok. hepsi negatif. tabi arada bekledikçe testte çıkan yalancı pozitifleri saymazsak. kaç defa kan testi yaptırdım hep negatif. yani demem o ki 15 gün sonunda adet oldum. hepsi istediğin için psikolojik oluyor. umarım hamilesindir. bende bu ay bekliyorum bakalım ... ama kendini çok kaptırma ne olur sonra hayal kırıklığı oluyor. erken hamilelik testi al bugün varsa kesin çıkar... yoksada boşa umutlanma...

canım geçen ay bende bütün belirtiler vardı gaz şişkinlik göğüste batma kasıkta batma ağrı aklına gelecek her belirtiyi yaşadım. adetimde tam 15 gün gecikti . testlere verdiğim paraların haddi hesabı yok. hepsi negatif. tabi arada bekledikçe testte çıkan yalancı pozitifleri saymazsak. kaç defa kan testi yaptırdım hep negatif. yani demem o ki 15 gün sonunda adet oldum. hepsi istediğin için psikolojik oluyor. umarım hamilesindir. bende bu ay bekliyorum bakalım ... ama kendini çok kaptırma ne olur sonra hayal kırıklığı oluyor. erken hamilelik testi al bugün varsa kesin çıkar... yoksada boşa umutlanma...
Dün yaptım canım çıkmadı bende kan verdim bugün yarın öğrenicem ama doktor çok erken çıkmayabilir döllenme yeni olmuştur daha bi hafta geçmiş dedi adetini bekleyip tekrarlarız sonra dedi ama beklemedeyim bende emin değilim psikoloji insanı her şekle sokuyor hayırlısı artık

benimde adetime 9 gün var bende bekliyorum bu ay hadi inşallah hayırlı haberler olsun. ben 3. çocuğu istiyorum allah bağışlasın 2 kızım var. senin ilk mi olacak

Canım daha çok erken Bu kadar belirtinin üst üstte olması bu kadar kısa sürede ilginç aslında daha yerleşmesi olmuştır olsa bile belirtiler ondan sonra şiddetlenerek artar kesin gözüyle bakmaz olmazsa üzülürsün ama kısmet gözüyle bak psikolojini çok meşgul ediyormuşsun muhtemelen ondan kaynaklı bu kadar belirtiler testler için erken olduğunu düşünüyorum erken gebelik testleri genelde doğruyu veriyor normal testlerden ötürü bu ay gecikmiş olabailirsin seçeneğin çok daha ilişkinden geçen süreden çok geciken adet dönemi çok önemli genelde gecikmesinden sonra çıkıyor testlerde ama tabiki Allah’ın bileceği iş umut kesilmez inşallah hamilesindir 🙏🏻

azcık tadını çıkarsaydın evliliğin :) çocuk olunca hamileliği uykusuz geceleri falan yeterince tükeneceksin bence doyun once birbirinize:) allah gönlüne göre versin...
Bugün geldi kırmızılar. Hepsi psikolojikmiş. Artık karnımdan çocuk konuşup ben varım desede inanmam. Çok üzüldüm ama nasip değilmiş

Back
X