• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hamilemiyim ikinci çizgi silik çıktı

Merhaba genelde teslim düzenlidir bir iki gün sapmalar hariç 28 günde döngüm bu ay 6. Gün gecikmem oldu gün arayla evde gebelik testi yaptırdım negatif. Şiddetli baş ağrısı bel ağrısı ve göğüse kadar gelen mide yanması yaşadım. 6. Gün bugün ve her an adet olacakmışım gibi pelvik ağzın ve kasık ağrın başladı. Bu durumu yaşayan oldu mu ? Testler negatif çiktiği için kan vermedim umudum yok

aklınızda soru işareti kalmasını istemiyorsanız, kan verin..
bazı testler yanıltıcı olabiliyor kaldı ki sizin daha 7 gününüz var. hemen var gibi düşünmeyin bence.
Doğru düşünüyorsun canım ama yanıltabiliriz ben adetime 7 gün varken öğrenmiş oldum ve şu anda 5 aylık hamileyim

Kızlar öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim dileyen herkese nasip etsin bana da yardımcı olur musunuz rica etsem adet gecikmemin 2. Günü aşırı silik belli belirsiz bi çizgi çıktı. Ama teste direkt bakınca belli olmuyor dikkatli bakınca belli oluyor. Ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_2730.webp
    IMG_2730.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim dileyen herkese nasip etsin bana da yardımcı olur musunuz rica etsem adet gecikmemin 2. Günü aşırı silik belli belirsiz bi çizgi çıktı. Ama teste direkt bakınca belli olmuyor dikkatli bakınca belli oluyor. Ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olabilir misiniz
Evet canım ikinci çizgi görünuyor kan testiyle netleştir inşallah hayırlı haberler alırsın 🙏♥️

Arkadaşlar yarın adet günüm. Sabah ilk idrarla test yaptım. Sanki silik çizgi var. Sizde bir bakar mısınız gebelik var mı?
1000059152.webp

Bende çok silik şeklide gördüm sanki. Dedim acaba heyecendan falan mı karıştırdım. Şimdi siz göremiyorsunuz öyle mi? Neyse hayırlısı olsun artık

Gölgesi yok mu kızlar benimki de böyle işte bende o sebeple görebiliyorum gözüm benimkinden alıştı çok silik ama var gibi yakınlaştırır mısınız ya da gözüm sizinkinde de benimkinde de beni yanıltıyor artık beklentiden dolayı

Gölgesi yok mu kızlar benimki de böyle işte bende o sebeple görebiliyorum gözüm benimkinden alıştı çok silik ama var gibi yakınlaştırır mısınız ya da gözüm sizinkinde de benimkinde de beni yanıltıyor artık beklentiden dolayı
Bilmiyorum ki ya insan başkasının testine bakınca anlıyor sanki ama kendininkini heyecendan anlamıyor. Bence sizde gebelik var

Bilmiyorum ki ya insan başkasının testine bakınca anlıyor sanki ama kendininkini heyecendan anlamıyor. Bence sizde gebelik var
İşte ben de o sebeple sizinkine bakınca öyle gördüm. Uzaktan benim ki anlaşılmıyor ama sizinkinin silikliğini gördüm. Bence yine de ikimiz için de tekrarlamakta fayda var hayırlısı olsun.

İşte ben de o sebeple sizinkine bakınca öyle gördüm. Uzaktan benim ki anlaşılmıyor ama sizinkinin silikliğini gördüm. Bence yine de ikimiz için de tekrarlamakta fayda var hayırlısı
Aynen hayırlısı. Başka arkadaşlar da görürse fikir belirtsinler lütfen. Böyle beklemek insanı çok yoruyor.

Back
X