Testin üstünde vula life yazıyor daha adet gecikmem olmadıKesin bişey diyemem ama bir tane daha yapmakta fayda var. Testin markası ne? Adetin kaç gün gecikti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin üstünde vula life yazıyor daha adet gecikmem olmadıKesin bişey diyemem ama bir tane daha yapmakta fayda var. Testin markası ne? Adetin kaç gün gecikti?
Bende kan verdikten sonra emin olmak istiyorumaklınızda soru işareti kalmasını istemiyorsanız, kan verin..
bazı testler yanıltıcı olabiliyor kaldı ki sizin daha 7 gününüz var. hemen var gibi düşünmeyin bence.
Bende ilk defa alıyorum eczaneden aldım dün kullandımCnm o zmn vardir bu markayi duymadim genelde duyulmadik markalar pozitif dogru veriyor
Cogu marka yalanci cikariyor ama bunu bilmem baska bi markayla da deniyebiljrsjn cnm regline kac gun varBende ilk defa alıyorum eczaneden aldım dün kullandım
Rica ederim canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahAaaay inşallah ya Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Doğru düşünüyorsun canım ama yanıltabiliriz ben adetime 7 gün varken öğrenmiş oldum ve şu anda 5 aylık hamileyimaklınızda soru işareti kalmasını istemiyorsanız, kan verin..
bazı testler yanıltıcı olabiliyor kaldı ki sizin daha 7 gününüz var. hemen var gibi düşünmeyin bence.
Amin inşallahRica ederim canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Evet canım ikinci çizgi görünuyor kan testiyle netleştir inşallah hayırlı haberler alırsınKızlar öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim dileyen herkese nasip etsin bana da yardımcı olur musunuz rica etsem adet gecikmemin 2. Günü aşırı silik belli belirsiz bi çizgi çıktı. Ama teste direkt bakınca belli olmuyor dikkatli bakınca belli oluyor. Ne yapmam lazım bu durumda yardımcı olabilir misiniz
İnşallah canım tüm dileyen isteyen herkes alsınEvet canım ikinci çizgi görünuyor kan testiyle netleştir inşallah hayırlı haberler alırsın![]()
Benimde aynı arkadaş var dedi sizin yine direkt gözüküyor bariz belli gönlünüzce olsun inşallah ben size gösterebilmek için çok zor çektimArkadaşlar yarın adet günüm. Sabah ilk idrarla test yaptım. Sanki silik çizgi var. Sizde bir bakar mısınız gebelik var mı? Eki Görüntüle 3657629
Canım ben tam olarak göremedimArkadaşlar yarın adet günüm. Sabah ilk idrarla test yaptım. Sanki silik çizgi var. Sizde bir bakar mısınız gebelik var mı? Eki Görüntüle 3657629
Bilmiyorum ki ya insan başkasının testine bakınca anlıyor sanki ama kendininkini heyecendan anlamıyor. Bence sizde gebelik varGölgesi yok mu kızlar benimki de böyle işte bende o sebeple görebiliyorum gözüm benimkinden alıştı çok silik ama var gibi yakınlaştırır mısınız ya da gözüm sizinkinde de benimkinde de beni yanıltıyor artık beklentiden dolayı
İşte ben de o sebeple sizinkine bakınca öyle gördüm. Uzaktan benim ki anlaşılmıyor ama sizinkinin silikliğini gördüm. Bence yine de ikimiz için de tekrarlamakta fayda var hayırlısı olsun.Bilmiyorum ki ya insan başkasının testine bakınca anlıyor sanki ama kendininkini heyecendan anlamıyor. Bence sizde gebelik var
Aynen hayırlısı. Başka arkadaşlar da görürse fikir belirtsinler lütfen. Böyle beklemek insanı çok yoruyor.İşte ben de o sebeple sizinkine bakınca öyle gördüm. Uzaktan benim ki anlaşılmıyor ama sizinkinin silikliğini gördüm. Bence yine de ikimiz için de tekrarlamakta fayda var hayırlısı