Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşaAllah nasip Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin güzel haberlerini almak benide çok mutlu ederHayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah hangi uygulama canım kaç çıktı betan canım bizlerede dua et canım
Merhabalar bir şey sormak istiyorum burda nerden soracağımı bilmediğim için ancak böyle bir yol tercih ettim benim adetim 3 gün gecikti normalde gecikme olmazdı ve hiçbir şekilde bir adet belirtisi hissetmiyorum hamile olduğumu düşündüren bazı belirtiler var (mide bulantısı, göğüslerde değişiklik,sırt ve bel ağrısı bi de baya bir halsiz ve yorgun hissediyorum) bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm açıkçası çokta istiyordum sizce var mıdır kan testi versem çıkar mı bişey falan ?Merhaba kızlar bu ay adet uygulamasına göre bebek istedik ama adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi de 3 gün geciktim normalde gecikmem oluyor adet belirtilerimde var ama okuduğum herşeyde hamilelik belirtileride aynı kan testi yapmak istiyorum ne zaman yapıyım
Merhabalar hayırlı olsun çok sevindim.sizinnadiniza . Belirtileriniz nelerdi bizle paylaşır mısınız bu ay ki süreciniziÇok teşekkür ederim amin inşaAllah sağlıklı olur isteyen herkese nasip olur inşaAllah
Ne güzel Sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin Rabbim canım banada dua et olurmu çok istiyorum senin test sonucunu görünce çok duygulandımTeşekkür ederim canım amin inşaAllah nasip Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin güzel haberlerini almak benide çok mutlu edertakvimim uygulamasına bakıyordum ben canım
Amin inşallah canım maşallah betanda güzel çıkmış inşallah hep artar ve kalp atışlarını duyarsın canım bende o uygulama kullanıyorum inşallah bu ay bana faydası olurTeşekkür ederim canım amin inşaAllah nasip Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin güzel haberlerini almak benide çok mutlu edertakvimim uygulamasına bakıyordum ben canım
Doktor kan testi önceki adetinden 33 sayınca kesin sonuç veriyor dedi idrar testi daha sonra belli oluyormuş kan testi kesin yani önceki adetinden bugüne kadar say öyle yaptır sendeMerhabalar bir şey sormak istiyorum burda nerden soracağımı bilmediğim için ancak böyle bir yol tercih ettim benim adetim 3 gün gecikti normalde gecikme olmazdı ve hiçbir şekilde bir adet belirtisi hissetmiyorum hamile olduğumu düşündüren bazı belirtiler var (mide bulantısı, göğüslerde değişiklik,sırt ve bel ağrısı bi de baya bir halsiz ve yorgun hissediyorum) bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm açıkçası çokta istiyordum sizce var mıdır kan testi versem çıkar mı bişey falan ?
Benim her ay gecikir bde enfeksiyon var o yüzden die düşündüm ama sık idrara çıkma başladı bel ağrım farklıydı bu sefer bde göğüs ucunda koyulaşma başladı aslında bunlar varken bile adet belirtisi zannettim fizik tedavi görüyorum onun için emin oluyum die kan testi verdim düşük tehlikesi oluyor dieMerhabalar hayırlı olsun çok sevindim.sizinnadiniza . Belirtileriniz nelerdi bizle paylaşır mısınız bu ay ki sürecinizibenim de 2 gün var
İnşaAllah olur canım ilk defa bu ay takvime uydum şükür nasip oldu inşaAllah sanada olurAmin inşallah canım maşallah betanda güzel çıkmış inşallah hep artar ve kalp atışlarını duyarsın canım bende o uygulama kullanıyorum inşallah bu ay bana faydası olur
Regl olcağım zaman sadece karın aprım olur ve sabahınsa adet olurum ama bu karın ağrısı değil direk kasıklarıma vuruyorKızlar bana yardım edin lütfen 2 gündür hiç geçmeyen kasık ağrım var test yaptım 3 gün önce silik çıktı kan verdim negatif çıktı sorduklarım daha erkendir dediler ama kasık ağrım çok kötü , normalde düzensiz reglim napcamı bilmiyorum testi tekrarlıyımmı
Merhaba kızlar bu ay adet uygulamasına göre bebek istedik ama adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi de 3 gün geciktim normalde gecikmem oluyor adet belirtilerimde var ama okuduğum herşeyde hamilelik belirtileride aynı kan testi yapmak istiyorum ne zaman yapıyı
benim de aynı adetime henüz bir hafta var sabahları miğde kazınması gibi aynı mide bulantısı göğüs hasasiyeti idrarı biraz baskılar gibi hisediyorum ama bence hepsi piskolojik çünkü yumurta tembbeliğim var randevu aldım haftaya bakalım ne olucak bilmiyorum sizce bende hamile olabilir miyim geçen hafta test yaptım beyaz akıntım geldi beyaz katıydı yumurtlama akıntısı değildi ama bilemiyorum ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadımMerhaba kızlar bu ay adet uygulamasına göre bebek istedik ama adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi de 3 gün geciktim normalde gecikmem oluyor adet belirtilerimde var ama okuduğum herşeyde hamilelik belirtileride aynı kan testi yapmak istiyorum ne zaman yapıyım
Beyaz krem gibi bir akintiysa evet gebelik olabilir.benim de aynı adetime henüz bir hafta var sabahları miğde kazınması gibi aynı mide bulantısı göğüs hasasiyeti idrarı biraz baskılar gibi hisediyorum ama bence hepsi piskolojik çünkü yumurta tembbeliğim var randevu aldım haftaya bakalım ne olucak bilmiyorum sizce bende hamile olabilir miyim geçen hafta test yaptım beyaz akıntım geldi beyaz katıydı yumurtlama akıntısı değildi ama bilemiyorum ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım
yaaa işallah çok sevindimBeyaz krem gibi bir akintiysa evet gebelik olabilir.
Yumurtlamayla krem gibi beyaz akintinin hiç bir alakasi yok çünkü.yaaa işallah çok sevindimhaberini alırsan yazıcam işallah
Ay tebrik ediyorum çok çok sevindim kız kardeş sanki benim başıma geldiKızlar hamileyim
Kızlar hamileyi
Merhabalar beta HCG 7354 çıktı benim kaç haftalık gebe oluyorum bu durumda bilgi verebilir misiniz rica etsem
Ne yaptınız gebelik var mı canım ? Test verdiniz miAy tebrik ediyorum çok çok sevindim kız kardeş sanki benim başıma geldiben 4 yıldır gebe kalamadım bilinen bir sorun saptanmadı ilk kez bu kadar umutluyum adet olacak gibi günümde ağrı başladı ama sonraki günlerde incele incele ağrı kesildi 3 gün gecikmem oldu normalde yılda bir kere yaşıyorum bunu ya o dönemdeyim ya da bir mucize yarattı rabbim içimde başka hiçbir belirtim yok sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım ben yarınıda bekliyorum ayrıca yarın dişçiye gideceğim aksilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?