Kızlar sizce hamilemiyim

Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah hangi uygulama canım kaç çıktı betan canım bizlerede dua et canım
Teşekkür ederim canım amin inşaAllah nasip Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin güzel haberlerini almak benide çok mutlu eder takvimim uygulamasına bakıyordum ben canım

Eklentiler

• IMG_6310.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 195
Merhabalar bir şey sormak istiyorum burda nerden soracağımı bilmediğim için ancak böyle bir yol tercih ettim benim adetim 3 gün gecikti normalde gecikme olmazdı ve hiçbir şekilde bir adet belirtisi hissetmiyorum hamile olduğumu düşündüren bazı belirtiler var (mide bulantısı, göğüslerde değişiklik,sırt ve bel ağrısı bi de baya bir halsiz ve yorgun hissediyorum) bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm açıkçası çokta istiyordum sizce var mıdır kan testi versem çıkar mı bişey falan ?

Çok teşekkür ederim amin inşaAllah sağlıklı olur isteyen herkese nasip olur inşaAllah
Merhabalar hayırlı olsun çok sevindim.sizinnadiniza . Belirtileriniz nelerdi bizle paylaşır mısınız bu ay ki sürecinizi benim de 2 gün var

Teşekkür ederim canım amin inşaAllah nasip Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin güzel haberlerini almak benide çok mutlu eder takvimim uygulamasına bakıyordum ben canım
Ne güzel Sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin Rabbim canım banada dua et olurmu çok istiyorum senin test sonucunu görünce çok duygulandım

Amin inşallah canım maşallah betanda güzel çıkmış inşallah hep artar ve kalp atışlarını duyarsın canım bende o uygulama kullanıyorum inşallah bu ay bana faydası olur

Doktor kan testi önceki adetinden 33 sayınca kesin sonuç veriyor dedi idrar testi daha sonra belli oluyormuş kan testi kesin yani önceki adetinden bugüne kadar say öyle yaptır sende

Merhabalar hayırlı olsun çok sevindim.sizinnadiniza . Belirtileriniz nelerdi bizle paylaşır mısınız bu ay ki sürecinizi benim de 2 gün var
Benim her ay gecikir bde enfeksiyon var o yüzden die düşündüm ama sık idrara çıkma başladı bel ağrım farklıydı bu sefer bde göğüs ucunda koyulaşma başladı aslında bunlar varken bile adet belirtisi zannettim fizik tedavi görüyorum onun için emin oluyum die kan testi verdim düşük tehlikesi oluyor die

Amin inşallah canım maşallah betanda güzel çıkmış inşallah hep artar ve kalp atışlarını duyarsın canım bende o uygulama kullanıyorum inşallah bu ay bana faydası olur
İnşaAllah olur canım ilk defa bu ay takvime uydum şükür nasip oldu inşaAllah sanada olur

Kızlar bana yardım edin lütfen 2 gündür hiç geçmeyen kasık ağrım var test yaptım 3 gün önce silik çıktı kan verdim negatif çıktı sorduklarım daha erkendir dediler ama kasık ağrım çok kötü , normalde düzensiz reglim napcamı bilmiyorum testi tekrarlıyımmı

Regl olcağım zaman sadece karın aprım olur ve sabahınsa adet olurum ama bu karın ağrısı değil direk kasıklarıma vuruyor

Merhaba kızlar adet gecikmesinden hastaneye gittim doktorum kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi adetimin 3. Günü hormon testi verdim sonuçlar güzel çıkmıştı doktorum femara verdi dediğini tarihte kontrole gittim 27 Kasım'da gittiğimde yumurtam gelişip kendiliğinden çatlamıştı ama ondan bir gün önce çok ağrım vardı sağ tarafımda ve akıntımda çoktu resmen sağ bacağıma basamıyordum büyük ihtimalle o gün çatlamıştı doktorum çok umutlu konuştu bu ay kesin hamile kalırsın dedi adetime 3 gün var 10 günden fazladır sırt ağrısı kasik ağrısı akıntı alt karın ağrısından ayakta duramıyorum 4-5 günden fazladır da göğüslerim çok şişmiş dokunamıyorum sık idrara çıkıyorum midem ara ara bulanıyor çok halsizlik ve uyku halim var folik asit kullanıyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?

benim de aynı adetime henüz bir hafta var sabahları miğde kazınması gibi aynı mide bulantısı göğüs hasasiyeti idrarı biraz baskılar gibi hisediyorum ama bence hepsi piskolojik çünkü yumurta tembbeliğim var randevu aldım haftaya bakalım ne olucak bilmiyorum sizce bende hamile olabilir miyim geçen hafta test yaptım beyaz akıntım geldi beyaz katıydı yumurtlama akıntısı değildi ama bilemiyorum ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım

Beyaz krem gibi bir akintiysa evet gebelik olabilir.

Kızlar hamileyim
Ay tebrik ediyorum çok çok sevindim kız kardeş sanki benim başıma geldi ben 4 yıldır gebe kalamadım bilinen bir sorun saptanmadı ilk kez bu kadar umutluyum adet olacak gibi günümde ağrı başladı ama sonraki günlerde incele incele ağrı kesildi 3 gün gecikmem oldu normalde yılda bir kere yaşıyorum bunu ya o dönemdeyim ya da bir mucize yarattı rabbim içimde başka hiçbir belirtim yok sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım ben yarınıda bekliyorum ayrıca yarın dişçiye gideceğim aksilik

Ne yaptınız gebelik var mı canım ? Test verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…