Bugün test verdim 7354 çıktı ne demek oluyor acaba bilgi vermedilerNe yaptınız gebelik var mı canım ? Test verdiniz mi
Selam canım burda arkadaşlar yazmışlardır ama bende söylim zaten adet gecikmelerin oluyorsa bekle derim adet 10 güne kadar gecikebilir ve doktorların söylemesi normalmiş 10 gün gecikmesi. Fakat 10 gün sonra da olmazsan kan vermekte fayda var eğer dayanamıcaksan şimdi de verebilirsin kan 3 gün gecikmişsin herkesin gebelik testi aynı olmuyor canım bazısının geç döllenmesi oluyor felan zaten gebeliğin idrara düşmesi en az 15 gün sürüyor ..inşallah vardırMerhaba kızlar bu ay adet uygulamasına göre bebek istedik ama adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi de 3 gün geciktim normalde gecikmem oluyor adet belirtilerimde var ama okuduğum herşeyde hamilelik belirtileride aynı kan testi yapmak istiyorum ne zaman yapıyım
Kiiizzz hamilesin isteee. Maşallah barekallah değerin Cook güzel. Adetin kaç gün gecikti şuanBugün test verdim 7354 çıktı ne demek oluyor acaba bilgi vermediler
Çok ilginç gerçek mi inanamıyorum halaKiiizzz hamilesin isteee. Maşallah barekallah değerin Cook güzel. Adetin kaç gün gecikti şuan
Hatta bence geçtiğimiz ay bile farklı olmuş vücudumu dinlememişim hiç meğer yavrum içindeymiş ne olur dua edin hanımlar 4 yıl beklenen bir mucizeydi buÇok ilginç gerçek mi inanamıyorum hala6 gün
Hayırlı olsun hayırlı gecelerHatta bence geçtiğimiz ay bile farklı olmuş vücudumu dinlememişim hiç meğer yavrum içindeymiş ne olur dua edin hanımlar 4 yıl beklenen bir mucizeydi bu
Kizlar hayırlı günler ben ayin 14 de kan testi verdim sonuç negatif çıktı tarusal vermişti doktor 15inde de ona başladım 5 gün içtim ilacım 4 gün önce bitti ama ilacı içerken de adet olmadim halen daha olmadim sizce nolur.Merhaba kızlar bu ay adet uygulamasına göre bebek istedik ama adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi de 3 gün geciktim normalde gecikmem oluyor adet belirtilerimde var ama okuduğum herşeyde hamilelik belirtileride aynı kan testi yapmak istiyorum ne zaman yapıyım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende adetten 4 gün önce öğrendim 138 çıktı kaç haftalık senin gebelikTeşekkür ederim canım amin inşaAllah nasip Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin güzel haberlerini almak benide çok mutlu edertakvimim uygulamasına bakıyordum ben canım
10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibiSelam canım burda arkadaşlar yazmışlardır ama bende söylim zaten adet gecikmelerin oluyorsa bekle derim adet 10 güne kadar gecikebilir ve doktorların söylemesi normalmiş 10 gün gecikmesi. Fakat 10 gün sonra da olmazsan kan vermekte fayda var eğer dayanamıcaksan şimdi de verebilirsin kan 3 gün gecikmişsin herkesin gebelik testi aynı olmuyor canım bazısının geç döllenmesi oluyor felan zaten gebeliğin idrara düşmesi en az 15 gün sürüyor ..inşallah vardır
Aynıyız canım ben de rahim filmi çekildim ve günüm 3 OcakBende geçen ay rahim filmi cekindim. Ve korunun dedi doktor geçen ay adet gördüm şükür. Bu ay bende de garip garip şeyler oluyor belim çok agriyor boynum. Birşeyler yiyorum cok açım tad alamıyorum . Dün sol kasigimib battığıni gissettim ayağa kalkınca birden tüplerimin agridigini hissediyorum . Acaba rahim filminin etkisi mi diye de dusunjuyor değilim. Benimde bata 2 gün kaldı. Hayırlısıni diliyorum.hamike olan arkadaşlar bize dua edin olur mu . Sizde inşallah hamilesinizdir inslah bende hamileyimdir.Allah'ım bizlere de müjdeyi vermeyi nasip etsin ve sağlıklı hamilelik geçirmeyi sonrada hayırlı ve sağlıklı doğum yapmayı evlatlarımızın da sağlıklı olmasını nasip etsin Allah
Gününü bir hafta geçsin kan ver canım10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibiEki Görüntüle 3361757
Maşallah canım tebrik ederim Allah bize de nasip etmiş olsun mucizelerimiziKızlar hamileyim
Belirtilerin neydi canım?Çok teşekkür ederim amin inşaAllah sağlıklı olur isteyen herkese nasip olur inşaAllah
Görüyorum, test verin inşallah hamilesinzdr10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibiEki Görüntüle 3361757
Hangi takvim acabaİnşaAllah olur canım ilk defa bu ay takvime uydum şükür nasip oldu inşaAllah sanada olur
Canım 10 gün de artık belli etmesi gerekirdi kendini bence doktora git durumu anlat kistte olabilir önce sağlık sonra gebelik inşallah10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibi
Benim gunum 10 gün gecti canim 7. Gunu gectiginde kan verdim negatif gec dollenmemi acaba dedim bugun adetin ustunden 10gun gecince test yaptim cok cok silik cikti gibi test buGününü bir hafta geçsin kan ver canım
Gec dollenme biliyormusunuz biri diyor kisttir biri diyor gec dollenmedir cok uzuluyorum artik 2 yil oldu birtane saglikli gebeligim var bu ikinci evliligim her ay boyleyim varmi sizceGörüyorum, test verin inşallah hamilesinzdr
Canım o zaman vajinal muayene olmalısın bir doktora git ertelemeBenim gunum 10 gün gecti canim 7. Gunu gectiginde kan verdim negatif gec dollenmemi acaba dedim bugun adetin ustunden 10gun gecince test yaptim cok cok silik cikti gibi test bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?