• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hangisi?

canım ben de ilk önce köşe takım veya banklı takım düşünmüştüm.ama araştırmalarım sonucunda klasik mutfak masasının daha kullanışlı olduğu ve modasının geçmeyeceği kanısına vardım.

canım http://www.öbm.com.tr/kosetakimlari/polo_bank.jpg şu adresteki değişik ayaklı sandalye var ya aklında olsun bunlardan uzak dur.rahat olmuyor.arkaya doğru gidiyor.birçok markada denedim.hep aynı.klasik bacaklı sandalyeden vazgeçmeyeceksin:)

canım http://www.öbm.com.tr/kosetakimlari/polo_bank.jpg şu adresteki değişik ayaklı sandalye var ya aklında olsun bunlardan uzak dur.rahat olmuyor.arkaya doğru gidiyor.birçok markada denedim.hep aynı.klasik bacaklı sandalyeden vazgeçmeyeceksin:)

Sız marjınal takımlar ekledıgınız ıcın ben o yonde tavsıyelerde bulundum.
Hoş ben olsaydım da marjınal seyler ısterdım klasık mutfak masası yerıne , kullanıslı olmasına gelince ayakları duz ama aynı model olanını arkdsım kullanıyor mutfagında bır sıkayetını duymadım . koçtaş ve ikea sızın ıstedıklerınıze zannedıyorum cvp verıcektır hayrlı oslun şimdiden.

Sız marjınal takımlar ekledıgınız ıcın ben o yonde tavsıyelerde bulundum.
Hoş ben olsaydım da marjınal seyler ısterdım klasık mutfak masası yerıne , kullanıslı olmasına gelince ayakları duz ama aynı model olanını arkdsım kullanıyor mutfagında bır sıkayetını duymadım . koçtaş ve ikea sızın ıstedıklerınıze zannedıyorum cvp verıcektır hayrlı oslun şimdiden.

peki ayakları düz olanını nerden almış arkadaşınız?

bilmiyorum ama kendıne ozgu tasarım yapan mobılyacılar var bakmanızı onerırım.
ben ıstersenız yınede sorarım

sevinirim canım. aslında bende banklı takımları ve köşe takımlarını çok beğeniyorum.ancak pek kullanışlı olmadıklarını söylediler aklım karıştı bende klasik masa takımlarına yönelmiştim.bak şimdi yine bunlara kaydım peki şu nasıl?ben en başta bunu alacaktım vazgeçirdiler:)

..:: barby mutfak köşe takımı - Almoda Mobilya ::..

Eklentiler

• $barbimtfk24061203-1540x840.webp
    $barbimtfk24061203-1540x840.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $barbimtfk24061201-1540x840.webp
    $barbimtfk24061201-1540x840.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $ayazmtfk24061201-370x210.webp
    $ayazmtfk24061201-370x210.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 88
canım istersen vivensenin sayfasına bak çok güzel masalar var ben mesela bunu begendim

Eklentiler

• $KE3-110.webp
    $KE3-110.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 134
Back
X