• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hangisi?

en son gönderdiğim banklı takıma baktın mı canım? şu ..:: bingo bank takımı - Almoda Mobilya ::..
ay kafayı yiyeceğim ne zor şeymiş karar vermek:( şimdi de köşe takım mı masa takım mı karar veremiyorum.bir de istanbulda balhome diye bir mağaza varmış bilen var mı aranızda?

Bence bu gayet güzel,köşe takımı istiyorsan beyaz olanı da güzel. Ama çok çok farklı modelleri önermiyorum çünkü insan çok çabuk sıkılıyor pişman oluyor :)

Son düzenleme:
şu da kafamı karıştırıyor bekarlıktan eşyalarım vardı istikbalden almıştım hala sağlam:)evlenirken markasız aldım.2 yıl oldu alalı ağzı burnu yamuldu koltuk takımının:(markalı mobilyalarda daha klasik ama daha sağlam modeller olduğunu düşünüyorum

Cnm seninde bayramin kutku olsun

Bence mor mass cam masanintemizligi sinit sistemini bozabilir bidw cok soguk durmus

Bence cam masayı seçmelisin. Hem temizliği rahat olur hem de daha şık. Her renk mobilya ile de uyum sağlar. Mor masada mobilya ile sabit kalırsın ve çizildiği zaman çabuk belli olur. Bence tercihini cam masadan yana kullanmalısın :)

Benvede cnm aslinda mir masa guzel ve eminum sen onu alicaksib
Baska neler var aklinfa alacagin esyalar hakkinda

canım mor masadan vazgeçtim daha çok banklı takım düşünüyorum şimdi.salona kuğu koltuk diye bir model var onu alcam.salona sandalye olarak Bellona Victoria sandalye var ona karar verdim.yollukları royalden alcam.bi bu mutfak masasına karar veremedim:)

canım mor masadan vazgeçtim daha çok banklı takım düşünüyorum şimdi.salona kuğu koltuk diye bir model var onu alcam.salona sandalye olarak Bellona Victoria sandalye var ona karar verdim.yollukları royalden alcam.bi bu mutfak masasına karar veremedim:)

Cnm dusunduklerinin tamaminin resimini koysanq bakalim

Eklentiler

• $big_95064952uts.webp
    $big_95064952uts.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 87
canım resimdeki yemek odası takımının sadece sandalyesini alacağım pufu beğendim ancak içi az eşya alıyor ya bu pufu yada şu adresteki pufun beyaz derisini alcam.
Form Puf - İstikbal Mobilya
bu puf çok eşya alıyor içi çok geniş.

Eklentiler

• $r1k_boyutlandi__16-05-2013_17-51-33.webp
    $r1k_boyutlandi__16-05-2013_17-51-33.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 66
canım resimdeki yemek odası takımının sadece sandalyesini alacağım pufu beğendim ancak içi az eşya alıyor ya bu pufu yada şu adresteki pufun beyaz derisini alcam.
Form Puf - İstikbal Mobilya
bu puf çok eşya alıyor içi çok geniş.

puflardan bir çok şık diğeri de çok eşya alıyor nerdeyse diğerinin iki katı kadar

yolluğun da modelini seçmedim daha evimde royalin halıları var çok memnunum o yüzden royal düşünüyorum yine

cnm ben o trz karışık koltukları pek sevmıyorum ama tamamen bnım sadelıgım ıle ılgılı halı tul cok hareketsız olmalı goz yormaması ıcın
ıkınıc bı sıkkımız varmı

maalesef canım buna karar verdim:)ben de klasik şeyleri sevmiyorum hep değişik olacak tarz işte:)

Back
X