• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar sizce napmaliyim

alkol almasın diyemem ama ayarını bilmesi gerek, konuyu çözüme kavuşturun yada herkes kendi yoluna. farzet evlendin alkolün etkisiyle seni ayagına paspas edip iyi bir dövdü diyelim napacaksın, bunları düşün

iş yemegi için senden izin mi alıyor yoksa benmi yanlış anlıyorum :D

Hepsi aynı etrafa bakiyorumda iyi insan yok ki erkeklerdennefret ettim sonumuz zaten ayrilik suan ayrıldım yani kesinlikle ne simdi ne yarın ara dedim seninle basedemiyorum yolun acjk olsun dedim ya daha iki gun once tartistik ona dedimki bu alkol bizim sonumuz olcak ya alkol ya ben ya adam gibi seevgine sahip cik sorumluluğu nu bil yada alkolunle sana iyiicmeler dedim tamam icmicem dedi iyi yonlerinin yaninda bu huyu agir basiyor hersei alip goturuyor sozunu tutmuyo isine gelince kiviriyor guvenim kalmadi alkol icince noluyor kendide biliyor iyi gelmiyor ona beyni nasil calisiyr anlamiyorum bile bile bi insan bunu nasil yapar kötü olduunu biliyosun 34 yasinda birde is güç sahibi.rezil ediyorsun kendini saga sola aklım almiyor

alkol almasın diyemem ama ayarını bilmesi gerek, konuyu çözüme kavuşturun yada herkes kendi yoluna. farzet evlendin alkolün etkisiyle seni ayagına paspas edip iyi bir dövdü diyelim napacaksın, bunları düşün

iş yemegi için senden izin mi alıyor yoksa benmi yanlış anlıyorum :KK70:
Evet izin aliyor normalde izin vermiyorum çünkü mudurleri gidiyor ama bu sefer babasinin bursadan geldi misafirleri gidiyimmi babamla aram acilcak yoksa cogu yemekte yaninda yokum dedi bende iyi tamam git dedim ama yarim saaatte bi aradim yemek sonu alkollu olduğunu anladim babasiyla icmesi imkansiz babasi haci çünkü bide is yemegi . sorduğumda ondan sonra ictim diyor kasla foz arasinda sek viski götürmüş ne var bu icicek evine gitsene sanki acelesi var benle kavga etti eline ne gecti simdi yarin kopek gibi pişman olcak ama bu son du

Surekli aybi seyleri yassmaktan biktim bi yemege cikariz alkol alir alir raki viski karıştırır sonra agzi durmaz bende sinir olurum ictin bak yine bozdun kendini deyince iyice sapitir gireriz birbirimze kendi sucunu ortbas etmek icin bana bile laf söyler

Surekli aybi seyleri yassmaktan biktim bi yemege cikariz alkol alir alir raki viski karıştırır sonra agzi durmaz bende sinir olurum ictin bak yine bozdun kendini deyince iyice sapitir gireriz birbirimze kendi sucunu ortbas etmek icin bana bile laf söyler

senin geçmişinde ne varmış öyle sorun yapacak?
kendi geçmişi çok mu normalmiş de sana laf atıyor.

Seviyor sevmese coktan biterdi herseyin i bana bildirir benden izinsiz biyere gitmez arkadaslari iyi degildi mesafesini koydu benden once eve girmeyen adam benden snra ailesiyle evde aksam yemeklerinde oldu duzene girdi ama su alkolu olmasa super olcak alkol alinca degisiyor kendine ozguveni geliyor konuşmalariyla vucut diluyle beni deli ediyor parasiyla sen kendini ne sanıyorsun diyorum bana sen kimsin diyor duruma bak 1 saat once hersey guzelken bi anda bambaska insan olup ne dedigini bilmiyor cocuk gibi

senin geçmişinde ne varmış öyle sorun yapacak?
kendi geçmişi çok mu normalmiş de sana laf atıyor.
Gecmisimde yalnislar yaptim ve ona bunlati ben anlattim sonucta ondan once ve BEN BUNLARIN YALNIS OLDUGUNU BİLİYORUM ve onunlayken tek bi hatam olmamistir bunu kendiside söyler bendiyorum ki ben senden once hata yapmisim ama sen benimleyken hata yapıyorsun sorun bu

Benim gecmisimle konuscaksan niue benle birlktesin diyorum sen beni sinir ediyorsun zorla konusturuyosun diyo oyle demek istemedim diyor sinirle söyledim diyor zaten siniri 10 dk dır kavga eder 10 dk snra siniri gcer hicbirsey olmamis gibi.alkol alir ben ses cikarmasam kedi gibi olur ama olene kadar icer

Gecmisimde yalnislar yaptim ve ona bunlati ben anlattim sonucta ondan once ve BEN BUNLARIN YALNIS OLDUGUNU BİLİYORUM ve onunlayken tek bi hatam olmamistir bunu kendiside söyler bendiyorum ki ben senden once hata yapmisim ama sen benimleyken hata yapıyorsun sorun bu

peki o bahsettiğin sözde hatadan erkek arkadaşın da yapmış mı daha önce?

Insan dayanamıyor ki yeter diyorum sonra kendini sapitiyor sanki kufur ettim kendini bisi saniyor mütevaziligi sifirlaniyor adamin. birden kendini kaf daglarinda görüyor diyorumki parayla adam olunmuyor once su hareketlerine bak sonra gec konuş hic yakisiyomu sana diyorum annen baban gorse utanmicakmisin su halinden .onlarin yaninda nasılsan banada oyle ol diyorum

Yerinde olsam birakirdim onu . ve eminim ki hiç pişman da olmazdim ilerde . .

Evet canli bi gece hayati vardi kendisinin
.ben kopardim onu herseyden dedim ya evin yolunu benim sayemde öğrendi bekar hayati yasiyormus hep.1 bucuk senedir ailesiyle yasiyor ama alkollü oldgu gecelerde kendi evinde kalıyor

o zaman niye sana çatıyor?
senin yaptığın bir hata yok ki. tek sorun saçma ahlak yargıları olan bi ülkede büyümüş olman. senin başka ülkelerdeki yaşıtların güzelce yaşarken sen burada elin serserisinin ikiyüzlü tavırlarıyla uğraşıyorsun.
yazık değil mi sana?

Benim aile sorunlarım la cok ugrasti hakkini yiyemem bi ara dayisi girdi araya beni istemedi hakkimda kotu düşünüyor diye dayisini bile sildi yani cocuk degiler essek kadar adamlar odaa bende cok emek verdik cok kavgalar ettik neler neler rayina oturtana kadar bgne kadar hakaret etmiyordu uzun zamandr bgnn yine basladi sen bama yalanci diyemezsin kirli hayatina alismissin dedi bana ben ona yalanci dedigim icin suclu cikardi beni . evin dibinde biyere ayrılmiyorum kendi iciyor huzursuzluk cikaruyor birde suclu ben oluyorum

Benim aile sorunlarım la cok ugrasti hakkini yiyemem bi ara dayisi girdi araya beni istemedi hakkimda kotu düşünüyor diye dayisini bile sildi yani cocuk degiler essek kadar adamlar odaa bende cok emek verdik cok kavgalar ettik neler neler rayina oturtana kadar bgne kadar hakaret etmiyordu uzun zamandr bgnn yine basladi sen bama yalanci diyemezsin kirli hayatina alismissin dedi bana ben ona yalanci dedigim icin suclu cikardi beni . evin dibinde biyere ayrılmiyorum kendi iciyor huzursuzluk cikaruyor birde suclu ben oluyorum

sen baştan o hakkı vermişsin.
dik durup benim hayatım bu diyebilseydin...

Suan bela okuyor bana iftiran icin diyor Allah belani versin diyor sarhosluk degil ama suan kendinde . saat 11 gibi sarhoştu kendine gelmiş artik

sen baştan o hakkı vermişsin.
dik durup benim hayatım bu diyebilseydin...
Dedim benim hayatim dedim ama iste anlatamadgm seyler var babam yüzünden bazi seylere bile bile taviz vermek zorubda kaldım iste basina gelmeyen bilemez mecbur kaldim normalde iyi bi insan ama alkol alınca seytan çıkıyor icinden alkol alinca tanıyamıyorum normalde hem arkadasim hem dostum hemde sevgilim benim isteklerimi ihtiyaclarimi benden once düşünür ama kizinca dusunmez sozde ceza landiriyor ona muhtac olduğumu dusunuyor kendini cok yuksekte görüyor ego tavan

Bi bakiyorum tam baba olcak tam koca olcak tip var yani 4 4 luk ici disi bir ama alkol alinca degisiyor ne kavgalar etttik fiziksel siddeti olmadi benim ona oldu 1 hafta insan icine cikamadi yüzünü faln parcalamistum artik canıma doyurmustu artık sözle kendimi anlatamıyorum benide cileden cikartti siddet uyguladim kendimden ciktim aile sorunlarım biyana bide o çıldırdım tek destegim annem herseyimi onunla yaşıyorum oda cok uzuluyor çünkü cok deger veriyor cok iyi anlasirlar ama hic yakistiramiyor oda ona bunlari ama bugub artk annemde pes etti sakin affetme bu sefer dedi

Back
X