- 8 Kasım 2016
- 284
- 202
- 18
- 55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet izin aliyor normalde izin vermiyorum çünkü mudurleri gidiyor ama bu sefer babasinin bursadan geldi misafirleri gidiyimmi babamla aram acilcak yoksa cogu yemekte yaninda yokum dedi bende iyi tamam git dedim ama yarim saaatte bi aradim yemek sonu alkollu olduğunu anladim babasiyla icmesi imkansiz babasi haci çünkü bide is yemegi . sorduğumda ondan sonra ictim diyor kasla foz arasinda sek viski götürmüş ne var bu icicek evine gitsene sanki acelesi var benle kavga etti eline ne gecti simdi yarin kopek gibi pişman olcak ama bu son dualkol almasın diyemem ama ayarını bilmesi gerek, konuyu çözüme kavuşturun yada herkes kendi yoluna. farzet evlendin alkolün etkisiyle seni ayagına paspas edip iyi bir dövdü diyelim napacaksın, bunları düşün
iş yemegi için senden izin mi alıyor yoksa benmi yanlış anlıyorum![]()
Yanlış konuya mı yorum yazdınız benim mi uykum geldi
Surekli aybi seyleri yassmaktan biktim bi yemege cikariz alkol alir alir raki viski karıştırır sonra agzi durmaz bende sinir olurum ictin bak yine bozdun kendini deyince iyice sapitir gireriz birbirimze kendi sucunu ortbas etmek icin bana bile laf söyler
Gecmisimde yalnislar yaptim ve ona bunlati ben anlattim sonucta ondan once ve BEN BUNLARIN YALNIS OLDUGUNU BİLİYORUM ve onunlayken tek bi hatam olmamistir bunu kendiside söyler bendiyorum ki ben senden once hata yapmisim ama sen benimleyken hata yapıyorsun sorun busenin geçmişinde ne varmış öyle sorun yapacak?
kendi geçmişi çok mu normalmiş de sana laf atıyor.
Gecmisimde yalnislar yaptim ve ona bunlati ben anlattim sonucta ondan once ve BEN BUNLARIN YALNIS OLDUGUNU BİLİYORUM ve onunlayken tek bi hatam olmamistir bunu kendiside söyler bendiyorum ki ben senden once hata yapmisim ama sen benimleyken hata yapıyorsun sorun bu
Evet canli bi gece hayati vardi kendisininpeki o bahsettiğin sözde hatadan erkek arkadaşın da yapmış mı daha önce?
Evet canli bi gece hayati vardi kendisinin
.ben kopardim onu herseyden dedim ya evin yolunu benim sayemde öğrendi bekar hayati yasiyormus hep.1 bucuk senedir ailesiyle yasiyor ama alkollü oldgu gecelerde kendi evinde kalıyor
Benim aile sorunlarım la cok ugrasti hakkini yiyemem bi ara dayisi girdi araya beni istemedi hakkimda kotu düşünüyor diye dayisini bile sildi yani cocuk degiler essek kadar adamlar odaa bende cok emek verdik cok kavgalar ettik neler neler rayina oturtana kadar bgne kadar hakaret etmiyordu uzun zamandr bgnn yine basladi sen bama yalanci diyemezsin kirli hayatina alismissin dedi bana ben ona yalanci dedigim icin suclu cikardi beni . evin dibinde biyere ayrılmiyorum kendi iciyor huzursuzluk cikaruyor birde suclu ben oluyorum
Dedim benim hayatim dedim ama iste anlatamadgm seyler var babam yüzünden bazi seylere bile bile taviz vermek zorubda kaldım iste basina gelmeyen bilemez mecbur kaldim normalde iyi bi insan ama alkol alınca seytan çıkıyor icinden alkol alinca tanıyamıyorum normalde hem arkadasim hem dostum hemde sevgilim benim isteklerimi ihtiyaclarimi benden once düşünür ama kizinca dusunmez sozde ceza landiriyor ona muhtac olduğumu dusunuyor kendini cok yuksekte görüyor ego tavansen baştan o hakkı vermişsin.
dik durup benim hayatım bu diyebilseydin...