Kızlar sizce ne yapmaliyim hemen yorum yapın lütfen

Serpilll B

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
25
7
6
32
Kızlar bugün 5. Gün regl olmadım ..dün 4. Günü yani kan testi verdim negatif çıktı bugün normal HTC gebelik testi yaptim oda negatif 5 gündür günüm geciyor sizce hamile olabilir miyim ???

Olsanız kan tahlilinde çıkardı.

Kızlar bugün 5. Gün regl olmadım ..dün 4. Günü yani kan testi verdim negatif çıktı bugün normal HTC gebelik testi yaptim oda negatif 5 gündür günüm geciyor sizce hamile olabilir miyim ???
Merhaba,
Kan testiniz negatif maalesef hamile degilsiniz. Gecikme yasamanizin sebebi kist olabilir. Regl engeller. Korkulacak birsey degildir bende devamli olurdu. + hormonal da olabilir . Mesela Prolaktin yüksekligi regl engeller. En basiti stres bile regl gecikmesi yasatabilir. Siz yine de doktorunuza gorunun. size gereken tedaviyi uygulayacaktir.
Saglikla..

Normalde gecikme olurdu ama 2 gün ilk kez 5 gün oldu halen adet olmadım hamilelik de düşündüğüm için kan testi verdim negatif .

Olsanız kan tahlilinde çıkardı.
Geç döllenme yaşıyor olabilir. Ben 3 hafta boyunca kan verdim negatif çıktı. Son negatiften 2 gün sonra pozitifi gördük. Döllenme aşamasında olabilir. Rahme yerleşmediği sürece HCG artmaz.

Peki neden böyle gecikme oluyor sizce
Geç döllenme yaşıyor olabilirsiniz, stres yapıyor olabilirsiniz, polikist olmuş olabilirsiniz gibi gibi.. 1. Ve 2. Gecikme haftalarına kadar bekleyin.

İlk kez bu durumu yasiyorm .. yarın 6. Gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…