• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce ne yapmaliyim

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
öncelikle bn yurt dışında yaşıyorum ve 1 senelik evliyim 18 yaşında bi kardeşim var üniversite kazanmadı ve evlilik düşünüyor bnm kocamın bitane arkadaşı var ve evlenmek çok istiyo çok da iyi biri eşim le bn kardeşimin onunla evlenmesini istiyoruz ama bi taraftan da korkuyorum acaba kötü mü olur Die sizce ne yapmalıyım kardeşime tavsiye etmelimıyım ille evlenecek die bişey yok tabi bi tanisip konussnlar istiyorum bide yanımda olur iyi olur aynı şehirde yaşarız diyorum ama kafam çok karışık

E tanıştır bi.
Belki olur belki olmaz. İki tarafa da bu niyetinden bahsetme bence.

e bı tanıstır nolcakkı hayırlısıyla olsun
fakat 18 yas cok kucuk yahu...

18 yasindaki bir cocuk ozellikle erkek evlenmez dahada mutsuz olur
Ve dönülmez yollara gider kesinlikle bir erkek 18 yasinda evlenemez yurt disi hevesi icin boyle bisey yapmamali

Tanıştırmayi düşünüyorum bugün biraz bahsettim bi fotosunu gönderiym ne dersin dedim tm bi gönder dedi bakalım hayırlısı olsun

öncelikle bn yurt dışında yaşıyorum ve 1 senelik evliyim 18 yaşında bi kardeşim var üniversite kazanmadı ve evlilik düşünüyor bnm kocamın bitane arkadaşı var ve evlenmek çok istiyo çok da iyi biri eşim le bn kardeşimin onunla evlenmesini istiyoruz ama bi taraftan da korkuyorum acaba kötü mü olur Die sizce ne yapmalıyım kardeşime tavsiye etmelimıyım ille evlenecek die bişey yok tabi bi tanisip konussnlar istiyorum bide yanımda olur iyi olur aynı şehirde yaşarız diyorum ama kafam çok karışık
Kafanı karıstıran senı kararsızlığa dusuren nedır.. Iyı olur allahtan kötu olur benden mı dıye dusunuyorsunuz:)

18 yasindaki bir cocuk ozellikle erkek evlenmez dahada mutsuz olur
Ve dönülmez yollara gider kesinlikle bir erkek 18 yasinda evlenemez yurt disi hevesi icin boyle bisey yapmamali
Hayır yanlış anladınız erkek 25 yaşında kız kardeşim 18 yaşında bn ondan 2 yaş büyüğüm ve eşimin arkadasi çocuk işinde gücünde biri

Kafanı karıstıran senı kararsızlığa dusuren nedır.. Iyı olur allahtan kötu olur benden mı dıye dusunuyorsunuz:)
Evt eğer anlasamzlar sa bnden bilirler filan die korkuyorum ama bn kardesiminde bana yakın olmasını çok istiyorum

Ya Allah askına 18 yasında bir cocuğu okutmak yerine yanına yaren olarak getirtmek isteyen bir ablaya ben tavsiye veremem.

e bı tanıstır nolcakkı hayırlısıyla olsun
fakat 18 yas cok kucuk yahu...
Evt ama hemen evlenmiycekler ki kardeşim 20 yaşında filan evlenirler bn bi tanissinlar belki anlaşırlar iyi olur die düşünüyorum ama korkularım var tabi

Hayır yanlış anladınız erkek 25 yaşında kız kardeşim 18 yaşında bn ondan 2 yaş büyüğüm ve eşimin arkadasi çocuk işinde gücünde biri[/
QUOTE]
Hmm pardon kİz icinde kucuk sayilabilecek bir yas ama siz bilirsiniz sonucta kardesin huyunu en iyi sen bilirsin ona göre davran ama senin icin iyi olur

18 yaşında ve evlenmek amacıyla abla olarak tanıştırmak mı istiyorsunuz :KK64:Erkek isterse 40 olsun kız kardeşiniz çok ufak aradaki yaş farkı da bence fazla oldukça ezilir okuması gereken bir yaş:KK51:

Ya Allah askına 18 yasında bir cocuğu okutmak yerine yanına yaren olarak getirtmek isteyen bir ablaya ben tavsiye veremem.
Yok bn hemen evlensin istemiyorum kendi okumayı düşünmüyo ve küçük bi yerde kalıyo bi kaç sene sonra evlencek şuan değil bnm niyetim iyi biriyle birlikte olması okusa yanındayım tabi ama öyle bi durum yok yanlış şeyler yapmasindanda korkuyorum yardım etmek istiyrm

Evt eğer anlasamzlar sa bnden bilirler filan die korkuyorum ama bn kardesiminde bana yakın olmasını çok istiyorum
Cok haklısın zor işler bunlar.. Cok ıyı dusun aılenlede konuş ben tanıyorum ama kendı içinde nasıl bırıdır bılemem de kotu olursa senden bılmesınler bastan ıyıce tanışıp gorussunler.. Sende tanıstırırken bundan sonrası bızı ılgılendrmez ama yanınızdayız dıyın..dusuncenız gayet guzel ınş olur ve katdesınızde yol arkadaslığı edr sıze

Yok bn hemen evlensin istemiyorum kendi okumayı düşünmüyo ve küçük bi yerde kalıyo bi kaç sene sonra evlencek şuan değil bnm niyetim iyi biriyle birlikte olması okusa yanındayım tabi ama öyle bi durum yok yanlış şeyler yapmasindanda korkuyorum yardım etmek istiyrm
Okuması icin tesvik edin diyeceğim ama inancım yok.

Hayırlısı

18 yaşında ve evlenmek amacıyla abla olarak tanıştırmak mı istiyorsunuz :KK64:Erkek isterse 40 olsun kız kardeşiniz çok ufak aradaki yaş farkı da bence fazla oldukça ezilir okuması gereken bir yaş:KK51:
Ama işte okumak istemiyoki bn asla ezdirmem onu hemen evlencek die de bisy yok sadece bi tanışsn istiyorum ama evlenmem derse de kendi kararı baskı yapan bi insan degilim

25 yas bir erkek icin 18 yasta bir kiz (cocugu) icin cok kucuk yaslar. Ne 25 yasindaki erkek evlilik yukunu herseyiyle tasiyabilecek kadar olgundur ne de 18 yasindaki kiz kadinlik yapacak evi cekip cevirecek yastadir. Bence en fazla sevgili olup uzaktan uzaga tatli heyecanlar yasayabilmeli bu iki insan...

Cok haklısın zor işler bunlar.. Cok ıyı dusun aılenlede konuş ben tanıyorum ama kendı içinde nasıl bırıdır bılemem de kotu olursa senden bılmesınler bastan ıyıce tanışıp gorussunler.. Sende tanıstırırken bundan sonrası bızı ılgılendrmez ama yanınızdayız dıyın..dusuncenız gayet guzel ınş olur ve katdesınızde yol arkadaslığı edr sıze
Bnde öyle düşünüyorum çünkü annem diyo iyi biri denk gelirse evlendirrm die bnm de aklıma o çocuk geldi eşimin çok yakın arkadaşı kötü alışkanlığı yok işinde biri kardeşim için iyi olur die düşündüm ama onlrin evlenmesi 2 seneyi bulur bu arada o da buyur daha iyi anlar herşeyi bn hata yapmasndan korkuyorum kötü insanlarla konuşuyo kendinden büyük insanlarla muhattap oluyo başına kötü şeyler olmasından korkuyorum tabi nasibinde varsa olur olmazda da kendi bilir bn sadece seçenek sunuyorum

Back
X