Kızlar sizce ne yapmalıyım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Eşimden arkadasinın kaynanası ameliyat oldu . Kadınla samiyetim var . Eşimde diyor . Ben tanımıyorum . Sen git . Sizce nasıl gitsem uygundur

Ziyareteyse tabiki git refakatçi olarak alırlar mı bilmiyorum ama bakacak kimsesi yoksa da git bence..
Gerçi eşinin arkadaşı ve hanımı da var anlayamadım yahuuuu

meyve suyu al git. üstüne günlük kıyafet giy. mümkünse eşini de tak koluna.arkadaşı da mutlu olur hem. nasıl gitsem derken bu uygun bence :KK52:

Git canım, anlayamadım neden çekindiğini. Neticede kadınla samimiymişsin.

Git canım, anlayamadım neden çekindiğini. Neticede kadınla samimiymişsin.
Esim gitmek istemiyor . Bende tek gitsem ayıp olurmu ondan sordum . Esime ısrar ediyorum kadını tanımıyorum diyor . Annesini hic tanımıyorum gitmiyor

Esi gelmiyomus ya ayip olurmu tek gitsem diye onu soruyor.

Ve sen burda her konuyu tercume edip bunu anlamadim:)
:D

Şu yüzden anlamadım :

Bende evliyim ama eşimle yapışık ikiz gibi hissetmiyorum kendimi

O da bazen bi yere tek gider, bende bazen tek giderim.

Bunu kk ya sormam ( : kimse sormaz sanıyordum

Eşimden arkadasinın kaynanası ameliyat oldu . Kadınla samiyetim var . Eşimde diyor . Ben tanımıyorum . Sen git . Sizce nasıl gitsem uygundur
Eşinizle gitmeniz şart değil ki, ameliyat olduğundan belki birşeyler yiyip içmesi bir süre yasaktır, o yüzden alın bir çiçek gidin ziyaretine.

Gittim arkadaslar esime cocukları bıraktım . Yanımada kuru pasta aldım . Kızım ve ben gittik . Aksam gittiğimiz icin . Esime cocukları bıraktım dedim hasta rahatsız olmasın diye esim bakıyor cocuklara dedim ve oturdum . Guzel gecti kızlar

kadinla samimiyet derken; esinizin arkadasinin esi ile mi, yoksa annesi ile mi?
hastanede yatiyorsa 5 dakika kapidan ugranip, sifa temenni edilebilir. eve gectiyse telefonla arayarak hatrini sorabilirsiniz, evde rahatsizlik vermek istemediginizi belirterek.

Aman gözünü seveyim meyvesuyu alma
En son hastanedeyken tam 13 kutu meyvesuyu ile döndüm dolabimi 1 ay işgal ettiler
Çubuk kraker al daha iyi

Back
X