- 14 Mart 2015
- 33
- 9
- Konu Sahibi olmazolsun111
erkek arkadasim benimle inatlasti; biz farkli sehirlerde yasiyoruz. evlenmek istiyorduk ama yasiyacagimiz sehir yüzünden anlasamadik, yani sen gel benim yasadigim sehirde yasa diye tartisma yasadik; ben ailemden vs. ayrilmak istemedim; baslarda o benim yasadigim sehire gelecekti, öyle konusmustuk. sonradan fikrini degistirdi gururuna yediremedi mi ne herhalde "erkek kizin pesine mi gider" diye arkadaslarindan ve babasindan böyle seyler duymus. kendide cok babacidir; herseyi ona danisir konusur. onun sözündende hic cikmaz; cevremdende duydum ki babasi demiski "seni sevseydi, seninle heryere gelirdi" birak o kizi, sana baska kiz mi yok diye belirtmis. erkek arkadasimda bu sözleri duyduktan sonra bana rest cekerek iliskimizi bitirdi; biterken söyledigi sözler ise senin sevgin bukadarmis, ben yeni kisilerle tanisip konusucam ve hayat kurucam dedi ve bitirdi; bitirdikten bir kac gün sonra facebooktan bana inat mi yapiyor bilmiyorum ama profil resmini degistiriyor, imali seyler koyyup duruyor ve öyle cevrimici. kendisi de cok inatci bir insandir. bana inata mi yapiyor anliyamiyorum. yaptigi bu hareketlerde cok komik kaliyor benim icin; kendisi cünkü olgun 27 yasinda okumus memur bir insan;
kizlar bu duruma nedersiniz? ne yapmaya calisiyor?
kizlar bu duruma nedersiniz? ne yapmaya calisiyor?