Kızlar sizce nedir bunlar?

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.381
1.803
133
Kızlar adetimin 20 günü bugün. 24 ekimde pik oldu. Tek testim vardı. 24 ekimde yaptım. Adetimin 14.günümde başka da yapamadım. Bu 2 gündür içim yanıyor sanki bir de çok baş ağrısı. Karında doluluk. Hafif kremsi akıntı. Bel ağrısı. Sağ göğsüm 2 kez sızladı. Neden acaba
Not:
Ayrıca bu ay adetimin 2.günü başladım 12 gün boyunca, çörekotu bal tarçın kürünü uyguladım. 1.5 ay önce laparoskopi oldum tüplerimin 2si de tıkalıydı, açıldı elhamdülillah.

Valla 7,8 gün var.
Hamilelik bu kadar erken belirti vermz. Muhtemelen stresten yada hamilelik beklentisindn dolayi yasiyorsunuz biseyleri. Adet gununuzu bi kac gun gectiginde daha net belirtiler ortaya cikar ins. Ins bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza

Hamilelik bu kadar erken belirti vermz. Muhtemelen stresten yada hamilelik beklentisindn dolayi yasiyorsunuz biseyleri. Adet gununuzu bi kac gun gectiginde daha net belirtiler ortaya cikar ins. Ins bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza
Bazen takmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sanırım haklısınız. Rabbim razı olsun, en iyi dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…