Ben vifolic diye bi takviye kullanıyorum da. Dikkatimi çeken şey şu suriyelilerKızlar normalde farklı bir markanın folik asitini kullanıyordum daha sonrasında kadın doğum doktoru tahlillerimin normal olmasına rağmen yumurta kaliteni desteklemek için inisitol içeren bir folik asit kullanabileceğimi hamileliği kolaylaştırdığını söyledi ama bazen de diyorum ki sanki vücudumuza çok fazla şey mi yüklüyoruz normal folik asit alıp mı kullansam
Yok canım kullanıyorum zaten bitti de inositol içeren toz şeklinde olanlar var ya acaba onlardan mı alsam dedim yoksa normal düz folik asit miTakviye kullan tabii ki
Vifolic ben de kullandım.Ama doktor inositol içerenler hamileliği kolaylaştırıyor diyince kafam karıştıBen vifolic diye bi takviye kullanıyorum da. Dikkatimi çeken şey şu suriyeliler
İnositol al demek istemiştim ben gebe kalma planı yaptıpım için 1 sene kullandım hem de ayda 2 kutuYok canım kullanıyorum zaten bitti de inositol içeren toz şeklinde olanlar var ya acaba onlardan mı alsam dedim yoksa normal düz folik asit mi
Gebe kaldınız mı bide ne kullanıyordunuzİnositol al demek istemiştim ben gebe kalma planı yaptıpım için 1 sene kullandım hem de ayda 2 kutu
Ocean olanı çok öneriyorlarBen bunları kullandım mesela ekstra olarak ayrıca dşğer vitamilerimi de içtim daha hazır olmak için
Suriyeliler ne takviye kullanıyo ne bişey çadırda yaşıyorlar öyleyken süreki çocuk doğuruyorlar. Farkmız ne artık iyice canım sıkıldıBen vifolic diye bi takviye kullanıyorum da. Dikkatimi çeken şey şu suriyeliler
Doktorun söylediği şey çok güzel cidden fark ediyor yumurta konusunda tavsiyesine uy bence fiyatı pahalı ama değerKızlar normalde farklı bir markanın folik asitini kullanıyordum daha sonrasında kadın doğum doktoru tahlillerimin normal olmasına rağmen yumurta kaliteni desteklemek için inisitol içeren bir folik asit kullanabileceğimi hamileliği kolaylaştırdığını söyledi ama bazen de diyorum ki sanki vücudumuza çok fazla şey mi yüklüyoruz normal folik asit alıp mı kullansam
Ocean polystol içinde zaten folik asit mevcut elenetal 1 de de var baya fazla folik asit almışsınızBen bunları kullandım mesela ekstra olarak ayrıca dşğer vitamilerimi de içtim daha hazır olmak için
Canım prowomen act aldım bugün siparişle inşallah bir an önce hamile kalırımmDoktorun söylediği şey çok güzel cidden fark ediyor yumurta konusunda tavsiyesine uy bence fiyatı pahalı ama değer
Bana da fazla geldi ama belki farklı farklı zamanlarda kullanmıştır diye düşündümOcean polystol içinde zaten folik asit mevcut elenetal 1 de de var baya fazla folik asit almışsınız
Nasip ya biz çok düşünüp uğraşıyoruz valla takviye değiştiriyorum sürekli sabit kalıcam artık böyle yaparak bi ton para harcıyoruzSuriyeliler ne takviye kullanıyo ne bişey çadırda yaşıyorlar öyleyken süreki çocuk doğuruyorlar. Farkmız ne artık iyice canım sıkıldı
Folik asit vücutta depolanmaz 800 ediyor günlük. O da emilirse tabiiOcean polystol içinde zaten folik asit mevcut elenetal 1 de de var baya fazla folik asit almışsınız
Banada infolic combi önermişti doktorum içeriğinde inisitol vardıKızlar normalde farklı bir markanın folik asitini kullanıyordum daha sonrasında kadın doğum doktoru tahlillerimin normal olmasına rağmen yumurta kaliteni desteklemek için inisitol içeren bir folik asit kullanabileceğimi hamileliği kolaylaştırdığını söyledi ama bazen de diyorum ki sanki vücudumuza çok fazla şey mi yüklüyoruz normal folik asit alıp mı kullansam
Evet kaodım şuan 10 aylııGebe kaldınız mı bide ne kullanıyordunuz
Folik asit vücutta depolanmaz 800 ediyor günlük. O da emilirse tabii
Fazla gelir hemde çokFolik asit vücutta depolanmaz 800 ediyor günlük. O da emilirse tabii
Suriyeliler derkenBen vifolic diye bi takviye kullanıyorum da. Dikkatimi çeken şey şu suriyeliler