- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
Eki Görüntüle 1093294 Eki Görüntüle 1093296 Eki Görüntüle 1093298 Eki Görüntüle 1093299 Eki Görüntüle 1093301 Eki Görüntüle 1093303
Canlarım çok ama çok teşekkür ederim önerileriniz için 😊 taşındığımız için ,taşındıktan sonra memlekete gittiğim için yazamadım özür diliyorum . Fon perdesi mürdüm rengi kırlentlerin renginin uyumu konusunda kararsızım açıkcası 😁bu arada bir arkadas salonda sehpanın üzerinde ki objeyi sormuş canım ikeadan almıştım fiyatını hatırlamıyorum gercekten
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum çok öptüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok cok güzel olmus bu son hali bayildim renkli yastiklarla spor bir ortam hos olmus. :)
Tablo cok iyi bir secim!!!
Belki masanin oldugu duvara da spor bir saat asabilirsin.
Bir de tv karsisindaki degil de, diger ikili koltuk ile tekli koltugun o arkada kalan bosluguna büyük bir yer vazosunda yine spor tarzda, icine de renkli kuru cicekler ekleyebilirsin yastiklarinin renginde karisik....
Canım Beğenmene cok sevindim :)) cok teşekkür ederim :) su tarz birşey mi dediğin bunu hediye etmişti bir arkadaşım antreye koymuştum yoksa daha farklı mı??
Eki Görüntüle 1093646
Bir de o örgü toplardan nerede bulabilirim :)) cok güzelmiş
yemek masanıza şık güzel bir örtü olabilir. hani şu masayı tamamen kaplamayan dekoretif duran örtüler varya onlar olabilir çok boş durmuş öyle geri kalanı gayet güzel güle güle oturun
Boleynkizi eger örgü bulamazsan bak ne buldum: http://www.demetoloji.com/2012/01/11/catalla-ponpon-yapimi/
Nette bir sürü tarif var yün ipten pompon yapimina dair. Istedigin büyüklükte yapabilirsin.
Ben bebek odasina ne yapsam diye ararken buldum, aklima sen geldin.
Canımm cok sevındım :) hayırlı olsun bebişiniz güzel sağlıklı günlerde büyüsün inş. Bende renkli ipler var aslında zamanında almıştım duruyordu öyle bu şekilde değerlendirmiş olurum hem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?