Kizlar sizce sonucu şimdi test yaptım yeni

Şimdi eşime nasıl söylesem diyorum kızlar ne desem de o cümlelere döksem

ahh ne güzel bir duygu hayırlı olsun ben yaşayabilecek miyim ki bilmiyorum neredeyse 2 yıl oldu

Aslında düşünmüyor gibiydi de kendisi doğuda gorevdeyiz batıda diyo du düşünüyoruz bı 2 yıl sonra ama yaşım gecicekti riskli gebelik olucak ti bı oğlum var kızlar 4 yaşında Allah'ım sağlık versin çocuğuma da oğlum çok istiyordu kardeşi olsun ben o yüzden bu ay korunmadim

Sizinle dertleşmek burda çok güzel kızlar hepinizden Allah razı olsun

Sizinle dertleşmek burda çok güzel kızlar hepinizden Allah
ahh ne güzel bir duygu hayırlı olsun ben yaşayabilecek miyim ki bilmiyorum neredeyse 2 yıl oldu
Canım benim Allah'ım sana da tez zamanda bu duyguyu tattirsin inşallah dua ederim olmayan herkese inşallah

Sizinle dertleşmek burda çok güzel kızlar hepinizden Allah

Canım benim Allah'ım sana da tez zamanda bu duyguyu tattirsin inşallah dua ederim olmayan herkese inşallah
Allah razı olsun darısı sana inşallah

Yoktu bu ay korunmadigimo soylemedim
Açıkçası hoş bi durum değil emrivaki hele ki ortak alınacak bi kararda benim açımdan sıkıntı ki eşim de böyle bişey yapsam rahatsız olur keşke bu fikrinizi diye getirip öyle icraata gecseydiniz hayırlı olsun bu arada baya net testiniz

Saygı duyuyorum düşüncenizi
Ama eşinize ve onun düşüncelerine saygı duymuyormuşsunuz. Nasıl söyleyeceksiniz bilemem. Seni kandırdım, düşüncelerin umrumda değildi, gizlice hamile kaldım mı diyeceksiniz?

Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamış değilim ben zaten düşünüyorduk eşimle şuan bi oğlum var kardeş istiyordu eşimde biliyodu zaten anne değilsin sanırım anlamiyosun bazen çocuğun ne istediği önemlidir benim düşüncem bu msj yazdın fikrini bende saygı duydum nedir yani

Fikrini söyledin söylemek istediklerinde kendinde kalsın yorumunu yaptın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…