Bozuk gibi canımPik 21 nisan nisan, çatlama 22 nisan. Evde innovita ovülasyon testlerinin yanında gelen beta hcg testi vardı, bu sabah onu yaptım ama test çizgisi bile net çıkmamış gibi. Sizce test bozuk mu? Eki Görüntüle 3585477
Sanki çok ince var gibiBebe time’ın kaset testini yaptım, onda da altında küçük bir yer pembeleşmiş ancak çizgi göremedim ben. Siz de inceleyebilir misiniz?
Ayy o kadar şanssızım ki gerçektenSanki çok ince var gibi
Seni çok iyi anlıyorum bende 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay net bi silik çizgi gördüm şimdi kan vermeye geldimAyy o kadar şanssızım ki gerçektenkaset testte durdukça sanki o gölgeyi görmeye başlıyorum ya da ben öyle istediğim için bana öyle geliyo
Seni çok iyi anlıyorum bende 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay net bi silik çizgi gördüm şimdi kan vermeye geldi
Seni çok iyi anlıyorum bende 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay net bi silik çizgi gördüm şimdi kan vermeye geldim
Güzel haberler alırsın umarıımSeni çok iyi anlıyorum bende 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay net bi silik çizgi gördüm şimdi kan vermeye geldim
Reglime 4 gün var canım 6 mayıs da olacamGüzel haberler alırsın umarıımregl gününde misin kaçıncı gün bugün?
Aaa çok bariz görünüyor, şimdiden tebrik ederiiimReglime 4 gün var canım 6 mayıs da olacam
Reglime 4 gün var canım 6 mayıs da olacam
Çok sağol inşallah kandada çıkar testler bozuk değildır umarım prodpctor ve awox yaptımAaa çok bariz görünüyor, şimdiden tebrik ederiiim
Awoxta hiç yanılma görmedim gerçekten. İnnovita’nın testinde bekledikten sonra çizgi belirdi, sence umutlanmalı mıyım? Bir bakabilir misin sen de? Gözle daha net görüyorumÇok sağol inşallah kandada çıkar testler bozuk değildır umarım prodpctor ve awox yaptım
Silik var canım reflin geçti mi awoxta bende daha önce hiç silik görmemiştimAwoxta hiç yanılma görmedim gerçekten. İnnovita’nın testinde bekledikten sonra çizgi belirdi, sence umutlanmalı mıyım? Bir bakabilir misin sen de? Gözle daha net görüyorum
Yok geçmedi canım. Genelde 32-33 günlük döngüm var. 5-6 mayıs gibi bekliyorumSilik var canım reflin geçti mi awoxta bende daha önce hiç silik görmemiştim
Bende aynı tarihlerde regl olmam lazım inşallah olmamYok geçmedi canım. Genelde 32-33 günlük döngüm var. 5-6 mayıs gibi bekliyorum
İkimizin de olmamasını diliyorumBende aynı tarihlerde regl olmam lazım inşallah olmam
Tamam canım şimdi verdim kanı 1 saate çıkarmışİkimizin de olmamasını diliyorumsenin kesin çıkar ama sonucu öğrenince haber ver lütfeen
Sizinle yumurtlama ve çatlama aynı gün . Ben dün test yaptım kocaman bir negatifti . Burada da test dağılmış gibi bence testi tekrarlayınPik 21 nisan nisan, çatlama 22 nisan. Evde innovita ovülasyon testlerinin yanında gelen beta hcg testi vardı, bu sabah onu yaptım ama test çizgisi bile net çıkmamış gibi. Sizce test bozuk mu? Eki Görüntüle 3585477
Evet bugün gidip predictor alıp yarın sabah yapacağım. Sonradan innovita’da çizgi belirti ama umutlanamıyorum tabi süre geçti. Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz tekrar?Sizinle yumurtlama ve çatlama aynı gün . Ben dün test yaptım kocaman bir negatifti . Burada da test dağılmış gibi bence testi tekrarlayın
Bisey göremedim benBebe time’ın kaset testini yaptım, onda da altında küçük bir yer pembeleşmiş ancak çizgi göremedim ben. Siz de inceleyebilir misiniz?
Sonradan çıkanı bencede dikkate almayın . Ben pazar günü yapmayı düşünüyorum , varsa zaten çıkar yoksa da kısmetEvet bugün gidip predictor alıp yarın sabah yapacağım. Sonradan innovita’da çizgi belirti ama umutlanamıyorum tabi süre geçti. Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?