Kızlar sizce test bozuk mu?

omayra_8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
71
17
3
30
Pik 21 nisan nisan, çatlama 22 nisan. Evde innovita ovülasyon testlerinin yanında gelen beta hcg testi vardı, bu sabah onu yaptım ama test çizgisi bile net çıkmamış gibi. Sizce test bozuk mu?

Bebe time’ın kaset testini yaptım, onda da altında küçük bir yer pembeleşmiş ancak çizgi göremedim ben. Siz de inceleyebilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_8392.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8391.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 54
Ayy o kadar şanssızım ki gerçekten kaset testte durdukça sanki o gölgeyi görmeye başlıyorum ya da ben öyle istediğim için bana öyle geliyo
Seni çok iyi anlıyorum bende 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay net bi silik çizgi gördüm şimdi kan vermeye geldim

Seni çok iyi anlıyorum bende 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay net bi silik çizgi gördüm şimdi kan vermeye geldim
Güzel haberler alırsın umarıım regl gününde misin kaçıncı gün bugün?

Çok sağol inşallah kandada çıkar testler bozuk değildır umarım prodpctor ve awox yaptım
Awoxta hiç yanılma görmedim gerçekten. İnnovita’nın testinde bekledikten sonra çizgi belirdi, sence umutlanmalı mıyım? Bir bakabilir misin sen de? Gözle daha net görüyorum

Eklentiler

• IMG_8400.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 38
Awoxta hiç yanılma görmedim gerçekten. İnnovita’nın testinde bekledikten sonra çizgi belirdi, sence umutlanmalı mıyım? Bir bakabilir misin sen de? Gözle daha net görüyorum
Silik var canım reflin geçti mi awoxta bende daha önce hiç silik görmemiştim

Sizinle yumurtlama ve çatlama aynı gün . Ben dün test yaptım kocaman bir negatifti . Burada da test dağılmış gibi bence testi tekrarlayın

Sizinle yumurtlama ve çatlama aynı gün . Ben dün test yaptım kocaman bir negatifti . Burada da test dağılmış gibi bence testi tekrarlayın
Evet bugün gidip predictor alıp yarın sabah yapacağım. Sonradan innovita’da çizgi belirti ama umutlanamıyorum tabi süre geçti. Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz tekrar?

Evet bugün gidip predictor alıp yarın sabah yapacağım. Sonradan innovita’da çizgi belirti ama umutlanamıyorum tabi süre geçti. Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz tekrar?
Sonradan çıkanı bencede dikkate almayın . Ben pazar günü yapmayı düşünüyorum , varsa zaten çıkar yoksa da kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…