Evet ilk başta sizi erteleyip arkadaşlarıyla buluşmasına az da olsa üzülebilirsiniz. Ama sonrasında çok abartmamış mısınız?
Buradaki konularda da gördüğümüz hep aynı şey: Erkekler çok sıkmaya gel-mi-yor. Neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz ki, ben de geleyim, kız var mı yok mu diye?
Benim görüşüme göre bu kıskançlık değil güvensizlik...
Bu ne yav, Niye uffacik birseyi abartiyorsun,bugun isi cikmissa yarinda senin isin varsa baska birgun bulusun.Kiz olsa ne olacak ortamda olmasa ne olacak.Ozguvenin yokmu kendine?
yada sevgilinemi guvenmiyorsun?[/QU benle buluşacakken lise arkadaşları aradı diye oraya gitmesi bana yarın görüşelim demesi ki yarın müsait olmadğımı bildiği halde sence işi çıkması mı yoksa benle değilde onlarla buluşmayı tercih edip ekilmek mi anlamına geliyor sence?
Walla hiç abartmıyosun tatlım
Önce sana buluşalım demiş arkadaşları daha sonra aramış ve argo tabir olcak biraz ama lise arkları için ekilmişsin
Onlar için sana yarın görüşelim diyebiliyo oysa arkadaşlarına işim var yarın görüşelim demeliydi
Öncelik sırası belli erkek arkadaşının canım..... İlk önce sen gelmiyorsun onun için
bunu sureklı yapmadıgı muddetce dert edılecek bırsey degıl .
olabılır yanı boyle seler ,ufacık seylerı daha ılıskının basların da
dert edersenız ılıskının yıllara dayalı halını dusunemıyorum .
yanı ne var bunda sahsen ben de sevgılınız gıbı yapardım .
lıseden arkadaslarımla topluca gorusecek ısem ,sevgılımden rıca ederdım .
ve bızım bulusmamızı erteler arkadasarımla gorusurdum .sonuc da sevgılınle hergun
her ıstedıgın zaman bulusursun ama ,lıse arkadas toplantıları 3 ay da bır senede bır
olur .ben de arkadaslarla gorusmeyı tercıh ederım
tabıkıde ilk defa buluşmamızı erteliyoruz onun tarafından ilk oluyo genelde ben ertelerdim ama yarım saat öncesine kadar buluşulcaktı belki kuruntu ama pek keyfi yok gibi konuşmuştu .. ve bırden aradı bunu dedi ve bu saate kadar ondan ses yok tamam arkadaşlarıyla buluşsun dedim ben de ama kızdım da ..
Bu abartıysa ben de abartırdım herhalde.
normalde sürekli araşırmısnız ben olsam bende kızardım kaç saatir beni unuttu diye :S yarın kesinlikle arkadaşını ekip onla olma bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?