KIZLAR SİZDE BAKAR MISINIZ

kubra1346

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
12 veya 13 ovülasyon günüm bata 5 gün kala direkt negatif çıktı şu an 2 veya 3 gün kaldı ama dayanamadım test yaptım days doctor diye bir test silik mi değil mi anlamıyorum 3-4 dk sonra çıktı ama kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• IMG_6307.webp
    IMG_6307.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 211
12 veya 13 ovülasyon günüm bata 5 gün kala direkt negatif çıktı şu an 2 veya 3 gün kaldı ama dayanamadım test yaptım days doctor diye bir test silik mi değil mi anlamıyorum 3-4 dk sonra çıktı ama kuruma çizgisi mi?
Canım bi çizgi var ama başka bir marka testle daha dene istersen

Days doctor güvenilir değil birde kaset testte çizgi göremedim gönlünden geçen haberi alırsın inşallah 🤍

Kaset de de var ama fotoğraf da belli olmamış bugün regl günümdü olmazsam tekrar test yapıcsm bayram sonrası da kan vermeye gideceğim sağolun kızlar 🌸

Var gibi duruyor benimde böyle çıktı testim kanda negatif çıktı fakat tekrar testt yapınca böyle çıktı bende günü mü bekliyorum insallh hayirlu sonuçlar alırız ikimizde

Kızlar sonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla ilerler 💙

Eklentiler

• IMG_6622.webp
    IMG_6622.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 93
Back
X