Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 veya 13 ovülasyon günüm bata 5 gün kala direkt negatif çıktı şu an 2 veya 3 gün kaldı ama dayanamadım test yaptım days doctor diye bir test silik mi değil mi anlamıyorum 3-4 dk sonra çıktı ama kuruma çizgisi mi?
12 veya 13 ovülasyon günüm bata 5 gün kala direkt negatif çıktı şu an 2 veya 3 gün kaldı ama dayanamadım test yaptım days doctor diye bir test silik mi değil mi anlamıyorum 3-4 dk sonra çıktı ama kuruma çizgisi mi?
Var gibi duruyor benimde böyle çıktı testim kanda negatif çıktı fakat tekrar testt yapınca böyle çıktı bende günü mü bekliyorum insallh hayirlu sonuçlar alırız ikimizde