Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar nasipse 8. tedavime başlamayı düşünüyoruz,dr bize tedavi öncesi vitaminler yazdı,fakat fiyatlarçok yüksekmiş,belki elinde kalan vardır ve paylaşmak isteyen olur diye yazmak istedim,
eşime ,Emodex
bana, Biosteron,Impryl,Omepa ,
35_oz
canim tedavin hayirli olsun.vitaminlerin nekadar pahalı olduğunu gel de bana sor son tedavimde olumsuz olunca o kadar sinirlendimki hepsini çöpe attı .keşke atmasaydim. üzüldüm şimdi gerçi yazdıklarında sade 0mepa vardı.canim sen bu vitaminleri kullaniyorsan kesin embiriyo kalitem iyi olmadığı içindir.çünkü herkese bu kadar vermezler.umarım kısa zamanda bulursun.ilaclari
35_oz
canim tedavin hayirli olsun.vitaminlerin nekadar pahalı olduğunu gel de bana sor son tedavimde olumsuz olunca o kadar sinirlendimki hepsini çöpe attı .keşke atmasaydim. üzüldüm şimdi gerçi yazdıklarında sade 0mepa vardı.canim sen bu vitaminleri kullaniyorsan kesin embiriyo kalitem iyi olmadığı içindir.çünkü herkese bu kadar vermezler.umarım kısa zamanda bulursun.ilaclari
35_oz
merhaba..
Vitaminlere ben de basladım. Evet çok pahalı maalesef.. Reklam olur diye site ismi veremiyorum ama oldukça güvenilir internet sitelerinden bu vitaminleri daha uygun fiyata bulabilirsin.. Eczanelere gore daha uygun satan yerler var.. Dediğim gibi güvenilir site olunca soru işareti de olmuyor insanin kafasinda..