kızlar size bi soru ???

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
kızlar evlilik yıl dönümüm yaklaşıyo nikah tarihimiz 7. ayda ama düğün tarihimiz 8. ayda ben şimdi evlilik yıldönümü olarak nikah tarihini baz alcam dimi ?? bide ilk yıldönümü ya eşimden mi bişeyler beklemeliyim yinede önerileriniz varsa alıyım ne gibi sürpriz olabilir ????

bence düğün tarihi bizimde 12 kasım düğün 2 aralık nikahımız oldu ama biz 12 kasımda kutlarız

öküz kocam yüzünden her sene hayal kırıklığına uğratılsamda düğün gününü baz alıyoruz...
bekleyip beklememeye gelince eşini en iyi sen tanırsın ona göre bi beklenti içine gir veya sen bişeyler hazırla...
mutluluklar dilerim...
birlikte nice yıldönümleri kutlarsınız inşallah..

Bizimde nikahimiz onden kiyilmisti biz yildonumu olarak dugun tarihimizi kutluyoruz...

alemsin

bizde düğün günümüzde kutlama yaparız. eşinden bişey bekle ya da bekleme diyemem en iyi sen tanırsın onu hediye almak istiyorsan al bence ben almıştım hatta demiştimde yıldönümümüzde ne yapsakki diye sen de diyebilirsin

25 mayısta nikahımız 16 temmuzda düğünümüz oldu, ben düğünü baz alıyorum az kaldı bizimde, izin dönüşümüze denk gelicek yıldönümü hediyesi olarakta çocuk çalışmalarını başlatıcam dostlar dua edin bana

peki ben ne yapayım
nikah tarihi+kız evindeki düğün+erkek evindeki düğün

bunlar farklı tarihlerde biz hangisinde kutlayalım 2 senedir karar veremedik
hepsinde kutluyoruz ama biraz zor oluyor

bence de düğün tarihi baz alınmalı
hatırlamak önemli hediye 2.planda kalıyor benim için

peki ben ne yapayım

işin zormuş canım allah kolaylık versin :) en son hangisi olduysa onu seçin bence

peki ben ne yapayım

Tabi ki de esinle hangi düğünde ilk gece yi yaşadığınız zaman

peki ben ne yapayım

hangi dügünden sonra birlikte yasamaya basladinizsa onu kutlayin bence. cünkü asil bir cati altina girdikten sonra insan evli oluyor. kagit üzerindeki birsey ifade etmiyor bu durumda bence

peki ben ne yapayım

Aslında böylesi de iyi. Eşinin unutma gibi bir lüksü yok. Birinden birini hatırlamak zorunda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…