Doğuma Hazırlık Kızlar size de oluyor mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Hamileliğin 35+4 haftasındayım iki haftaya kadar çok iyiydim perdelerimi yıkayıp astım camlarımı vs sildim ettim çok dinçtim yani şu son iki haftadır aşırı yoruluyorum hemen nefesim darlanıyor iki oda süpürmeyle yoruluyorum veya bir kaç bir şey toplamakla... mesela şu an ev süpürülmesi gerek ama bende o enerji yok iki üç şey kaldırmayla aşırı nefessiz kalıyorum normalde eşim hafta sonları yardım ediyor o da bu aralar rahatsız o yüzden ondan da istemiyorum evi dağınık görünce de moralim bozuluyor stres ediyorum öyle diye birde bende çok fazla kansızlık var ilaçlarımı doktor iki katına çıkarttı ve bende bazen kullanmayı unutuyorum o yüzden mi bilemiyorum ama çok sinir oluyorum yapmam gerekenleri görüpte yapamayınca😞

İnsanlar hamile olduğunu öğrenir öğrenmez kendini yatağa atıyor sizin derdinize bakın 🤣 Son dönemler böyle olması çok normal değil mi yatın uyuyup dinlenmenin keyfini sürün bir süre daha
😄😄 ama öyle olmuyor işte insanın gözü bir yere kadar götürüyor😅 daha sonra yapılacakları görüpte yapayınca psikolojik olarakta yoruluyorum😄 oysaki hiç temizlik takıntısı olan biride değil yapamıyorum ya zorlanıyorum kesin o yüzden gözüme batıyor😄

Ben hamile olduğumu öğrendim hiç üzmedim kendimi kendimi iyi hissettikar yaptım zorlamadim hatta eşim yardım etti sağ olsun çünkü temizlik yapacam diye bebeği riske edemezdim temiz bir insanım aşırı titiz değilim ama böyle sağlık Durumlarında umrumda olmaz

Valla bebeğim söz konusuyken evi gözüm görmez. Eşime yaptırırım, en kötü yardımcı çağırırım haftada bir.. Ne bileyim ama kendim yapmam şahsen son haftalarda kendimi kötü hissediyorsam:)

Valla bebeğim söz konusuyken evi gözüm görmez. Eşime yaptırırım, en kötü yardımcı çağırırım haftada bir.. Ne bileyim ama kendim yapmam şahsen son haftalarda kendimi kötü hissediyorsam:)
Neyseki eski enerjime geri döndüm😅 sürekli iş yapıyorum rahatlıyorum dün doktorumda aynısını dedi bol bol temizlik yap yürüyüş squat yap merdiven çık falan dedi son zamanlar diye ama tabii kendimi bebeği tehlikeye sokacak kadar yapmıyorum

Hamileliğin ilk başından beri bulantının şiddetinden kusmak hariç hiç bir yere kalkamadım, sürekli serum ilaç kusmak...
Kötü bir döngü. Ev işi yapmaya hasret kaldım.
Dolayısıyla halinize şükredin ve bence tadını çıkarın. Bırakın yatın, sinirlenerek bir şey yok. Eşiniz destek olamazsa yardımcı birisini alın.

Hamileliğin ilk başından beri bulantının şiddetinden kusmak hariç hiç bir yere kalkamadım, sürekli serum ilaç kusmak...
Kötü bir döngü. Ev işi yapmaya hasret kaldım.
Dolayısıyla halinize şükredin ve bence tadını çıkarın. Bırakın yatın, sinirlenerek bir şey yok. Eşiniz destek olamazsa yardımcı birisini alın.
Sizinle aynı durumdayım. Bulantı ve kusmalariniz hafifledi mi?

Sizinle aynı durumdayım. Bulantı ve kusmalariniz hafifledi mi?

Maalesef :( sadece çok aşırı uyuyordum bulantım çok olunca. Uyku halim biraz daha azaldı. umudum bir kaç hafta içinde hafiflemesi. Çok dua edelim birbirimize. Gebeliğin keyifli kısmına hızlıca geçiş yapalım inşallah

Maalesef :( sadece çok aşırı uyuyordum bulantım çok olunca. Uyku halim biraz daha azaldı. umudum bir kaç hafta içinde hafiflemesi. Çok dua edelim birbirimize. Gebeliğin keyifli kısmına hızlıca geçiş yapalım inşallah
Ben de öyleyim, daha doğrusu bilerek uyumaya çalışıyorum kusmamak için, yatmaktan sırtım ağrıyor :) amin amin dua edelim de hayırlısıyla o günleri de görelim 🤲

Ben de öyleyim, daha doğrusu bilerek uyumaya çalışıyorum kusmamak için, yatmaktan sırtım ağrıyor :) amin amin dua edelim de hayırlısıyla o günleri de görelim 🤲

Aynı :D uyusam da kusmasam, uyusam da bir gün daha geçse gibi bir hissiyat...:)

Valla Allah yardımcımız olsun, bunu henüz 1 dk önce yediği her şeyi çıkaran biri olarak yazıyorum :))
Aynı :KK70: uyusam da kusmasam, uyusam da bir gün daha geçse gibi bir hissiyat...:)
Hamileliğin başındasınız bunlar çok normal başta baya zor geliyor güzel olan bu muydu falan diyor insan ama 3 aylıktan sonra insan gerçekten hamileliğin tadına varıyor bende ilk aylar aşırı kötüydüm işlerimi eşim yapardı mutfağa adımımı atamazdım leş kokuyormuş gibime gelirdi yemek yiyemezdim ev kokuyor gibi olurdu evde duramazdım baya kötüydü sürekli uyurdum bende geçsin diye ama düzeldim çok şükür şimdi de son haftalarımdayım başlar kötü ama sonrası çok iyi gerçekten güzelmiş hamilelik dedittiriyor

Hamileliğin başındasınız bunlar çok normal başta baya zor geliyor güzel olan bu muydu falan diyor insan ama 3 aylıktan sonra insan gerçekten hamileliğin tadına varıyor bende ilk aylar aşırı kötüydüm işlerimi eşim yapardı mutfağa adımımı atamazdım leş kokuyormuş gibime gelirdi yemek yiyemezdim ev kokuyor gibi olurdu evde duramazdım baya kötüydü sürekli uyurdum bende geçsin diye ama düzeldim çok şükür şimdi de son haftalarımdayım başlar kötü ama sonrası çok iyi gerçekten güzelmiş hamilelik dedittiriyor

Umarım en kısa zamanda güzel olan kısma geçeriz koku, kusma inanın yaşamak çok zor :(

Back
X