- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
İnsanlar hamile olduğunu öğrenir öğrenmez kendini yatağa atıyor sizin derdinize bakınSon dönemler böyle olması çok normal değil mi yatın uyuyup dinlenmenin keyfini sürün bir süre daha
Neyseki eski enerjime geri döndümValla bebeğim söz konusuyken evi gözüm görmez. Eşime yaptırırım, en kötü yardımcı çağırırım haftada bir.. Ne bileyim ama kendim yapmam şahsen son haftalarda kendimi kötü hissediyorsam:)
Sizinle aynı durumdayım. Bulantı ve kusmalariniz hafifledi mi?Hamileliğin ilk başından beri bulantının şiddetinden kusmak hariç hiç bir yere kalkamadım, sürekli serum ilaç kusmak...
Kötü bir döngü. Ev işi yapmaya hasret kaldım.
Dolayısıyla halinize şükredin ve bence tadını çıkarın. Bırakın yatın, sinirlenerek bir şey yok. Eşiniz destek olamazsa yardımcı birisini alın.
Sizinle aynı durumdayım. Bulantı ve kusmalariniz hafifledi mi?
Ben de öyleyim, daha doğrusu bilerek uyumaya çalışıyorum kusmamak için, yatmaktan sırtım ağrıyor :) amin amin dua edelim de hayırlısıyla o günleri de görelimMaalesefsadece çok aşırı uyuyordum bulantım çok olunca. Uyku halim biraz daha azaldı. umudum bir kaç hafta içinde hafiflemesi. Çok dua edelim birbirimize. Gebeliğin keyifli kısmına hızlıca geçiş yapalım inşallah
Ben de öyleyim, daha doğrusu bilerek uyumaya çalışıyorum kusmamak için, yatmaktan sırtım ağrıyor :) amin amin dua edelim de hayırlısıyla o günleri de görelim
Valla Allah yardımcımız olsun, bunu henüz 1 dk önce yediği her şeyi çıkaran biri olarak yazıyorum :))Aynıuyusam da kusmasam, uyusam da bir gün daha geçse gibi bir hissiyat...:)
Valla Allah yardımcımız olsun, bunu henüz 1 dk önce yediği her şeyi çıkaran biri olarak yazıyorum :))
Hamileliğin başındasınız bunlar çok normal başta baya zor geliyor güzel olan bu muydu falan diyor insan ama 3 aylıktan sonra insan gerçekten hamileliğin tadına varıyor bende ilk aylar aşırı kötüydüm işlerimi eşim yapardı mutfağa adımımı atamazdım leş kokuyormuş gibime gelirdi yemek yiyemezdim ev kokuyor gibi olurdu evde duramazdım baya kötüydü sürekli uyurdum bende geçsin diye ama düzeldim çok şükür şimdi de son haftalarımdayım başlar kötü ama sonrası çok iyi gerçekten güzelmiş hamilelik dedittiriyorAynıuyusam da kusmasam, uyusam da bir gün daha geçse gibi bir hissiyat...:)
Hamileliğin başındasınız bunlar çok normal başta baya zor geliyor güzel olan bu muydu falan diyor insan ama 3 aylıktan sonra insan gerçekten hamileliğin tadına varıyor bende ilk aylar aşırı kötüydüm işlerimi eşim yapardı mutfağa adımımı atamazdım leş kokuyormuş gibime gelirdi yemek yiyemezdim ev kokuyor gibi olurdu evde duramazdım baya kötüydü sürekli uyurdum bende geçsin diye ama düzeldim çok şükür şimdi de son haftalarımdayım başlar kötü ama sonrası çok iyi gerçekten güzelmiş hamilelik dedittiriyor
Kesinlikle öyle inşallah tez zamanda balayı kısmına geçersinizUmarım en kısa zamanda güzel olan kısma geçeriz koku, kusma inanın yaşamak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?