- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
Nasıl anlatsam bilemiyorum hani insan tanımadığı birine daha kolay anlatımış ya bunu çevremde kimseye anlatmadım çok sinir bozucu bir durum. Sırf bunun için üye oldum siteye.
Uzun süredir kimse ile birlikte değildim son ilşkim çok büyük bir hayal kırıklığı idi çünkü sonra biri ile tanıştım kendisi Hakkaride astsubay bir kere görüştük sonra geri döndü ilk zamanlar ark gibi görüyordum sonra bir sekilde ilgisinden etkilendim sevgili olduk. Bununla ark gibi iken anlatmıştım bunda önce ki ilişkimi nasıl kandırıldığımı bakire olmadığımı (sakın ayıplamayın beni )
neyse birgün konuşuyoruz bununla bana sordu
-benim için herşeyi yapar mısın
ben gayet masumca bir soru sanıp
- tabii dedim
bu bana soruyor gayet sıradan sorular işte
- beni beklermisin ben 1 yıl daha buradayım vs. vs.
sonra bombayı patlattı
- Yabancı bir site var orada çiftler birlikte oluyor siteyi ziyaret edenler seyrediyor maske takıyorsun bilmiyorlar kim olduğunu benimle o sitede birlikte olur musun
ben şoka girdim tabii ağzıma ne geliyorsa saydım engelledim telefondan whatsaappdan falan. Mail atmış bana ben seni denemek için yaptım diye böyle deneme mi olur ya. Nasıl ısrar ediyor varya yalvarıyor resmen ben zaten bunu kbl eden bir kızla ciddi düşünemezdim diyor falan bana şans ver diyor sizce ne yapmam lazım resmen midem bulandı ama ona karşı nedenini bilmediğim bir zaafım var. Öyle tatlı gülüşü vardı ki. Yaşım 28 hiç bu kadar kararsız olmamıştım. Kısaca anlatmaya çalıştım umarım uzatmamışımdır rahatlamam lazımdı![]()
bu yaptığı çok çok ağır bişey ya
buunun göz yumulcak bi tarafı yok, ne demek denedm ya bu kadar iğrençlik mi olur,
ilişkiniz ciddileşmeden keşke söylemeseydin , senin ne mal olduğunumu ortaya çıkarmaya çalışmış AKILLI!!!!!!!
nefret edyorum erkeklerden bazen..
ben birde düşlünürdümöle sitelerde ne halt işi var miğdesiz pislik sapık diye
uzak dur, resmen beyinsiz bu adam, çok sinirlendim ya