- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
-
Topikten çıkıyorum canım..diğer topiklerde dolaşacağım..
Görüşürüz arkadaşım,sende çık istersen
Tamam canım ben direk çıkıyorum sinirlerim bozuldu yani görüşürüz yarın öptüm canım
Pardonda ben alay etmiyorum gerginsin diye ortamın havasını dağıtmaya çalışıyorum bende kabahat insanlık yapıyorum benim ne işim olur gerginsen gerginsin geril dur belki kırışıklıkların gider ay sinirlerimi bozdun
Alıntıyı yanlış yaptım sana yazdım canım msj ı..
Alıntıyı yanlış yaptım sana yazdım canım msj ı..
Anladım oluyo bazen
Pardonda ben alay etmiyorum gerginsin diye ortamın havasını dağıtmaya çalışıyorum bende kabahat insanlık yapıyorum benim ne işim olur gerginsen gerginsin geril dur belki kırışıklıkların gider ay sinirlerimi bozdun
senin sinirlerin bozulmasın kabalık ettimse özür dilerim derdim senide kırıp üzmek diğill gerçekden kusura bakma çok çok özür dilerim tekrardan
senin sinirlerin bozulmasın kabalık ettimse özür dilerim derdim senide kırıp üzmek diğill gerçekden kusura bakma çok çok özür dilerim tekrardan
Neyse canım önemli değil yardım etmeye çalışıyodum ama dersimi aldım iyi akşamlar sana.
Ne oluyo kizlar bi dakka ciktim geldim tartisma olmus bakin ne guzel sohbet ediyorduk yaaaa ?;((
Neyse canım önemli değil yardım etmeye çalışıyodum ama dersimi aldım iyi akşamlar sana.
baya kırılmışsın ama adetim diğildir tanımadıklarımı kırmak sonsuz özür diliyorum hakkın helal et gönülden yüreğinle kabul edersen sevinirim
baya kırılmışsın ama adetim diğildir tanımadıklarımı kırmak sonsuz özür diliyorum hakkın helal et gönülden yüreğinle kabul edersen sevinirim
Helal olsun canım sende kusura bakma böyle bi tepki inan beklemiyodum burda günün yorgunluğunu stresini atmaya geliyoruz sonuçta gerçekten üzüldüm
İyi akşamlar kızlar görüşmek üzere
Ozaman sık dişini geçiciyse keyfini çıkar hiç takma yani
ole yapiyorum cnm esimle mutlu olmaya calisiyorum :))
ole yapiyorum cnm esimle mutlu olmaya calisiyorum :))
burdamısın yoksa banamı öyle geliyor cnm
Burdayim canimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?