kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

valla kızlar ben kocamı hiçbir artistle kıyaslayamam çünkü o benim kalbimin artisti bütün artistler halt etmiş beee

Amınnn canım amınnnn .:)
Ohhh hızınıza yetısememısımm konu kocalardan acılmıs aksam yemegıne kadar yetısmıs , benım de kocacıgımmm gozumdee dunya yakısıklısı ılk gorusteee asık oldum ona onun ıcın bırcok seye katlandım ama sonunda kavustukk

Kızlar çıkmam lazım geldi bizimkiler yemek faslı fln öpüyorum sizi çooookkk

adamdaki yüzsüzlüğe bakarmısın ya vereceksin milli eğitime bir dilekçe gör bak ozamanda öyle kakir kakir gülebiliyormuymuş deseydin babanızın hayrınamı yapıyosunuz bu mesleği devlet size boşboş oturmanız içinmi maaş veriyor hayret bişey yaaa daha nasıl konuşacağını bilmiyor cahil herif bide eğitmen olacak peheeeee

adamdaki yüzsüzlüğe bakarmısın ya vereceksin milli eğitime bir dilekçe gör bak ozamanda öyle kakir kakir gülebiliyormuymuş deseydin babanızın hayrınamı yapıyosunuz bu mesleği devlet size boşboş oturmanız içinmi maaş veriyor hayret bişey yaaa daha nasıl konuşacağını bilmiyor cahil herif bide eğitmen olacak peheeeee pabucumun eğitmeni

Son düzenleme:
yaşasıııııııın yalnız değilmişim evet sayın seyirciler dedikodu saatine girmiş bulunmaktayız hepinize bol dedikodular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…