Kızlar sizin düşünceniz ne bu konuda merak ediyorum yanlış mı düşünüyorum.

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
iyi geceler kızlar konuma gireyim direk .eşim ikinci doğu görevinde ev götürülemeyen garnizon seçecek ve ben oğlumla ankarada yaşayacağım . araba almak için kredi çektik ve düğünümüzü de eşim yaptığı için hayli yüklü borcumuz oldu .eşim ikinci doğu görevinde arabamizi ailesine bırakacağını onların kullanacağını bizimde ihtiyaçlarımızı gidereceklerini söyledi . ben eşimin ailesiyle sorunlar yaşamış olmama nazaran kayınvalidemi seviyorum ve her zaman başımın üstünde yeri var diyorum . ama kayinbiraderim 26 yaşında ve senelerdir çalışmıyor iş imkanı sunuyoruz beğenmiyor . kayınpederimde seneye emekli oluyor evde olacak . ben oğlumla kocamla yokluğunu çektiğim , ödemek için zorlandığım bir arabanın onlar evde oturup onlara verilmesini istemiyorum . eşime arabayı ankarada bırakırsın ve benim ihtiyacım olduğunda ben onların ihtiyacı olduğunda onlar kullanır diyorum .eşim de sana araba vermem dedi o zaman satarsın kusura bakma bizim evladımız oluyor önce onun geleceği için yatırım yapmak zorundayız dedim . bu arada eşime sürekli ailesine maddi destek olması konusunda destek olur hatta ben isterim bunu .26 yaşında adam evde keyif yapacak baban emekli olup evde oturacak ben açlığını çekeceğim oğlumla kocamla onlar evde oturacak birde ödül diye araba vereceğiz gerekeni yapalım ama o kadar değil gücümüz olursa Anneme bir ev alalım dedim .lütfen beni yanlış mı düşünüyorum sizler böyle bir şeye izin verir misiniz ? öncelik bizim kurduğumuz aile olmalı evladımız olmalı değil mi ?

Araç kullanabiliyorsan ... tabi ki sende durmalı .

Gebelik dönemince arabanız varken neden arabasız duracaksın ?

Ha kullanamıyorsan ... kapıda durup beklemesi yerine ,arabası olmayan anne babaya verilmesi akla yatkın olurdu.

Araç kullanmayı biliyorsan neden sende kalsın biri isteyince verirsin
valla abla kusura bakma ama 26 yaşında işsiz bekar bir adamla aynı evde kalmanın düşüncesi bile ... :kusmuk:
Görev süresi 1 yıl mı 6 ay mı ?
6 aysa bırak onlarda kalsın zaten ilk 6 ay çok koşuşturmayla geçer
Senin özel şöförlüğünü yaparlar :-)

Araba sizinse sizde kalmalı tabiki. İhtiyaç duyduklarında onlar sizden istesin. Anneme ev alalım demişsiniz, orasını anlamadım?

Bu dogu gorevi uzun süruyor diye biliyorum.yani bi kac yıl.Bu aracın km si yükselicek? evde duran kaynın kullanin eskitir aracı.Ben olsam izin vermezdim kattiyetle.cocukla sana bisey olsa acil durumda?hadi onuda geçtim benim malım neden uzun sure baskasinda dursun? esimin ailesi diye degil kendi ailemde olsa istemem vermek?ihtiyaci olan gelir alir isi bitince getirir.

Bide eşin şey düşünmüş olabilir mi
Ben görevden dönünce bir daha arabayı vermeyeyim gibisinden ?
Zaten işte ben doğudayken hep siz kullandınız gibi ?

Allah Allah ya nasıl bi kafada bu adamlar anlamıyorum
bi turlü evlendik artık bir aile reisiyim
önceliğim eşim cocuklarım dır nedwn bilmiyolar.
şimdi sen duurken neden araba diğer tarafa gecsinki
neticede sizin eşiniz sarkta ve siz kendi basınıza ayakta durmak zorundasınız
şimdi benim eşimde kamu grevlisi ve ek iş cıkınca tüm yük üstüme kalıyo
öyleki şuan sehir dışında oglum ateşli ve ben karar verdim
madem alışveriş cocuklar hep bende
ben neden yük taşıyım ki.bak bu saate kimsenin kapısını calamam ama arabam olsa atlar gotururdüm cocugumu.
hayat ya bu parada lazım arabada laxım evde laxım.
demiyoki adam ben bi birikim yapıyim Allah korusun başıma ni iş gelir hiç değil eşim cocuğum muhtac kalmazlar.
sen tartışmadan anlatmaya calış bunları

Kayınço boş boş evde Yatacağına gitsin çalışsın çok lazımsa bir arabaya borçlansın !ben olsam bende senin gibi düşünürüm .sen borcunu öde o gezsin tozsun ne ala !sen isterken gizlin saklın!özelinde kalmayacak !bir avm gezeceğim verin desen herşeye söylenir bizimkiler senin kv bilmiyorumda yapar mı ?her gittiğin yerden haberleri olacak !bu seni rahatsız edermi mesela ?Ankarada araba şart vallahi !!

Kullanmayi biliyorsaniz vermeyin arabayi. Sizin daha cok ihtiyaciniz olacak. Eger esiniz arada kalmak istemiyorsa satsin daha iyi.

ya nasıl kocalarınız var sizin anlamıyorum, bizimm arabamızı o yok diye ailesine verecek ha, kattiyen yapamaz ya bunu bana soramaz bile, tabii ki evlilikte tolere etmek zorundasın ama bu onlardan biri değil, bir de borcunuz varken, bebek olmuşken niye bir de araba aldınız ki eşinin görev yeri bile sabit değil, anlayamadım ben sizi kusura bakmayın

senin annene mi ev almak istiyorsun?pek anlayamadim.eger oyleysede onunkine araba, seninkine ev derken acinacak duruma gelmeniz mumkun:stop:

Araba konusunda haklısın.
Annene ev aldırma konusunu bilemedim ama.

Ya belliki anne dediği kayınvalide neyini anlamak istemiyorsunuz ? Adam arabayı karısına hak görmüyor kaynanasına ev mi alır biraz gerçekçi yaklaşın lütfen !

ya nasıl kocalarınız var sizin anlamıyorum, bizimm arabamızı o yok diye ailesine verecek ha, kattiyen yapamaz ya bunu bana soramaz bile, tabii ki evlilikte tolere etmek zorundasın ama bu onlardan biri değil, bir de borcunuz varken, bebek olmuşken niye bir de araba aldınız ki eşinin görev yeri bile sabit değil, anlayamadım ben sizi kusura bakmayın
4 sene daha aynı yerde görevliyiz ve araba almak zorundayız çünkü şehir merkezinden çok uzak köy gibi bir ilçede görevliyiz gittiğimiz yerlerde 5 sene görev süremiz

Daha önceki konunuzda eşinizin size şiddet uyguladığını, ayrılmak istediğinizi belirtmişsiniz. Sanırım eşiniz astsubay, silah Alan çekti demişsiniz. Zaten çok kötü giden bir evliliğiniz var, böyle bir adamdan çok mantıklı bir şey beklenmez Ayrılmayı düşünüyorsunuz herhalde. Aile aşırı düşün adamdan koca olmaz. Allah yardımcınız olsun.

Ya belliki anne dediği kayınvalide neyini anlamak istemiyorsunuz ? Adam arabayı karısına hak görmüyor kaynanasına ev mi alır biraz gerçekçi yaklaşın lütfen !
Teşekkür ederim anlayışın için aslında onlarda haklı kayınvalideme yazmam gerekirdi ama ben Anne diyorum genelde seviyorum kayınvalidemi aramızda sorunlar oldu ama çokta üstünde durmuyorum

Bu konunuz dört yıl sonrasına dair mi yani

Yapmayın insan bunu konuşup da dert eder mi

Yarının ne olacağı belli olmayan ülkede dört yıl sonra için mi canınızı sıkıyorsunuz

Back
X