- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
iyi geceler kızlar konuma gireyim direk .eşim ikinci doğu görevinde ev götürülemeyen garnizon seçecek ve ben oğlumla ankarada yaşayacağım . araba almak için kredi çektik ve düğünümüzü de eşim yaptığı için hayli yüklü borcumuz oldu .eşim ikinci doğu görevinde arabamizi ailesine bırakacağını onların kullanacağını bizimde ihtiyaçlarımızı gidereceklerini söyledi . ben eşimin ailesiyle sorunlar yaşamış olmama nazaran kayınvalidemi seviyorum ve her zaman başımın üstünde yeri var diyorum . ama kayinbiraderim 26 yaşında ve senelerdir çalışmıyor iş imkanı sunuyoruz beğenmiyor . kayınpederimde seneye emekli oluyor evde olacak . ben oğlumla kocamla yokluğunu çektiğim , ödemek için zorlandığım bir arabanın onlar evde oturup onlara verilmesini istemiyorum . eşime arabayı ankarada bırakırsın ve benim ihtiyacım olduğunda ben onların ihtiyacı olduğunda onlar kullanır diyorum .eşim de sana araba vermem dedi o zaman satarsın kusura bakma bizim evladımız oluyor önce onun geleceği için yatırım yapmak zorundayız dedim . bu arada eşime sürekli ailesine maddi destek olması konusunda destek olur hatta ben isterim bunu .26 yaşında adam evde keyif yapacak baban emekli olup evde oturacak ben açlığını çekeceğim oğlumla kocamla onlar evde oturacak birde ödül diye araba vereceğiz gerekeni yapalım ama o kadar değil gücümüz olursa Anneme bir ev alalım dedim .lütfen beni yanlış mı düşünüyorum sizler böyle bir şeye izin verir misiniz ? öncelik bizim kurduğumuz aile olmalı evladımız olmalı değil mi ?