kızlar. sizinde boyle oluyor mu?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
18 yaşındayım. Son 6 aydır falan göğüs ucu halkam genişledi. Ve birazda koyulasti. Bunun yas ile alakası olur mu ?. Üzülüyorum. Aramız da yasayan var oldu mu ?

Onu bilmiyorum ama 20 yasindan sonra Goguslerim bi beden buyudu. Belki genetiktir. Anneminde 20 den sonra buyumus soylerdi inanmazdim o yastan sonra olur mu diye oluyormus.

Hee bende hamileyken aynısı olduydu

Hiç genç kızlığınizda göğüste değişim olmadı mi. Buna benzer

Goguslerde normalden fazla bir buyume varsa oluyor malesef. Yalnizca hamilelige bagli degil.

regl dönemin yaklasıyorsa ondan da olabilir. sonucta gögusler buyuyor o donemde belki ona baglı bir degisim olabilir

Şöyle soyleyim mesela aynadan bakıyorum sonra mesele boyle mi herkezin diye foto bakıyorum benim ki ne yakin.. bende geçen sene picos çıktı. Ama adetim düzenlidir. Son iste 6 aydır falan 6 günlük adetim 7 güne falan çıktı. Ama kanama falan ayni. Buna bağlı olabilir mi

Bende de hamilelikte oldu bende öyle anladım hamile olduğumu. Daha sonra testtede çıktı bilemedim şimdi

Olabilir tabiki. Hormonlar etkili meme degisiminde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…