Malum son haftalara geldikçe insan korkuyor.acaba su dogum belirtisi mi? yoksa erken dogummu yapacam ? vs.bend e merak ediyorum.
1-doğum yapacagınızı nerden anladınız??
2-bebek ne zaman asagıya iner?
3-inince bi belirti oluyor mu??(mesela ben şimdi aşagıda bi dolgunluk hissediyorum olabilir mi??
çok soru sordum ama napiiiim merak ediyorum:1hug:a.s.a.s.
dr bana erken doğum olabiklir dedi o yuzden cok tedirginim.bugün cok agrım oldu gerçi bi kaç gündür vardı da bugün cogaldı.ama göbek deliğimden alt tarafı ağrıyor ve önceden göbegım alt tarafta yoktu düzdü.sonra göbek baslıyordu ama şimdi öle deil.asagıdan ıtıbaren baslıyor.sanırım indi benm paşa
Malum son haftalara geldikçe insan korkuyor.acaba su dogum belirtisi mi? yoksa erken dogummu yapacam ? vs.bend e merak ediyorum.
1-doğum yapacagınızı nerden anladınız??
2-bebek ne zaman asagıya iner?
3-inince bi belirti oluyor mu??(mesela ben şimdi aşagıda bi dolgunluk hissediyorum olabilir mi??
çok soru sordum ama napiiiim merak ediyorum:1hug:a.s.a.s.
saolasın cnm ddr 2 haftada gel demişti.ama dayanamıcam yarın gitmeyi düşünüyrm.benm agrılarım kasılma tarzı olsa acıle de giderdim ama öle deil sürekli agrıo geçmioaglayıp duruyrm
canım benim karnım hep yukardaydı.bi gün önce dr a gittiğimde dr sancın yok bebek daha çok ufak.en az 2 hafta bekleyecez demişti ama ben ertesi gün suyum geldi doğum yaptım.ben 36+5 te doğum yaptım.benim hiç sancım olmadı ama son günlerde çok ağırlaşmıştım bide bebek çok fazla hareket ediyodu.özellikle aşağıda hissediyodum hareketlerini.herkeste aynı olmuyo.benim suyum geldikten sonrada saatlerce sancım olmadı.ama kasılmalar oluyodu sancısızdı benimki.kasılmalar sıklaşınca doğum yaklaşır.hayırlı doğumlar canım..
ya senınkıne ufak demiş cnm benm ki daha da ufak.erken dogururum die korkuyrm.sürekli, karnım agrıo.bebek de kesin indi yha.çünkü dediğim gibi asagıda hissediyrm harektlerini resmen.birde son 2 haftada 1 kılo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?