• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sonuc artık o magdur ben kurtuluyorum bosanan kadinlara motivasyon olsun hemde kisa surdu 😉😄

Sizce disiplin cezası mı verecekler ondan mı olanlari benden dinlemek istedi e.muduru kararı etkili mı p. Memuru icin
Büyük ihtimalle disiplin soruşturması yapılıyor senin cimere yazdığın şikayet ile ilgili, bütün delillerini al yanına. Onların sana soracağı sorular bellidir zaten, sen yine de ilave etmek istediklerim var, delillerim var iddialarınla ilgili de ve bilgi alma tutanapına ekleyin lütfen de. Senin söylediklerini bilgi alma tutanağı olarak düzenleyip imzalatacaklar sana, iyice oku, eksik bişey olmasın. Sonra imzala ve özellikle bilgi alma tutamağından bir suret almak istiyorum de, bilgi alma tutanağı diye özellikle belirt ki konun yabancısı olmadığını, konuya hakim olduğunu düşünsünler.

Büyük ihtimalle disiplin soruşturması yapılıyor senin cimere yazdığın şikayet ile ilgili, bütün delillerini al yanına. Onların sana soracağı sorular bellidir zaten, sen yine de ilave etmek istediklerim var, delillerim var iddialarınla ilgili de ve bilgi alma tutanapına ekleyin lütfen de. Senin söylediklerini bilgi alma tutanağı olarak düzenleyip imzalatacaklar sana, iyice oku, eksik bişey olmasın. Sonra imzala ve özellikle bilgi alma tutamağından bir suret almak istiyorum de, bilgi alma tutanağı diye özellikle belirt ki konun yabancısı olmadığını, konuya hakim olduğunu düşünsünler.
Bütün kanıtlarımı ekler isem ciddiye biner mi iş şöyle biz boşanma sürecine girmeden önce de çok kez kavga etmiş darp raporu almış ancak ailemdeki kişilere rahatsızlık verip tehdit ettiği için hep sikayetimi geri alma zorunda kalmıştım ailemin olduğu memleketten ayrıldıktan sonra geldiğimiz sehirde aileme rahatsızlık vermeyeceği için sikayetlerimi sürdürdüm asla geri çekmedim eski davalari da konu alırlar mı mutlaka islemistir siciline

Açıkçası bana yaptigi tüm kötülükler için mesleği ile ilgili ciddi bir ceza alsın istiyorum bana tüm yaşattığı acıyı sıkıntıyı forması mesleğine güvenerek yaptı mesela beni aldattığı evli kadınlara bile formalı fantezisi düşündürtmus hatta resim atmış formalı herseye mesleğini kullanıyor ne yazikki

Anlamadım eski es polis mi. Sac sakal nasıl karısık geziyor işe gitmiyor mu hiç? Yırtık pantolon hele genelde en marka seyleri giyiyorlar nası yırtık pantolonla dolasıyor. Szin adınıza sevindim ama daha kudurtacak seyler yapmayın kaybedecek birşeyim yok diiyp Allah etmeye size zarar verir falan aynı ırtamda bulunmamaya calısın.

Açıkçası bana yaptigi tüm kötülükler için mesleği ile ilgili ciddi bir ceza alsın istiyorum bana tüm yaşattığı acıyı sıkıntıyı forması mesleğine güvenerek yaptı mesela beni aldattığı evli kadınlara bile formalı fantezisi düşündürtmus hatta resim atmış formalı herseye mesleğini kullanıyor ne yazikki
Bu konular ile ilgili mesleki olarak ceza alır ama ciddi bir cezadan kastınız ne bilmiyorum, alacağı 1/4 maaş kesintisi olur. Adli yargıdaki dosyasından ceza alırsa ve hapşs kararı kesinleşirse devlet memurluğundan çıkarma cezası alır. Sabır sadece. Sakin, sabırlı ve dimdik gidip bilgi alma tutanağı daki sorular cevaplayın ve mutlaka bir suretini alın sizde bulunmadı İçin, sadece sizin söylediklerinizin yazıldığı vr insanımızın bulunduğu sayfalar lazım. Bir sayfadan fazla olursa son sayfada imza kısmı oluyor diğer sayfaların altına paraf atın.

Yani bu onun özel hayatı ama mesleğin adını kötülemekte suç nasıl bir mantıkla böyle davranmış tuhaf

İyi olmuş diye duygusal yorum yapanlar olmuş. Bu yazdiklariniz hiç iyi şeyler değil. Bakın bu forumda bir üye, eş ailesiyle sıkıntı yaşadı, boşandı, kayın aile çok problemliydi. Bosaninca kocası kadını öldürdü. Her üyeye, iyi yapmışsın iyi olmuş demek çok kötü sonuçlar çıkarabilir.
Bu adam normal değil ki ilahi adaleti anlayip ders çıkarsın da pişman olsun. Adam ya size ya kendine zarar verecek. Çocuğunuz ya annesiz ya babasız ya kimsesiz kalacak. Bırakın intikam duygusuyla hareket etmeyi. Anlaşmalı bosanin, elinizde görüntüler var zaten. Tekrar edersen hepsini mahkemeye sunarım dersiniz.
Bir de magis yazıp durmussunuz, maaş yazın lütfen
o kadar haklı bir yorum kii konu sahibinin de bu kadar ciddi bir yorumu alaya vurması da garip türkiye de her gün 10larca kadın cinayeti işlenirken bu kadar rahat olmak ta biraz nasıl desem doğru kelimeyi bulamadım hala videoyu çektim ama vermedim diyor uzaklaştırması var ihlal etti diyor ama hala şikayet etmiyor son yapılanlar hakkında neden şikayette bulunmuyorsun ölmeyi mi bekliyorsun konu sahibiiii kendine gel

Back
X