• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sonuc artık o magdur ben kurtuluyorum bosanan kadinlara motivasyon olsun hemde kisa surdu 😉😄

Kesinleşmiş cezası olmasındasın, ertelenen cezalar sicilinde gözükmüyor bile. Şimdi bir daha ceza alırsa önceki cezaların ertelenmesi de kalkar, ve toplam ceza miktarına göre meslekten çıkarılabilir. O yüzden şikayetini aldırtmaya çalışıyor. Evet konu sahibinin çocuğunun babası doğru ama bunu düşünmesi gereken konu sahibi değil. Bu saatten sonra konu sahibi hala çocuğumun babası diye düşünüp onu korumaya çalışmak zorunda değil, karşısındaki kişi çocuğumun annesi deyip de ona göre davranmamış ki.
Evet ikinci cezadan sonra önceki ertelenen ceza da tekrar masaya yatırılır ve zaten tehdit hakaret maksimum bir yıl ile cezalandırılır diye hatırlıyorum.Eski ceza ile yeni cezanin süresi toplanır mi bilmiyorum ama üst sınırdan ceza alırsa yani 1 yıl,o zaman sıkıntı.
Ay ne bileyim ben gereksiz şekilde iyi niyetliyim galiba

İyi olmuş diye duygusal yorum yapanlar olmuş. Bu yazdiklariniz hiç iyi şeyler değil. Bakın bu forumda bir üye, eş ailesiyle sıkıntı yaşadı, boşandı, kayın aile çok problemliydi. Bosaninca kocası kadını öldürdü. Her üyeye, iyi yapmışsın iyi olmuş demek çok kötü sonuçlar çıkarabilir.
Bu adam normal değil ki ilahi adaleti anlayip ders çıkarsın da pişman olsun. Adam ya size ya kendine zarar verecek. Çocuğunuz ya annesiz ya babasız ya kimsesiz kalacak. Bırakın intikam duygusuyla hareket etmeyi. Anlaşmalı bosanin, elinizde görüntüler var zaten. Tekrar edersen hepsini mahkemeye sunarım dersiniz.
Bir de magis yazıp durmussunuz, maaş yazın lütfen

İyi olmuş diye duygusal yorum yapanlar olmuş. Bu yazdiklariniz hiç iyi şeyler değil. Bakın bu forumda bir üye, eş ailesiyle sıkıntı yaşadı, boşandı, kayın aile çok problemliydi. Bosaninca kocası kadını öldürdü. Her üyeye, iyi yapmışsın iyi olmuş demek çok kötü sonuçlar çıkarabilir.
Bu adam normal değil ki ilahi adaleti anlayip ders çıkarsın da pişman olsun. Adam ya size ya kendine zarar verecek. Çocuğunuz ya annesiz ya babasız ya kimsesiz kalacak. Bırakın intikam duygusuyla hareket etmeyi. Anlaşmalı bosanin, elinizde görüntüler var zaten. Tekrar edersen hepsini mahkemeye sunarım dersiniz.
Bir de magis yazıp durmussunuz, maaş yazın lütfen
Klavye hatası canım maaş yazdım bak şimdi dogru oldumu buna mı takildik birde bak daha odaklanacagin guzel konular var onlarla ilgilen canım 🤗

Klavye hatası canım maaş yazdım bak şimdi dogru oldumu buna mı takildik birde bak daha odaklanacagin guzel konular var onlarla ilgilen canım 🤗
Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim, tabii ki onlarla da ilgilenirim ne demek. Keşke yazdıklarımı ciddiye alsaydiniz

Siz daha önceleri barışmayı daha doğrusu elinizdekilerden olmayı göze alarak boşanıp eş ile ortak dükkan işletmeyi dahi düşünmüştünüz. Burada çok uyardılar sizi. Gelen kibar bir uyarı mesajına bu şekildeki tavrınız beni rahatsız etti. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz daha önceleri barışmayı daha doğrusu elinizdekilerden olmayı göze alarak boşanıp eş ile ortak dükkan işletmeyi dahi düşünmüştünüz. Burada çok uyardılar sizi. Gelen kibar bir uyarı mesajına bu şekildeki tavrınız beni rahatsız etti. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Asla barismayi ve ortak dükkan açmayı düşünmedim konu farkliydi karıştırıyor olabilirsiniz tavrım da hata yok uyarınızı konunun içinde gerekli bulmadigim şekliyle cevap vermek istedim rahatsız olmayın lütfen

İşte dün yediği hurmalar tırmalamaya başlamış. Ama bunun kaybedecek birşeyi kalmadı sana zarar verebilir orası beni endişelendirdi koruma talep etmeni öneririm. Gül gibi yuvalarını bir hiç uğruna mahvediyorlar sonra böyle rezil rüsvalar.
Darısı da bana. Bendeki hala meslekte utanmadan okul masraflarını dert yanan twitleri gündem yapıyor görüyorum. Salak ya acaba oğlunun kızının okul masraflarını biliyor mu? Sınıflarını derslerini biliyor mu? Hala kuyruğu dik tutuyor tırmalıyor ayakta kalmak için. Sefil olmadı daha yani.
Ama senin adına sevindim

Başlığınıza istinaden sizin adınıza çok sevindim ama yazınızı okuyamadım. Ne noktalama işareti ne paragraf... Okuyamıyoruz lütfen nokta virgül falan kullanın.

Hayır bunlardan dolayı atılmaz. Bunlar adli vaka, idari soruşturma nedeni ile meslekten atılabilir. Neden maaşının 1/4 ü kesiliyor? Ve neden saç sakal traşı olmadan çalışıyor? Üniformasız çalışsa bile masa başında olsa bile traş olması gerekir. Silahına el konulduğu için açığa alınmaz, başka bir idari soruşturma varsa delil karartmasın diye alınabilir. Meslektaşı ile olan tartışmasından dolayı ceza ertelendi diyorsunuz bu da adli yargı, idari yargıda ceza ertelenmez. Bahsettiğiniz konuların hiçbirinden idari yargıda ceza almamış gözüküyor
Konuya aradan giriyorum ama benim de konuları biliyorsun. Bunun silahı alındığı zaman bir inceleme için saç sakal gidiyordu ona birşey demiyorlar. Bu bir kadınla basılmış mı ne şikayet etmiş kocası sonra bir yerden alıp bşr yere verdiler. Kademe durdurma cezası aldı. Sonra bir albayla tartışmış görevdeyken istenmeyen memur olarak bir tek kendi için koca il de tayin yaptırılmış. Eşimin orda kadrosu yok diye kaldı ama ben boşanınca gönderdiler. Şimdi dava açmış kazanır mi ya gelmesin tekrar buraya. Ha bu arada kamu malıyla kaza da yapmış. 2 yıl önce ben arabamı 42 bine aldım. Onun kamu malına zararı o zaman 53 bindi. Onun da cezasını alır mi ya onu da ödemedi

Konularimi takip eden bilir özellikle sonundaoldu sonundaoldu edanaz edanaz @yedundjdns sizlerinde içinde olmanızı istediğim bir konu yorumlarınızı merak ediyorum.
Şimdi ben dükkanımi açtım güzel paralar kazanmaya başladım biriken borçlarımı bile odedim yiyor iciyor geziyorum kendime bakiyorum toparlandim bayaa hayatimi yasiyorum diyebilirim gereksiz insanda etrafimda dolaşıyor tabi aklinca bana yardim etmeye de çalışıyor isuerim icin kartlarimi dagitmis ailesi hepsi reklam olsun diue paulasim yapiyor ki ogrenince kizdim sakin beni gelinimiz iste esim vs isyeri acti diye tanitmayin banada yardim etmeyin uzak durun dedim benden dedim dinlemedi tabu gereksiz sefil perisan sac sakal birbirine karismis kokusmus geziyor biraz kaba tabir oldu ama herseyi hakediyor diye dusunuyorum cebinde parasi yok bugun ki gelismeler kızımın geçici velayeti de çıktı artik kizimi benden gormek icin alip kaciramauacak her kizdiginda vermiyorum gostermiyorum yapamayacak bir de tehdit ve hakaret için dava açmıştım bugun arabulu beni aradı tabi o ara gereksizi de aramis davami geri çekermiyim diye soruyor aksi halde mahkeme açılacak diye. Bende kabul etmedim sonra bu gereksiz aradı cevap vermedim pat arkamı döndüm isyerime gelmiş ki uzaklastirmasi var masadaki herseyi bana fırlattı üzerime yürüdü bu tehdit etti ben bir.kisim görüntü aldım telefonla üzerime yürürken videoyu durdum o anlar kamera da derdi şu bu davayı geri cekmezsem daha önce de hakaret ve tehditten denetimli serbestlik varmış buda olursa 1 2 gün ceza alırmış Pol.. ligi bitermiş bende almayacağım dedim bana yaptığın kötülükleri hiç birsey değiştiremez dedim yani bitişi izliyorum darısı başınıza umurumda değil artik zarar görmesi kendi eliyle yapan ağlamaz ağlayacaktı bak yırtık pantolonla geziyorum cebimde 5 lirayla geziyorum diye gözleri doldu ama acımadim ki mesleğinden atılacağını düşünmüyorum öyle olsa da hayırlısı belki bu sayede başka insanlar zarar görmez. Karma adalettir İntikam almaya gerek yok. Sadece arkana yaslan ve bekle. Seni incitenler sonunda kendilerini mahvedecekler ve eğer şanslıysanız, Allah görmenize izin verecektir. Ki ben inandim hepsini gormeye basladim sabırlı olun inanın derim 😊
Sabırla Allahım bana gösteesin diye bekliyorum bende.Enkaz üstüne mutluluk inşa edilmez🙂😉

Konuya aradan giriyorum ama benim de konuları biliyorsun. Bunun silahı alındığı zaman bir inceleme için saç sakal gidiyordu ona birşey demiyorlar. Bu bir kadınla basılmış mı ne şikayet etmiş kocası sonra bir yerden alıp bşr yere verdiler. Kademe durdurma cezası aldı. Sonra bir albayla tartışmış görevdeyken istenmeyen memur olarak bir tek kendi için koca il de tayin yaptırılmış. Eşimin orda kadrosu yok diye kaldı ama ben boşanınca gönderdiler. Şimdi dava açmış kazanır mi ya gelmesin tekrar buraya. Ha bu arada kamu malıyla kaza da yapmış. 2 yıl önce ben arabamı 42 bine aldım. Onun kamu malına zararı o zaman 53 bindi. Onun da cezasını alır mi ya onu da ödemedi
Kamu malına zarar kusur oranına göre belirlenir, rücu kararı çıkması lazım.
Bir kişi için de atama yapılır, ast üst ilişkisinin zedelenmesi ve görev yerinin huzurunun bozulması nedeni ile atama dönemi olmadan da ataması yapılır. Büyük ihtimalle atamanın iptali davası açmıştır, usul yönünden eksik varsa iptal edilip eski görev yerine dönebilir. Bu yazdıkların hepsi anlattıklarınız üzerine tahmini şeyler, olacak demek değil, evrakları görmeden net bişey söylenemez, bir evrağın eksik olması, bir evrakta ufacık bişeyin eksik olması bile konuyu tamamen farklı yöne götürür.

Sizi tebrik ediyorum.
Bir çok kadına örnek oldunuz.
Bence hiç bir şey yapamaz artık.

Varya nasıl sevindim, nasıl içim rahatladı, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim ♥️

Canın tehlikede diyor kadın neyini anlamıyorsun? Adam hala gelip darp edebiliyor seni, o kadar emin bi şey yapamayacağından. Sen yapamıyorsan ailenden biri (erkek olsa iyi olur, şimdi bana kimse gelip mik mik etmesin, böyle heriflerin karşısında kadın olduğun için laflarının bir önemi olmaz, bu işler böyle, vahşice öldürüldükten sonra hiçbir şeyin önemi yok), iyi bir gözünü korkutsun, bi ayıyı ancak diğer ayı korkutabilir, napalım yapacak bir şey yok.

Kamu malına zarar kusur oranına göre belirlenir, rücu kararı çıkması lazım.
Bir kişi için de atama yapılır, ast üst ilişkisinin zedelenmesi ve görev yerinin huzurunun bozulması nedeni ile atama dönemi olmadan da ataması yapılır. Büyük ihtimalle atamanın iptali davası açmıştır, usul yönünden eksik varsa iptal edilip eski görev yerine dönebilir. Bu yazdıkların hepsi anlattıklarınız üzerine tahmini şeyler, olacak demek değil, evrakları görmeden net bişey söylenemez, bir evrağın eksik olması, bir evrakta ufacık bişeyin eksik olması bile konuyu tamamen farklı yöne götürür.
Tamamdır teşekkürler. Belliki karışık onun işi. Zaten 1 yıldır mahkemesi devam ediyor

İşte dün yediği hurmalar tırmalamaya başlamış. Ama bunun kaybedecek birşeyi kalmadı sana zarar verebilir orası beni endişelendirdi koruma talep etmeni öneririm. Gül gibi yuvalarını bir hiç uğruna mahvediyorlar sonra böyle rezil rüsvalar.
Darısı da bana. Bendeki hala meslekte utanmadan okul masraflarını dert yanan twitleri gündem yapıyor görüyorum. Salak ya acaba oğlunun kızının okul masraflarını biliyor mu? Sınıflarını derslerini biliyor mu? Hala kuyruğu dik tutuyor tırmalıyor ayakta kalmak için. Sefil olmadı daha yani.
Ama senin adına sevindim
Benim iş çok ciddiye bindi bugun beni aradilar özel olarak p. Esliginde yeni soruşturma için ilçe em. muduru beni önümüzdeki hafta davet etti konuyu öğrenecek benden sanırım daha benim çıkmama gerek kalmadı çağırıyorlar ama Acımam herseyi tek tek anlatacağım onlar bizlerece acıdı mı hayır

Benim iş çok ciddiye bindi bugun beni aradilar özel olarak p. Esliginde yeni soruşturma için ilçe em. muduru beni önümüzdeki hafta davet etti konuyu öğrenecek benden sanırım daha benim çıkmama gerek kalmadı çağırıyorlar ama Acımam herseyi tek tek anlatacağım onlar bizlerece acıdı mı hayır
İşyerinde geçirdiği tahkikat için bilginize başvuracaklardır, bilgi alma tutanağı düzenleyeceklerdir. Sizin söylediklerinizi birebir değiştirmeden yazmalarıan dikkat edin, mutlaka okuyun, okumadan imzalamayın ve imzaladığınız evraktan bir suret mutlaka size verilmesini isteyin.

İşyerinde geçirdiği tahkikat için bilginize başvuracaklardır, bilgi alma tutanağı düzenleyeceklerdir. Sizin söylediklerinizi birebir değiştirmeden yazmalarıan dikkat edin, mutlaka okuyun, okumadan imzalamayın ve imzaladığınız evraktan bir suret mutlaka size verilmesini isteyin.
Ama bunu emniyet m. Yapacak anlamadim ki resimler videolar mesajlar hepsini vereceğim eksiksik dosyaya ekleteceğim umarım dikkate alırlar küçücük kız çocuklarına bile çok çirkin söylemlerle mesajları var görseniz ağzınız açıkta kalır umarım bunları onemserlrr bisey çıkar yoksa hiç dinlemesinler beni

Sizce disiplin cezası mı verecekler ondan mı olanlari benden dinlemek istedi e.muduru kararı etkili mı p. Memuru icin

Back
X