Konularimi takip eden bilir özellikle
sonundaoldu
edanaz
@yedundjdns sizlerinde içinde olmanızı istediğim bir konu yorumlarınızı merak ediyorum.
Şimdi ben dükkanımi açtım güzel paralar kazanmaya başladım biriken borçlarımı bile odedim yiyor iciyor geziyorum kendime bakiyorum toparlandim bayaa hayatimi yasiyorum diyebilirim gereksiz insanda etrafimda dolaşıyor tabi aklinca bana yardim etmeye de çalışıyor isuerim icin kartlarimi dagitmis ailesi hepsi reklam olsun diue paulasim yapiyor ki ogrenince kizdim sakin beni gelinimiz iste esim vs isyeri acti diye tanitmayin banada yardim etmeyin uzak durun dedim benden dedim dinlemedi tabu gereksiz sefil perisan sac sakal birbirine karismis kokusmus geziyor biraz kaba tabir oldu ama herseyi hakediyor diye dusunuyorum cebinde parasi yok bugun ki gelismeler kızımın geçici velayeti de çıktı artik kizimi benden gormek icin alip kaciramauacak her kizdiginda vermiyorum gostermiyorum yapamayacak bir de tehdit ve hakaret için dava açmıştım bugun arabulu beni aradı tabi o ara gereksizi de aramis davami geri çekermiyim diye soruyor aksi halde mahkeme açılacak diye. Bende kabul etmedim sonra bu gereksiz aradı cevap vermedim pat arkamı döndüm isyerime gelmiş ki uzaklastirmasi var masadaki herseyi bana fırlattı üzerime yürüdü bu tehdit etti ben bir.kisim görüntü aldım telefonla üzerime yürürken videoyu durdum o anlar kamera da derdi şu bu davayı geri cekmezsem daha önce de hakaret ve tehditten denetimli serbestlik varmış buda olursa 1 2 gün ceza alırmış Pol.. ligi bitermiş bende almayacağım dedim bana yaptığın kötülükleri hiç birsey değiştiremez dedim yani bitişi izliyorum darısı başınıza umurumda değil artik zarar görmesi kendi eliyle yapan ağlamaz ağlayacaktı bak yırtık pantolonla geziyorum cebimde 5 lirayla geziyorum diye gözleri doldu ama acımadim ki mesleğinden atılacağını düşünmüyorum öyle olsa da hayırlısı belki bu sayede başka insanlar zarar görmez. Karma adalettir İntikam almaya gerek yok. Sadece arkana yaslan ve bekle. Seni incitenler sonunda kendilerini mahvedecekler ve eğer şanslıysanız, Allah görmenize izin verecektir. Ki ben inandim hepsini gormeye basladim sabırlı olun inanın derim