• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sonuc artık o magdur ben kurtuluyorum bosanan kadinlara motivasyon olsun hemde kisa surdu 😉😄

Bu yazdıklarınızda meslekten atılacak bir disiplinsizlik yok başka tahkikat geçirdiyse bilemem. Neden maaşının 1/4 i kesiliyor? Neden saç sakal birbirine karışmış dolaşıyor açığa mı alındı?
Bosanma davasi actigim zamanda 112 yi aramis intihar edeceğini soylemis çok detayı bilmiyorum sonra olay yerine gelen meslekten kişiler tutanak tutmuş kmtihar eylemi diye ve psikiyatriste sevk edilmiş 6 silahına el.konulmus formasiz çalışıyor saç sakal birbirine girmiş çalışıyor bunalımda yani öncesinde başka meslekten birini tehdit ve hakaretten davası varmış aleyhine sonuçlanmış haksız olduğundan ceza ertelenmiş birdaha aynı suçu işlerse ceza alırmış hagb sanirim. Dava açma sürecinde bana sesli ve yazılı mesajla tehdit küfür hakaret etti sonra evde bicakla kovaladi koltuklara bıçak batırdı bunun görüntüleri ile mesajlarla bende şikayetçi oldum bugün ara bulucu aradı anlaşma yapmamız için kabuk etmedim gelip bugün uzaklastirmask olmasına rağmen isyerinde benim saçımı tuttu tükürdü tehdit etti davayi geri cekip uzlasmaz isem meslekten atilacakmis hapis yatarmis 1 2 gun dedi. bu sıra da videolu görüntüsünü aldım tehditle birlikte üzerime yürürkeninki ana kadar cekebildim tabi ileri giderse bunu da veririm savcılığa gerçekten meslekten atılabilir mi bu sebepten siz işin içindesiniz sanırım

Merhaba, profil fotosu size ait ise kaldırmanızı tavsiye ederim.
Size bir önceki konularımızda yazmıştım.
Ne istiyorsanız anlaşmalı boşanma ile birlikte teklif edin. Siz de kurtulun o da kurtulsun. Zaten 6aylık görev uzaklaştırması devam edecektir ardından çeşitli şekillerde ceza alacaktır. Sizin de kafanız rahat etsin. Bu benim görüşüm. Katılmayanlar olabilir. Farklı yollar önerecek olanlar olabilir.
Tamam haklısınız da adam hiç geri adım atmıyor durmuyor özür dilemeyi geçtim üstüne memleket gittiğimden etmedigi küfür çirkin yakıştırmalar kalmadı iş arkadaşlarımla çirkin sozlerle yakıştırmalar yapıyor mağdur eger zor duruma düşmüş ise sebebi ben değilim kendi eliyle yapıyor ve anlaşmalı bosanmayi defalarca istedim kabul etmiyor haksız ve kendisine bile zara4 vermiş durumda dahi bana hala yaptirimlarla geliyor daha anlatamadığım durumlar var burda olmaz anlatmam uygun plmaz yani adam ileri gdiyor şikayetimi geri alamam

Bosanma davasi actigim zamanda 112 yi aramis intihar edeceğini soylemis çok detayı bilmiyorum sonra olay yerine gelen meslekten kişiler tutanak tutmuş kmtihar eylemi diye ve psikiyatriste sevk edilmiş 6 silahına el.konulmus formasiz çalışıyor saç sakal birbirine girmiş çalışıyor bunalımda yani öncesinde başka meslekten birini tehdit ve hakaretten davası varmış aleyhine sonuçlanmış haksız olduğundan ceza ertelenmiş birdaha aynı suçu işlerse ceza alırmış hagb sanirim. Dava açma sürecinde bana sesli ve yazılı mesajla tehdit küfür hakaret etti sonra evde bicakla kovaladi koltuklara bıçak batırdı bunun görüntüleri ile mesajlarla bende şikayetçi oldum bugün ara bulucu aradı anlaşma yapmamız için kabuk etmedim gelip bugün uzaklastirmask olmasına rağmen isyerinde benim saçımı tuttu tükürdü tehdit etti davayi geri cekip uzlasmaz isem meslekten atilacakmis hapis yatarmis 1 2 gun dedi. bu sıra da videolu görüntüsünü aldım tehditle birlikte üzerime yürürkeninki ana kadar cekebildim tabi ileri giderse bunu da veririm savcılığa gerçekten meslekten atılabilir mi bu sebepten siz işin içindesiniz sanırım
Hayır bunlardan dolayı atılmaz. Bunlar adli vaka, idari soruşturma nedeni ile meslekten atılabilir. Neden maaşının 1/4 ü kesiliyor? Ve neden saç sakal traşı olmadan çalışıyor? Üniformasız çalışsa bile masa başında olsa bile traş olması gerekir. Silahına el konulduğu için açığa alınmaz, başka bir idari soruşturma varsa delil karartmasın diye alınabilir. Meslektaşı ile olan tartışmasından dolayı ceza ertelendi diyorsunuz bu da adli yargı, idari yargıda ceza ertelenmez. Bahsettiğiniz konuların hiçbirinden idari yargıda ceza almamış gözüküyor

Hayır bunlardan dolayı atılmaz. Bunlar adli vaka, idari soruşturma nedeni ile meslekten atılabilir. Neden maaşının 1/4 ü kesiliyor? Ve neden saç sakal traşı olmadan çalışıyor? Üniformasız çalışsa bile masa başında olsa bile traş olması gerekir. Silahına el konulduğu için açığa alınmaz, başka bir idari soruşturma varsa delil karartmasın diye alınabilir. Meslektaşı ile olan tartışmasından dolayı ceza ertelendi diyorsunuz bu da adli yargı, idari yargıda ceza ertelenmez. Bahsettiğiniz konuların hiçbirinden idari yargıda ceza almamış gözüküyor
Silahsız çalıştığından magisi kesilmiş bana anlattığı bu ve çok soruşturması var ofke kontrol bozukluğu var daha önce tehdit ve hakaretten hüküm yemiş hagb si var cimer den 2 defa şikayetçi oldum evli kadınla formalı cinsel içerikli yazışmaları var gonderdim cimerdwn boşanma davası açtım bunlar hepsi çalıştığı birime gitmiş idari soruşturma açılmıştı zaten bu dava da uzlaşmaz isem herhalde hapis cezası varmış ikincikez aynı suç olduğundan hagbsi var anlatabildim mi yoksa hala neden beni tehdit ediyor tutuşuyor hu kadar bugün uzaklastirmasi olduğu halde üzerime gelip yürümesi tehdit hakaret etmesi meslekten atılması için yeterli olmaz mi sizce her seferinde bunları yapıyor bana korkmuyor

İdari yargıda da ceza almamış ise neden tutuştu bugün ben hakaret ve tehditten dava sonucu ceza aldim ve senin tehdit hakaret davan açılır mahkemeye konu olursa soruşturma geçirir meslekten atilirim biterim dedi bana

1 yıl ve üzeri hapis cezası paraya donusse bile mesleği etkiler diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba ?

Konu sahibi sizin yerinizde olsam bunları anlaşmalı boşanma için koz olarak kullanır ipini salardim giderdi.Cocugunuz da var,çocuğunuzun babası sonuçta ileride size kin tutar

İyi madem bu meslekteki insanlar istediği kadar tehdit etsin kufretsin sövsün saysın yine saygın mesleklerine devam edebilsin bu kadar basit mi ki bir kadına bu kadar kotuluk yapmis birinin hala bu mesleği yapabilmesi pes dogrusu diyorum sizin anlatiminiza göre yaptıkları suç değil atılmaz mis meslekten 😶

1 yıl ve üzeri hapis cezası paraya donusse bile mesleği etkiler diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba ?

Konu sahibi sizin yerinizde olsam bunları anlaşmalı boşanma için koz olarak kullanır ipini salardim giderdi.Cocugunuz da var,çocuğunuzun babası sonuçta ileride size kin tutar
Bugün gelip beni tehdit ettiginde eğer anlaşmalı bosanirsak bir an önce soyisminden kurtulur isem geri çekerim davami dedim yanaşmadi adam ayağına sikarcasina cesaretli psikolojisi tam bozuk

Bugün gelip beni tehdit ettiginde eğer anlaşmalı bosanirsak bir an önce soyisminden kurtulur isem geri çekerim davami dedim yanaşmadi adam ayağına sikarcasina cesaretli psikolojisi tam bozuk
Takıntı yaptı demek,hem aldatıyor hem boşanmak istemiyor.Tercih onun madem

Özel hayatı o işiyle alakalı değil
İyi madem bu meslekteki insanlar istediği kadar tehdit etsin kufretsin sövsün saysın yine saygın mesleklerine devam edebilsin bu kadar basit mi ki bir kadına bu kadar kotuluk yapmis birinin hala bu mesleği yapabilmesi pes dogrusu diyorum sizin anlatiminiza göre yaptıkları suç değil atılmaz mis meslekten 😶

Takıntı yaptı demek,hem aldatıyor hem boşanmak istemiyor.Tercih onun madem
Boşanmak istiyor sözde anlasmaliya hemen bitmesine yanaşmıyor aynen takıntılı bana farklı yaklasimlari da oldu çok şey var anlatamıyorum yani ne istediğini bilmiyor beni takıntı yaptığı kesin psikolojisi çok bozuk

İdari yargıda da ceza almamış ise neden tutuştu bugün ben hakaret ve tehditten dava sonucu ceza aldim ve senin tehdit hakaret davan açılır mahkemeye konu olursa soruşturma geçirir meslekten atilirim biterim dedi bana
İdari yargı adli yargıdan bağımsız çalışır. Adli yargıdan her ceza alan idari yargıdan da ceza almaz ve meslekten atılma sebepleri sayılıdır, bunlar meslekten atılma sebebi değildir. Geçirdiği soruşturmanın konusunu bilmek gerekir tam olarak, büyük ihtimalle kendisi de kanunu bilmediği için tutuştu. Silahına el konulduğu, üniformasız çalıştığı için maaşından kesinti olmaz. Size eksik anlatıyor, başka konulardan dolayı sıkıntı yaşıyordur ve sizi manipüle ediyor. Uzlaşmaya gitmeyin, rüzgar eken fırtına biçer. Siz ağlarken, kıvranırken ne onun ne ailesinin umrunda değildi. Şimdi uzlaşmayı kabul etmeniz için size duygu sömürüsü yapıyor, adli yargıdan ceza alırsa diğer cezası da infaz olacak. O zaman hapis cezasından dolayı meslekten çıkarılabilir işte. İdari tahkikatlar sonucu meslekten çıkarılacağı bir konu yok, en fazla maaşından bir defaya mahsus kesinti olmuştur. Hiç umurunuzda olmasın, sadece bir an önce ailenizin olduğu şehre yada güvenli olacağınız bir şehre gidin, ondan uzaklaşın, sizin güvenliğiniz için.

Özel hayatı o işiyle alakalı değil
Siz konuyu yanlış anlıyor yanlış yorumluyorsunuz sanirim özel hayati dediğiniz evliligi aldatma darp tehdit küfür hakaret var bana eşine ve şikayetçiyim bu yüzden nasıl özel hayatı işini mesleğini etkilemez adlı soruşturma acildi ilk uzaklaştırma ve tehditte bu ikinci kez oldu benden önce meslekten birini tehdit etmiş hakaret etmiş davalari sürüyordu yani bu meslek gurubunda olanlar özel hayatı dahil her davranışlarına dikkat etmek zorundalar

Konularimi takip eden bilir özellikle @sonundaoldu edanaz edanaz @yedundjdns sizlerinde içinde olmanızı istediğim bir konu yorumlarınızı merak ediyorum.
Şimdi ben dükkanımi açtım güzel paralar kazanmaya başladım biriken borçlarımı bile odedim yiyor iciyor geziyorum kendime bakiyorum toparlandim bayaa hayatimi yasiyorum diyebilirim gereksiz insanda etrafimda dolaşıyor tabi aklinca bana yardim etmeye de çalışıyor isuerim icin kartlarimi dagitmis ailesi hepsi reklam olsun diue paulasim yapiyor ki ogrenince kizdim sakin beni gelinimiz iste esim vs isyeri acti diye tanitmayin banada yardim etmeyin uzak durun dedim benden dedim dinlemedi tabu gereksiz sefil perisan sac sakal birbirine karismis kokusmus geziyor biraz kaba tabir oldu ama herseyi hakediyor diye dusunuyorum cebinde parasi yok bugun ki gelismeler kızımın geçici velayeti de çıktı artik kizimi benden gormek icin alip kaciramauacak her kizdiginda vermiyorum gostermiyorum yapamayacak bir de tehdit ve hakaret için dava açmıştım bugun arabulu beni aradı tabi o ara gereksizi de aramis davami geri çekermiyim diye soruyor aksi halde mahkeme açılacak diye. Bende kabul etmedim sonra bu gereksiz aradı cevap vermedim pat arkamı döndüm isyerime gelmiş ki uzaklastirmasi var masadaki herseyi bana fırlattı üzerime yürüdü bu tehdit etti ben bir.kisim görüntü aldım telefonla üzerime yürürken videoyu durdum o anlar kamera da derdi şu bu davayı geri cekmezsem daha önce de hakaret ve tehditten denetimli serbestlik varmış buda olursa 1 2 gün ceza alırmış Pol.. ligi bitermiş bende almayacağım dedim bana yaptığın kötülükleri hiç birsey değiştiremez dedim yani bitişi izliyorum darısı başınıza umurumda değil artik zarar görmesi kendi eliyle yapan ağlamaz ağlayacaktı bak yırtık pantolonla geziyorum cebimde 5 lirayla geziyorum diye gözleri doldu ama acımadim ki mesleğinden atılacağını düşünmüyorum öyle olsa da hayırlısı belki bu sayede başka insanlar zarar görmez. Karma adalettir İntikam almaya gerek yok. Sadece arkana yaslan ve bekle. Seni incitenler sonunda kendilerini mahvedecekler ve eğer şanslıysanız, Allah görmenize izin verecektir. Ki ben inandim hepsini gormeye basladim sabırlı olun inanın derim 😊
Ne dukkani

Kesinleşmiş cezası olmasındasın, ertelenen cezalar sicilinde gözükmüyor bile. Şimdi bir daha ceza alırsa önceki cezaların ertelenmesi de kalkar, ve toplam ceza miktarına göre meslekten çıkarılabilir. O yüzden şikayetini aldırtmaya çalışıyor. Evet konu sahibinin çocuğunun babası doğru ama bunu düşünmesi gereken konu sahibi değil. Bu saatten sonra konu sahibi hala çocuğumun babası diye düşünüp onu korumaya çalışmak zorunda değil, karşısındaki kişi çocuğumun annesi deyip de ona göre davranmamış ki.

İdari yargı adli yargıdan bağımsız çalışır. Adli yargıdan her ceza alan idari yargıdan da ceza almaz ve meslekten atılma sebepleri sayılıdır, bunlar meslekten atılma sebebi değildir. Geçirdiği soruşturmanın konusunu bilmek gerekir tam olarak, büyük ihtimalle kendisi de kanunu bilmediği için tutuştu. Silahına el konulduğu, üniformasız çalıştığı için maaşından kesinti olmaz. Size eksik anlatıyor, başka konulardan dolayı sıkıntı yaşıyordur ve sizi manipüle ediyor. Uzlaşmaya gitmeyin, rüzgar eken fırtına biçer. Siz ağlarken, kıvranırken ne onun ne ailesinin umrunda değildi. Şimdi uzlaşmayı kabul etmeniz için size duygu sömürüsü yapıyor, adli yargıdan ceza alırsa diğer cezası da infaz olacak. O zaman hapis cezasından dolayı meslekten çıkarılabilir işte. İdari tahkikatlar sonucu meslekten çıkarılacağı bir konu yok, en fazla maaşından bir defaya mahsus kesinti olmuştur. Hiç umurunuzda olmasın, sadece bir an önce ailenizin olduğu şehre yada güvenli olacağınız bir şehre gidin, ondan uzaklaşın, sizin güvenliğiniz için.
Evet benimde anlatmak istediğim bu kendisi de bugün ısrarla isyerime gelip bunu söyledi hapis cezası alieim bu davayı cekmezsen dedi infaz i var diye 1 2 gün bile yatsa meslekten ihraç olurmuş ama kendisini bak beni tehdit etme hakaret etme seni şikayet ederim diye çok uyardım olmadı daha fazlası var açıklamak istemiyorum burda bugünde aynısı nin yaptı davayı geri çekmem için yine tehditle geldi ve uzaklastirmasi vardı üzerime yürürken tehdit ederken videosunu aldım uzaklastirmasi da vardı bunu da savcılığa versem mesleğini etkilermi tekrar bidaha beni böyle rahat rahat tehdit etmesini istemiyorum ailesinin ve kendisinin benim onurumu gururumu hiçe sayıp kucumsemelerini unutamam geri adım atamam

Tamam haklısınız da adam hiç geri adım atmıyor durmuyor özür dilemeyi geçtim üstüne memleket gittiğimden etmedigi küfür çirkin yakıştırmalar kalmadı iş arkadaşlarımla çirkin sozlerle yakıştırmalar yapıyor mağdur eger zor duruma düşmüş ise sebebi ben değilim kendi eliyle yapıyor ve anlaşmalı bosanmayi defalarca istedim kabul etmiyor haksız ve kendisine bile zara4 vermiş durumda dahi bana hala yaptirimlarla geliyor daha anlatamadığım durumlar var burda olmaz anlatmam uygun plmaz yani adam ileri gdiyor şikayetimi geri alamam
Anlaşmalı boşanmayı hala istemiyorsa doğru yoldasınız. Benimki sadece bir öneri idi. Anlaşmalı boşanmanızda tüm kozlar sizde olduğu için taleplerinizi avukat sıralar, çekişmelide de aynı sonuca ulaşacağız derdi. Ben eşinizin durumunu hiç iyi görmüyorum hem kendine hem de size karşı kötü yaklaşımları var. Polislikten de psikiyatra sevk edilmiş. Bu noktadan sonra mesleği ile ilgili ne olacaksa zaten olur. Anlaşmalıyı kabul etmiyorsa içiniz rahat olsun o halde.

Kesinleşmiş cezası olmasındasın, ertelenen cezalar sicilinde gözükmüyor bile. Şimdi bir daha ceza alırsa önceki cezaların ertelenmesi de kalkar, ve toplam ceza miktarına göre meslekten çıkarılabilir. O yüzden şikayetini aldırtmaya çalışıyor. Evet konu sahibinin çocuğunun babası doğru ama bunu düşünmesi gereken konu sahibi değil. Bu saatten sonra konu sahibi hala çocuğumun babası diye düşünüp onu korumaya çalışmak zorunda değil, karşısındaki kişi çocuğumun annesi deyip de ona göre davranmamış ki.
Tebrik ederim çok güzel söylediniz karşıda ki insan bana okadar çirkin sözler iftiralar yakıştırmalar yaptı ki ailece evlenmiş boşanmış olduğumdan kendileri neyse artık insanı hiç birseyleri yokken bile bana kendilerinin başlarına gelmesini istemediği her kötü durumu yakisik buldular lqyik gördüler bunları unutmam mümkün değil

Back
X