kızlar sonucum 80.17

• Konu Sahibi Konu Sahibi ukba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
U

ukba

Ziyaretçi
kızlarrrr sonucum 80.17 dok gebelik var dedi .sizce sonuç iyimi bana biraz düşük geldi ne olur yardımcı olun dualarınızı belkliyorum bu gün 12. günüm

kızlarrrr sonucum 80.17 dok gebelik var dedi .sizce sonuç iyimi bana biraz düşük geldi ne olur yardımcı olun dualarınızı belkliyorum bu gün 12. günüm

GÜZELİM HAYIRLI OLSUN HİÇ DE DÜŞÜK DEĞİL BEMİN ARKADAŞIMDA DA 70 ÇIKMIŞTI TEKTİR GİBİ GELDİ BANA TEBRİK EDERİM

inşallah hamilesindir canım.hamilelik var demiş sonuçta. Allah gönlünüze göre versin. hiç hamilelik yaşamadım o yüzden sonuçla ilgili bişey diyemicem.hayırlısı inşallah internetten bi araştır bakalım. yada bikaç özel hastaneyi falan arayıp sormayı dene.

bugun 12.günüm sonuç80.17iiiii bi sonuçmu yardım edin

gayet güzel maşallah tebrik ederim inşallah artmaya devam eder. :)

ben 12.gün değeri nasıl olmalı diye sorduğumda doktorumuza 70 in üstünde her değer bizim için gebe kabul ediliyor demişlerdi.bu durumda GEBESİN yani...
tebrik ederim darısı değerlerinin hızlıca artmasınaa.

tebrikler gözünaydın inşallah değerin kat kat artar allah tamamına erdirsin

12.günde çıkan 10.9 değeri gebelik göstergesi midir?:uhm:
bilgisi olan var mı?

canım zaten beta hcg tahlih kağıtlarınızda olası değerler yazar genelde 0-5 arası gebelik yok 5-den yukarsında gebelik var diye yazar. benim 12. gün değerim 25.10 doktorum erken gebelik demişti yani geç tutunmuş demişti

Canım çok güzel bi haber bu.İnşallah sorunsuz,sağlıklı bir gebelik geçirirsin.Dualarda buluşalım.:CüvCüv:

Canımcım benim 14.gün kan testim 50 lilerde çıkmıştı.
Sen gönlünü ferah tut. Hamilesin işte ne güzel tadını çıkar

kızlar dok görüştük cumattesi tahlılıni tekrarla dedi bana yalla cevabı dedi ne olur dua edin değerlerim en güzel şekilde artmaya devam etsin RABBİM tüm bebiş isteyenlerin kucağına almayı nasıp etsin inş.

inş. kızlar DUALARDA BULUŞALIM ALLAHIM herkese nasıp etsin çok teşekkür ediyorum bişeydaha istiyorum sizden degeri benimki gibi olmuş bebeklerini kucagına almış biliyosananız ne olur yazın

bugun 12.günüm sonuç80.17iiiii bi sonuçmu yardım edin

ewet canım kesinlikle iyi bir sonuç.allah tamamına erdirir bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.darısı bizim başımıza

inş. kızlar DUALARDA BULUŞALIM ALLAHIM herkese nasıp etsin çok teşekkür ediyorum bişeydaha istiyorum sizden degeri benimki gibi olmuş bebeklerini kucagına almış biliyosananız ne olur yazın

Hadi gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.

kızlar bu kan testini yaptımak için aç mı olmak lazım birde fiyatı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…