• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sonucum cıktı sızce degerım ıyımı

Canim degerin cok guzel,50 uzerinde oldugu zaman saglikli gebelik diyor doktorlar.. Insallah guzel bir sekilde katlanacaktirda hic merak etme.. Cok guzel 10.gun icin 2 gun sonra iki kati olacaktir yani 120 filan insallah , Tebrik ederim.. opuyorumnanaktan

Kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cook sagolun. Darısı ısteyen herkese olsun ınsallah. Cok sukur rabbım

Selam arkadaslar bugun transverımın 10. Gunu degerım 61,02 sızce nasıl normalmı.

slm arkadaşım hayırlı olsun maşallah rabbim tamamına erdirsin canım benim seni bugünden beridir merak ediyordum canım:emir_bebek:

Canım tebrik ederim değerin çok iyi hemde Allah tamamına erdirsin.Çok merak etmiştim pc açarkende dua ettim inşAllah pozitiftir diye.Değerinin katlanması dileğiyle hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim sana.

canım tebrik ederim değerin çok iyi hemde allah tamamına erdirsin.çok merak etmiştim pc açarkende dua ettim inşallah pozitiftir diye.değerinin katlanması dileğiyle hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim sana.

herkese cok tesekkur ederım. Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah bende sızın guzel haberlerınızı beklıyorum. Benımle bırlıkte aynı gun 2 kısının daha transverı yapılmıstı onlarda pozıtıfmıs yanı seyhan baskent bu konuda cok cok ıyı

hayırlısı olsun canım değerın bence güzel benımde 10.gün değerım 116 idi ikizlere hamıleyım belkı bi sürpriz olur canım

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin...darısı başıma...sen hiç idrar testi yapmışmıydın bu arada

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah.umarım değerlerin 2 ye katlanır ve sağlıklı hamilelik geçirirsin canım

Back
X