- Konu Sahibi ela_gokce__
-
hayırlı olsun canım burnun güzel görünüyor ama morarmalar ve kanlı görüntü insanı korkutuyor gerçekten kötü oldum burun ucun bir müdahale gerektirmiyormus zaten gayet hosmus tek sorun kemer güzel bir kavis verilmiş gördüğüm kadarıyla umarım herşey istedigin gibi gider
Bende burnumdan nefes alamadigim icin bundan 5 yil once ameliyat oldum benimki hem saglik hemde guzelik amacli oldu ilk uyandigimda nakozun etkisiyle yerimden kalkip aynaya bakmak istedim baktigimda ise aglamaya basladim :) yanlis olmasin sargiyi kac hafta sonra cikardilar bilmiyorum ama cikardiklarinda yine aglamaya basladim cunku burnum oldugundan buyuk gozukuyordu birde goz altimdaki morluklar cabasi ama hafta hafta duzeldi ve suan keske birazda ufaltsaydim demiyorum deyil
Bende Antalya Memorial de 6 gün önce ameliyat oldum, gerçekten karar vermek ameliyat olmaktan daha zor, bu arada geçmiş olsun, nasıl geçiyor iyileşme sürecin gülebiliyormusun mesela ben gülemiyorum da
Sevindim sıkıntı yaşamamanaKeşke bende burnumdan rahat nefes almaya başlasam , ben halen rahat nefes alamıyorum burnumdan yeni diye endişe etmemeye çalışıyorum bakalım nolucak, yarın alçılar alınınca rahatlarım belki.Bemde çok şişlik morluk olmadı bu arada.
...................
sağol canım sanada geçmiş olsun. Biraz ağrılarım oluyo onun dışında problem yok. Dün gece burnumdan çok rahat nefes alarak uyudum mesela. :) ameliyattan sonraki 3 gün ağrılarım ve morluklarım fazlaydı. Günden güne daha iyi oluyo. :)
sağol canım sanada geçmiş olsun. Biraz ağrılarım oluyo onun dışında problem yok. Dün gece burnumdan çok rahat nefes alarak uyudum mesela. :) ameliyattan sonraki 3 gün ağrılarım ve morluklarım fazlaydı. Günden güne daha iyi oluyo. :)
...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?