Kızlar sonunda ameliyat oldum ( Düzenli olarak resim yüklicem )

ela_gokce__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
101
1
16
İstanbul
Selam kızlar. Uzun araştırmalar sonucu bende kararımı verdim ve ameliyat oldum. Size tavsiyem fazla kafanızı karıştırmayın. Karar verin hemen olsun bitsin. Araştırdıkça insanın kafası karışıyo. Ben 3 senedir burnumu fena kafaya takmıştım. Bikaç kişiden de burnumla ilgili kötü yorumlar duyunca psikolojim bozuldu. Takıntı haline getirdim. Benimle bu durumu paylaşan çok kişi var sitede. Bu yüzden elimden geldiğince size yardımcı olucam. Resimler yüklicem Çünkü zor bi süreç.. Birbirimize resimler yükleyerek yardımcı olmamız lazım.

Ameliyatımı geçen cuma günü özel yaşam hastanesinde prof. dr ali gürlek'e oldum. Ali gürleke ameliyat olmak aklımda yoktu aslında bi anda karar verdim. Çok yakın bi arkadaşım da ona ameliyat oldu ve şuan burnu 1,5 aylık. Oldukça doğal ve hoş görünüyo. Bende onun burnundaki güzel değişimleri görünce kararımı verdim ve ameliyat oldum. Ameliyatım çok güzel geçti. Ameliyattan çıktığımda daha 5 dk oldu ya ne çabuk bitti dedim. Şaşırdım.. Daha zor geçer diye bekliyodum. Tabiki ağzısı sızısı oluyo ama olsun o kadar. Gülü seviyosak dikenine katlanıcaz napalım :))

Ameliyattan 1 gün önce burnumun resimlerini çektim ön ve yan profilden ;

$DSCF2207.webp$DSCF2208.webp$DSCF2212.webp$DSCF2219.webp$DSCF2231.webp$DSCF2214.webp

Bunlarda ameliyattan çıktığım gün çekildiğim resimler ;

$DSCF2276.webp$DSCF2301.webp$DSCF2315.webp$DSCF2283.webp

Benim doktordan istediğim burun doğal ve kalkık olmayan bi burun.. Önden burun delikleri görünmesin kavisli değil, düz olsun. Estetik olduğu belli olmasın. Özellikle burun deliklerim kesinlikle görünmesin önden demiştim. Bakalım zamanla burnumda nasıl değişimler olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum bende :61: Umarım istediğim gibi olur.

Bu alttaki resimleri de 10 dk önce çektim. Alçılı 6 günlük burnum ;

$DSCF2326.webp$DSCF2327.webp$DSCF2323.webp$DSCF2324.webp$DSCF2328.webp

Yarın alçım alındıktan sonra da resimler yüklicem. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam size kızlar. Sizde bol bol resimler yükleyin birbirimize yardımcı olalım. Yorumlarınızı bekliyorum. :103:

hayırlı olsun canım burnun güzel görünüyor ama morarmalar ve kanlı görüntü insanı korkutuyor gerçekten kötü oldum burun ucun bir müdahale gerektirmiyormus zaten gayet hosmus tek sorun kemer güzel bir kavis verilmiş gördüğüm kadarıyla umarım herşey istedigin gibi gider

hayırlı olsun canım burnun güzel görünüyor ama morarmalar ve kanlı görüntü insanı korkutuyor gerçekten kötü oldum burun ucun bir müdahale gerektirmiyormus zaten gayet hosmus tek sorun kemer güzel bir kavis verilmiş gördüğüm kadarıyla umarım herşey istedigin gibi gider

Sağol canım bende ameliyattan çıktığım gün bayağı korktum yüzüm gözüm fena şişmişti ama günden güne şişlikler iniyor.

Bende burnumdan nefes alamadigim icin bundan 5 yil once ameliyat oldum benimki hem saglik hemde guzelik amacli oldu ilk uyandigimda nakozun etkisiyle yerimden kalkip aynaya bakmak istedim baktigimda ise aglamaya basladim :) yanlis olmasin sargiyi kac hafta sonra cikardilar bilmiyorum ama cikardiklarinda yine aglamaya basladim cunku burnum oldugundan buyuk gozukuyordu birde goz altimdaki morluklar cabasi ama hafta hafta duzeldi ve suan keske birazda ufaltsaydim demiyorum deyil

Bende Antalya Memorial de 6 gün önce ameliyat oldum, gerçekten karar vermek ameliyat olmaktan daha zor, bu arada geçmiş olsun, nasıl geçiyor iyileşme sürecin gülebiliyormusun mesela ben gülemiyorum da :D

Bende burnumdan nefes alamadigim icin bundan 5 yil once ameliyat oldum benimki hem saglik hemde guzelik amacli oldu ilk uyandigimda nakozun etkisiyle yerimden kalkip aynaya bakmak istedim baktigimda ise aglamaya basladim :) yanlis olmasin sargiyi kac hafta sonra cikardilar bilmiyorum ama cikardiklarinda yine aglamaya basladim cunku burnum oldugundan buyuk gozukuyordu birde goz altimdaki morluklar cabasi ama hafta hafta duzeldi ve suan keske birazda ufaltsaydim demiyorum deyil

Burnunuzun resmi varsa görebilir miyim? Burnun tam oturması 6 ay sürüyo diye biliyorum. İlk sargılar çıktığında büyük görünmesi normaldir bence çünkü zor bi ameliyat o kadar işlem yapıyolar. :) Zamanla oturuyor. Bakalım benimki nasıl olacak merakla sabrediyorum :)

Bende Antalya Memorial de 6 gün önce ameliyat oldum, gerçekten karar vermek ameliyat olmaktan daha zor, bu arada geçmiş olsun, nasıl geçiyor iyileşme sürecin gülebiliyormusun mesela ben gülemiyorum da :D

Sağol canım sanada geçmiş olsun. Biraz ağrılarım oluyo onun dışında problem yok. Dün gece burnumdan çok rahat nefes alarak uyudum mesela. :) Ameliyattan sonraki 3 gün ağrılarım ve morluklarım fazlaydı. Günden güne daha iyi oluyo. :)

Sevindim sıkıntı yaşamamana ;) Keşke bende burnumdan rahat nefes almaya başlasam , ben halen rahat nefes alamıyorum burnumdan yeni diye endişe etmemeye çalışıyorum bakalım nolucak, yarın alçılar alınınca rahatlarım belki.Bemde çok şişlik morluk olmadı bu arada.

Sevindim sıkıntı yaşamamana ;) Keşke bende burnumdan rahat nefes almaya başlasam , ben halen rahat nefes alamıyorum burnumdan yeni diye endişe etmemeye çalışıyorum bakalım nolucak, yarın alçılar alınınca rahatlarım belki.Bemde çok şişlik morluk olmadı bu arada.

Zamanla düzelir canım. Benimde şuan burnum tıkalı dün gece çok rahat nefes alabiliyodum yine tıkandı :)) Alçılar alınsın rahatlıcaz inş. resmin var mı?

sağol canım sanada geçmiş olsun. Biraz ağrılarım oluyo onun dışında problem yok. Dün gece burnumdan çok rahat nefes alarak uyudum mesela. :) ameliyattan sonraki 3 gün ağrılarım ve morluklarım fazlaydı. Günden güne daha iyi oluyo. :)

cok geçmiş olsun böyle bile iyi görünüyor :) kime yaptırmıştın acaba

sağol canım sanada geçmiş olsun. Biraz ağrılarım oluyo onun dışında problem yok. Dün gece burnumdan çok rahat nefes alarak uyudum mesela. :) ameliyattan sonraki 3 gün ağrılarım ve morluklarım fazlaydı. Günden güne daha iyi oluyo. :)

cok geçmiş olsun böyle bile iyi görünüyor :) kime yaptırmıştın acaba

Burnun çok güzel olmuş ! , birkaç ay sonra daha da iyi görüneceğinden eminim,bu arada ilk hafta çok ağrı sızı oluyor mu?

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

mrb arkadaşlar burun deliklerinde eşitleme yapılmasından ve daraltılmasından sonra iz kalıyormu bilginiz varmı yada böyle bir işlem yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi bu arada sizede geçmiş olsun güzel olcak şimdiden belli

Back
X