kızlar soracağım ama utanıyorum :(

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar hamilelilkte ben iyice saldım kendimi bu aralar en son ilişkimizden sonra eşim çok korkmaya başladı bebeğe birşey olur diye daha 8 haftalık falan doktor birşey olmaz diyor ama gelde eşime anlat bende benden uzaklaşsın istemiyorum o da anlayışla davranıp birşey olur bebeğe diyor ne yapacağımı şaşırdım sorun yaşamayanlar var hamilelikte cinsellik yaşayıp diyorum telaş yapıyor

benim eşimde bişey olur mu diyip korkanlardandı..ve çok anlayışlı olduğunu düşünüyordum ki.doğum sonrası herşey değişti.hamilelik boyunca mastürbasyon yaptığı için hala bu huyundan vazgeçmiş değil.ilk 6 ay herhangi bir sorun olmaz ..başıboş bırakma kocanı derim..

ya bence cok sorun etme
bende hamıleleıgımın basından berı esımı de ıhmal etmedım
herhangı bır saglık problemı olmadıgı surece sakıncaSI YOK

anladım canım ya benim en son ilişkiden sonra hafif bir kanamam olmuştu doktor tahriş o yüzden kanama değil korkma dedi ama eşim çok korkmuştu şimdide olmaz birşey olur diyor

cocuga birsey olmaz canim doktor normal dedikten sonra dusuk tehliken yoksa anlat esine o zaten simdi bit kadar bisey belki ona dokunacagini falan dusunuyordur ona dokunmasi imkansiz int.ac goster cocugun durdugu yeri falan ..biz ilk gunden beri yapiyoruz bebegimde cok saglikli

anladım canım ya benim en son ilişkiden sonra hafif bir kanamam olmuştu doktor tahriş o yüzden kanama değil korkma dedi ama eşim çok korkmuştu şimdide olmaz birşey olur diyor

ne mutlu kı bu kadar anlayıslı esın
korkmustur halıyle ben olsam bende korkardım
ama en ıyısı dedıım gıbı esın yanındayken doktora sorman

bende hamileyim malum..35haftasındayız en son ilişkiyi 10 gün önce girdik .ama 30 haftasına kadar düzenli olarak devam ediyordu hiç sorun yaşamadık. sonra keselim artık dedik .artık dikkat ediyoruz bilmiyorum saglık olsa sanırım doguma kadar en fazla 2dfa dha giricez ilişkiye hiç bir problrminiz yoksa sizde gire bilirsiniz

canım benim cevabın için teşekkürler ama eşim çok korkuyor birşey olacak diye resmen ben dedim diye korka korka o da bu seferde ben kendimi kötü hissediyorum olmaz birşey desemde yok adam kendini çok sıkıyor vicdan azabı çekerim birşey olursa diyor sürekli yaaa

bişekilde anlat şekerim yoksa cekilmez bu hamilelik söylim daha yolun başındasınız kasmasın kendini doktordanda yardım alın eşine anlatmaya çalışşın önemli olan zaten düzgün pozusyon kullanmak

Bize doktorum hiç bir problemim olmamasına rağmen ilk 3 ay ilişkiyi önermemişti.. Şimdiye kadar 1 kere yaptık..
Ben çok ama çok isteksizim Bizde de durum tam tersi..

ilk zamanlar bişey olmuyor canım valla bence rahat rahat yaşayın çünkü 25.haftadan sonra biz çok zorlandık. gerçi eşim 4 ay yanımda yoktu gelince de hiç olmadı sanki tamamen kapanmıştı eşim yanımdan gittiğinde bizim de 8 haftalıktı biz o zamanlar normaldik yani. bence dert etmeyin ama tabi çok da sık olmasın

14. hf.dayım hiç problem yaşamadık. hatta dahada yolunda herşey ve nerdeyse 2 günde 1 birlikte oluyoruz . kızlr siz kadın olduğunuzu ve dişiliğinizi unutmayın.
inanın istemesem bile eşimi ben zorluyorum artık yeter diyor yani bebek inanın hiç aklına gelmiyor. siz takipte olun yeter..
eşinize bence hamilelikten çok yakınmayın herşeyin normal olduğunu hasta değil sadece hamile olduğunuzu bilsin..

öyle bıktırıyorum bazen bırakın dışarı bakmayı gözü benden başkasını göremez oluyor hehe

arkadaşlar bişi söylicem ilişki illa öyle bildiğimiz anlamda olacak değilya eşin korkuyorsa yine sevişirsiniz başka şeyler yaparsınız ama son noktayı o şekilde getirmezsiniz yani sen yine işin içinde olursun ama o şekilde değil
yani eşini tek memnun etme yolun o değil ki başka şekillerdede memnun edebilirsin
eşini bu şekilde ikna edebilirsin bence, kaldıki zaten bi zararı olmayacağını zamanla oda anlayacaktır

benimde eşim ilk gebeliğimde korkuyordu ki bende korkuyordum ilk bir ay yapmadık ama daha sonra farklı şekillerde oldu

Son düzenleme:
hicbirseycik olmaz. esi hamile olan erkekler 9 ay uzak kalmiyor ki karisindan. birde ustune lohusa dogum falan eklenirse. buna hic bir erkek dayanamaz. Bizde de hic bir sorun yok zararida yok. Esim bir kadin dogum uzmani olan arkadasiyla konustu bir sakincasi var mi diye o da yok dedigi icin devam yani. Tabi bebege agirlik vermemek lazim. yoksa hicbir sorun olmaz. aksine anne baba mutlu oldugu surece bebekte mutlu olur.

bızde basından berı tam gaz devam edıyoruz
doktorum bu konuda kısıtlama getırmedı..
genelde dusuk tek-hlıkesı varsa yasaklanıyor
oyle bı durum olsa zaten bunu sızde bılırsınız..
ama ılk donem ıcınıze bosalması kanama yapabılıyor kımısınde..
bıde son donemde ıcınıze bosalması erken dogumu tetıklıyor..

benım gıbı dogum ne zaman olcak dıye bekleyıse gırenler ıcın
ve gecıken bebekler ıcın doktorlar cınsel ılıskıyı tavsıye edıyor..

Merhaba kizlar. 5 aylik hamileyim ve 3 4 gunde bir iliskiye giriyoruz esimle
Esim genelde isime bosaliyor.bunun tehlikesi varmidir sizce aydinlatirsaniz cok sevirinirim.

Doğuma bir hafta kalana kadar hep yaşadık hiç de bir şey olmadı ama her gittiğimde doktora sordum. Sakıncası olmadığını söyledi. Eşimde çok evhamlı olmadığı için beni hep istedi ve yaşadık. Doğum yapalı bir hafta oluyor bir ay kadar yaşamak istemiyorum dikişlerim var sonra yine devam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…