- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
kızlar hamilelilkte ben iyice saldım kendimi bu aralar en son ilişkimizden sonra eşim çok korkmaya başladı bebeğe birşey olur diye daha 8 haftalık falan doktor birşey olmaz diyor ama gelde eşime anlat bende benden uzaklaşsın istemiyorum o da anlayışla davranıp birşey olur bebeğe diyor ne yapacağımı şaşırdım sorun yaşamayanlar var hamilelikte cinsellik yaşayıp diyorum telaş yapıyor
anladım canım ya benim en son ilişkiden sonra hafif bir kanamam olmuştu doktor tahriş o yüzden kanama değil korkma dedi ama eşim çok korkmuştu şimdide olmaz birşey olur diyor
bende hamileyim malum..35haftasındayız en son ilişkiyi 10 gün önce girdik .ama 30 haftasına kadar düzenli olarak devam ediyordu hiç sorun yaşamadık. sonra keselim artık dedik .artık dikkat ediyoruz bilmiyorum saglık olsa sanırım doguma kadar en fazla 2dfa dha giricez ilişkiye hiç bir problrminiz yoksa sizde gire bilirsiniz
bişekilde anlat şekerim yoksa cekilmez bu hamilelik söylimcanım benim cevabın için teşekkürler ama eşim çok korkuyor birşey olacak diye resmen ben dedim diye korka korka o da bu seferde ben kendimi kötü hissediyorum olmaz birşey desemde yok adam kendini çok sıkıyor vicdan azabı çekerim birşey olursa diyor sürekli yaaa
kızlar hamilelilkte ben iyice saldım kendimi bu aralar en son ilişkimizden sonra eşim çok korkmaya başladı bebeğe birşey olur diye daha 8 haftalık falan doktor birşey olmaz diyor ama gelde eşime anlat bende benden uzaklaşsın istemiyorum o da anlayışla davranıp birşey olur bebeğe diyor ne yapacağımı şaşırdım sorun yaşamayanlar var hamilelikte cinsellik yaşayıp diyorum telaş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?